• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanı atmalı mıyım?

Kendi kızları da var bir şey demiyorum bir keresinde benim normal yani boşanmamış bir ailem olsaydı beni daha çok severlerdi bence demiştim nişanlım da evet demişti :D
Herkesi deli ettin burada. Yakın olsaydık da seni bi sarssaydık ablaların olarak. Paranı al ve heryerden engelle bu aileyi bu kadar söylüyorum.

Ayrıca bundan sonra da kendi değerini bil ve bilecek insanları al hayatına. Yapma bu eziyeti kendine.

Aşk, sevgi, yok ailesi yok bilmem ne diyorsunuz hala. Ay adama 1 milyon vermişsiniz, BİR MİLYON! :olamaz:
100 bin değil, 200 bin değil, BİR MİLYONNNNNNN! Meselenin büyüklüğünü nasıl idrak etmiyorsunuz, 1 milyon sizin için küçük bir para mı?
Ben olsam uykularım kaçardı, 1 milyonu alıp arkama bakmadan kaçardım ya hu. Alamazsam da el alemin evine BİR MİLYON hibe ettim diye mezarda bile sinirden uyuyamazdım. Hayat boyu aşamazdım.
Yok arkadaş benim kaygı düzeyim yüksek sanırım. Ondan bir sürü hastalığım var. Baksana millete BİR MİLYON borç verip rahat rahat kayın aile derdi falan anlatabiliyorlar. Gigi bana ders ver lütfen, nasıl huzura kavuşabilirim ben. Senin çeyreğin kadar olsam iyi.

Arkadaşlar selam, buraya asla konu açacağımı düşünmezdim. Kısaca kendimi ve hayatımı özetleyeyim. 25 yaşında, üniversite mezunu yabancı bir şirkette finansal danışmanlık yapan bir kadınım. Annem babam boşanmıl oldğu için babanne ve dedemle yaşıyorum. Dedem ise geçtiğimiz nisan ayında vefat etti, kendisine çocukları bakmadığı için kanser tedavisi süresince son anına kadar 5 sene ben baktım. Nişanlımla ise 2 yıl önce tanıştık. 8 aydır nişanlıyız. Ben daha önce 2 ilişki yaşadığım için nişanlımla tanıştığımda artık ciddi olmasını istediğimi böyle bir şey düşünmüyorsa ayrılabileceğimizi söyledim hatta benim hayatımın onun için çok yorucu olacağını onun daha sakin bir hayatı hak ettiğini söylediğim için 6 ay kadar sevgili olmadık ama o beraber aşabileceğimizi söyledi hep bı yüzden bir ilişkiye başladık. Birbirimizi çok seviyorduk, hala da seviyoruz. Dedem son zamanlarda kötüleştiğinde nişanımızı erken yapmaya karar verdik, görmesini istedim çünkü. Nişanlım 27 yaşında, annesi de kanser tedavisi görmüş bir kadın. Görümcem ise liseden arkadaşımdı. Ailesi başta beni hiç istemedi, nişan yapmak için oğlullarının küçük olduğunu, genç olduğu için kayınvalide olmaya falan hazır olmadığını söyledi. Neyse bir şekilde bunları aştık. Nişanlandık. Nişanımızın afterında görümcemin sevgilisi gelip ortamda garip garip davrandı, görümcemle aram bozuldu, kendisi zaten şımarık biri, istediği olmayınca (ben çocuğun kıza davranışını ve nişanlımın sinirli tavrını görünce davranışını düzeltmesini istediğimde kalkıp masayı terk etti falan) büyük sıkıntılar oldu. Nişanlım bu süreçte de hep arkamdaydı, annesi “onun annesi yoktu ben ona annelik yaptım”deme cürretinde bulundu (annelik falan yapmadı, dedem öldü, tüm gün beni aramadı mesaj bile atmadı akşam 10 dakika gelmekle yetindi bu annelik mi?) sonrasında ise kendi ailesini çok düşünen bir kadın değil güya çocuklarına bağlı ama nişanlıma nişan sürecinde kardeşi için kredi çektirdi kardeşi tabiki ödemedi, beni nişana çağırıp arabalarındaki yerimi komşusuna verdi, siz kızın (benim) arabamla gelirsiniz dedi, (araba benim değil, dedemin ve eski bir araba) , ailesinin yaptıkları yüzünden baya aram bozuldu. Dışardan görseniz harika bir aile pozlarındalar, ben babamla kavga ettim diye bana sizin aile yapınızı biliyoruz dediler ama bizim ailemiz onlara karşı bir gün saygısızlık yapmadılar. Biz düğün istemedik ama annesiyle babası illa yapıcaz dediler, ama paraları yok. Babası bankadan emekli 45 yaşında ama çalışmıyor. Kayınvalidem ise markette çalışıyor. Sorun şu: ailede para biriktirme diye bir kavram yok. Beni oyalıyorlar gibi hissediyorum. Nişanlımın maaşı benim iki katım, ev kredisi ödüyor ama o evin borcunu da 1m ben kapattım. (Tabiki noterde sözleşmeyle). Ortak bankada kasamız olduğu için biriktirdiği tutarları biliyorum. Nişanlımın ailesinin ancak bir bilezik alacak kadar paraları var, bu düğün nasıl olacak? Nişanlımla defalarca para biriktirmemesi yüzünden kavga ettik, hala kenarda 100 bin lira parası var. Manevi olarak sevgilim çok iyi ama maddi olarak kullanılıyor gibi hissediyorum. Nişanı atmalı mıyım? Evin borcunu ben kapatıyorum, (bana geri verecekler ev satılırsa aylardır ilanda) eve süpürge alınıyor taksiti ben ödüyorum, biz onlardan bohça falan da istemedik illa yapıcam dedi, ortada bohça yok nişanlanalı 10 ay olmuş tam, nişanlım hala evleneceğimizin farkında değil sürekli ailesine para veriyor ama bizde para yok. Nasıl yapmalıyım? Çok soracağım kimse yok tecrübeliler yol gösterebilir mi?
paranı al arkana bakmadan kaç.

Aşk, sevgi, yok ailesi yok bilmem ne diyorsunuz hala. Ay adama 1 milyon vermişsiniz, BİR MİLYON! :olamaz:
100 bin değil, 200 bin değil, BİR MİLYONNNNNNN! Meselenin büyüklüğünü nasıl idrak etmiyorsunuz, 1 milyon sizin için küçük bir para mı?
Ben olsam uykularım kaçardı, 1 milyonu alıp arkama bakmadan kaçardım ya hu. Alamazsam da el alemin evine BİR MİLYON hibe ettim diye mezarda bile sinirden uyuyamazdım. Hayat boyu aşamazdım.
Yok arkadaş benim kaygı düzeyim yüksek sanırım. Ondan bir sürü hastalığım var. Baksana millete BİR MİLYON borç verip rahat rahat kayın aile derdi falan anlatabiliyorlar. Gigi bana ders ver lütfen, nasıl huzura kavuşabilirim ben. Senin çeyreğin kadar olsam iyi.
Ablacım sakin ol, evi ya da parayı alacağımı bildiğim için rahatım. Müge anlılık bir hikaye yok yani. Ben bunun dışındaki tavırları için sordum parayı. Kimse parasını çöpe atmaz yani, nerden eminsin dersen, orası bende kalsın.

Milyar milyon, sen, bu parayi sen, ne yaptin? :D

Boşa sinirleniyorsunuz.

Lütfen tamamen karakteri maddiyati insanlığı tam demediginiz biriyle evlenmeyin hayat sizi yormuş zor seyler yasamişsınız başka bir insanı ve onun ailesini dahil ederek dahada içinden çıkılmaz hale getirmeyin istediginiz aileyi bu nisanliyla kurabileceginizi sanmıyorum

Lütfen tamamen karakteri maddiyati insanlığı tam demediginiz biriyle evlenmeyin hayat sizi yormuş zor seyler yasamişsınız başka bir insanı ve onun ailesini dahil ederek dahada içinden çıkılmaz hale getirmeyin istediginiz aileyi bu nisanliyla kurabileceginizi sanmıyorum
Evet, ilk başta nişanlıma da demiştim. Annem var ama görüşmüyoruz. Annenin bana da annelik yapmasını isterim diye, hatta ben hep aileni (babannesini dedesini aratırdım) ailesiyle daha iyi bağları olsun, ben kalabalık aile severim çünkü. Ama anladım ki kimsenin gülü kimseye kokmuyor, hiçbir zaman bana annelik yapmayacak bir kayınvalidem var kötü biri değil ama beni sevemedi

Kendi kızları da var bir şey demiyorum bir keresinde benim normal yani boşanmamış bir ailem olsaydı beni daha çok severlerdi bence demiştim nişanlım da evet demişti :D
Bunu bile yutup hazmetmişsiniz. Yazık gencecik kızın düştüğü duruma bak. Nişanlınız hiç utanmadı mı bunu söylerken? Siz buradaki yorumları tavsiyeleri dinleyecek misiniz yoksa sorunlarımızı bir şekilde aştık diyip devam mı edeceksiniz? Saç baş yolunacak durumdasınız çünkü. Herkes sinirden hop oturup kalkacak, şunu yap bunu yapma diyecek ve siz de üyelik kapatıp gidecekseniz baştan belirtin. Yazık ne ana ne baba var ortada. Çakallar kızımızı kapmış didikliyor kurtaralım diyeniniz yok.

Kardeş küçük yaştan beri çalıştım yatırım yaptım diyorsunuz, emin misiniz? Üniversite mezunuyum yazdınız ne ara çok çalışıp 1 milyon biriktirdiniz? Bana sanki dededen kalan miras gibi geldi.Hiç mi kurda kuşa çakala denk gelmediniz, pamukların içinde mi büyüdünüz?

Bırak1 milyonu, asgari ücret kadar nakit parayı tutamayan bulamayan tiplerin eline alın yiyin demişsiniz onlar da yiyor işte. Bohça yaparız demişler ama parasını siz vermediğiniz için yapılmamış. Noterde ne sözleşmesi yaptınız? Asla seni oğlumuza istemeyiz diyenlere karşı bu kadar ezileni ilk kez görüyorum. Komşu kızı sizden kıymetli. Nişanlım beni çok seviyor falan, eline 1 milyon saymışsınız ev sahibi yapmışsınız niye sevmesin? Ev satılınca size para kaptırır mı bunlar, hayal aleminde mi yaşıyorsunuz?

Evet, ilk başta nişanlıma da demiştim. Annem var ama görüşmüyoruz. Annenin bana da annelik yapmasını isterim diye, hatta ben hep aileni (babannesini dedesini aratırdım) ailesiyle daha iyi bağları olsun, ben kalabalık aile severim çünkü. Ama anladım ki kimsenin gülü kimseye kokmuyor, hiçbir zaman bana annelik yapmayacak bir kayınvalidem var kötü biri değil ama beni sevemedi
İhtiyacınız yok sizin Allah'tan ve kendinizden başkasına ailevi olarak ne yaşamış olursanız olun sizin elinizde olan şeyler değildi bir şekilde belli yaşa geldiniz bunun hesabını kimseye vermek zorunda değilsiniz anneli babalı bir genç kız olsanız bile bu nişanlı inanın doğru insan değil Umarım duygularınız yerine mantıkla davranirsiniz size yaptıkları şeyler ve size çizdikleri yol tamamen sevgi duygu durumunuzu manipüle etmek üzerine para için üyelere kizmişsınız süpürge vs için fakat çok haklılar mal canın yongasidir.Neyi verdiyseniz geri almanızı ve daha sağlıklı düşünen bir erkekle bu yola girmenizi öneririm genede siz bilirsiniz Kimseyede acıyıp üzülmeyin hep kendinizi düşünün en önce

Bunu bile yutup hazmetmişsiniz. Yazık gencecik kızın düştüğü duruma bak. Nişanlınız hiç utanmadı mı bunu söylerken? Siz buradaki yorumları tavsiyeleri dinleyecek misiniz yoksa sorunlarımızı bir şekilde aştık diyip devam mı edeceksiniz? Saç baş yolunacak durumdasınız çünkü. Herkes sinirden hop oturup kalkacak, şunu yap bunu yapma diyecek ve siz de üyelik kapatıp gidecekseniz baştan belirtin. Yazık ne ana ne baba var ortada. Çakallar kızımızı kapmış didikliyor kurtaralım diyeniniz yok.

Kardeş küçük yaştan beri çalıştım yatırım yaptım diyorsunuz, emin misiniz? Üniversite mezunuyum yazdınız ne ara çok çalışıp 1 milyon biriktirdiniz? Bana sanki dededen kalan miras gibi geldi.Hiç mi kurda kuşa çakala denk gelmediniz, pamukların içinde mi büyüdünüz?

Bırak1 milyonu, asgari ücret kadar nakit parayı tutamayan bulamayan tiplerin eline alın yiyin demişsiniz onlar da yiyor işte. Bohça yaparız demişler ama parasını siz vermediğiniz için yapılmamış. Noterde ne sözleşmesi yaptınız? Asla seni oğlumuza istemeyiz diyenlere karşı bu kadar ezileni ilk kez görüyorum. Komşu kızı sizden kıymetli. Nişanlım beni çok seviyor falan, eline 1 milyon saymışsınız ev sahibi yapmışsınız niye sevmesin? Ev satılınca size para kaptırır mı bunlar, hayal aleminde mi yaşıyorsunuz?
Hayal alemine yaşamıyorum, dedemden miras kalmadı keşke kalsaydı. Yıllarca brn bakmama rağmen çocukları beş kuruşunu bırakmadı bizde. Evet haklısınız ama benim ailemde de sorun var. Tek başıma dik durduğum halde bu kadar üstüme geldiler, bir de yırtık bir tip olmasam siz düşünün.

İhtiyacınız yok sizin Allah'tan ve kendinizden başkasına ailevi olarak ne yaşamış olursanız olun sizin elinizde olan şeyler değildi bir şekilde belli yaşa geldiniz bunun hesabını kimseye vermek zorunda değilsiniz anneli babalı bir genç kız olsanız bile bu nişanlı inanın doğru insan değil Umarım duygularınız yerine mantıkla davranirsiniz size yaptıkları şeyler ve size çizdikleri yol tamamen sevgi duygu durumunuzu manipüle etmek üzerine para için üyelere kizmişsınız süpürge vs için fakat çok haklılar mal canın yongasidir.Neyi verdiyseniz geri almanızı ve daha sağlıklı düşünen bir erkekle bu yola girmenizi öneririm genede siz bilirsiniz Kimseyede acıyıp üzülmeyin hep kendinizi düşünün en önce
Üyelere kızmadım sadece açıklama yaptım neden kızayım ki :)

O parayı da kime yedirseniz sever sizi en azından severmiş gibi yapar bunuda yazın bir köşeye unutmayın aşk dediğin samanligi seyran değil yangın yapar sonra bir cezvenin peşine düşüyor insanlar benim görüşüm başlarım aşkına menfaat önemli ne olursa olsun hayat o kadar hayal ile gitmiyor bir yerde oturur geminiz karaya para önemli vermeyin geri alın ne verdiyseniz

Ablacım sakin ol, evi ya da parayı alacağımı bildiğim için rahatım. Müge anlılık bir hikaye yok yani. Ben bunun dışındaki tavırları için sordum parayı. Kimse parasını çöpe atmaz yani, nerden eminsin dersen, orası bende kalsın.
Mafya dayınız mı var? Kardeşiniz organize çete yöneticisi mi? Öyle olsa baştan engel olurlardı ve nişanlınızın ağzının payını verirlerdi. Neye güveniyorsunuz çok merak ettim. Müge Anlıya çıkıp para kaptıranlardan farkınız ne? Yargı yoluyla uzun sürdüğü ve mahkemelerde git gel yapmaktan bıktıkları için çıkıyorlar o programa. Bu akşam isteyin bakalım o 1 milyonu ve diğer verdiğiniz borçları.

Dürüst, haysiyetli sağlam karakterli erkek ne yapardı biliyor musunuz? Ortada ailem diyebileceğin bir tek yaşlı babaannen var, o para senin garantin, yarın başıma bir şey gelse ev için ailemle problem yaşarsın, sen paranı tut kenarda, ben elimden geldiği kadar yaparım gelmezse de 2. iş bulur öderim derdi. Aile özlemi çektiğiniz için bunlar beni sevsin kabul etsin diyorsanız büyük bela sizi bekliyor.

Hayal alemine yaşamıyorum, dedemden miras kalmadı keşke kalsaydı. Yıllarca brn bakmama rağmen çocukları beş kuruşunu bırakmadı bizde. Evet haklısınız ama benim ailemde de sorun var. Tek başıma dik durduğum halde bu kadar üstüme geldiler, bir de yırtık bir tip olmasam siz düşünün.

Siz dik durmamışsınız. Sizi sevmeyen, istemeyen insanlara verdikçe vermişsiniz. Dik durduğunuzu sanmaktan bir an önce vazgeçmezseniz daha çok iş açılır başınıza.

Yaptığınız sözleşmeye de çok güvenmeyin ve bir an önce paranızı kurtarmaya bakın.
Sözleşmeler her şeyi hemen çözüyor olsa insanlar senelerce mahkemelerde sürünmezler. Sözleşme dediğiniz şey sihirli değnek değil.
Birinden aldığı parayı gerçekten ödeyecek insanlar kimseden o kadar yüklü miktarda borç almazlar zaten. Sadece ödemeyecek olanlar böyle rahat rahat kabul eder o parayı. Üstelik istemedikleri bir kadının verdiği para bu. Bu kadar yüzsüz ve tembel insanlar kolayca "al kızım paran burada" demezler.

Paranızı kurtarmaya bakın ve bu işi bitirin bence.
Terapi alıyormuşsunuz sanırım. Kendinizi sevmeyi öğrenmeden, sevilmeye layık olduğunuzu kabullenmeden yeni bir ilişkiye başlamamalısınız.

Dürüst, haysiyetli sağlam karakterli erkek ne yapardı biliyor musunuz? Ortada ailem diyebileceğin bir tek yaşlı babaannen var, o para senin garantin, yarın başıma bir şey gelse ev için ailemle problem yaşarsın, sen paranı tut kenarda, ben elimden geldiği kadar yaparım gelmezse de 2. iş bulur öderim derdi. Aile özlemi çektiğiniz için bunlar beni sevsin kabul etsin diyorsanız büyük bela sizi bekliyor.
Parayı kabul etmesi de ilginç, evet. Ben birinden bir milyon borç alamam mesela. Korkarım yani, ödeyemezsem ne yaparım diye. Şahsa borçlanacağıma bankaya borçlanırım daha iyi.

Bencede üye halinden gayet memnun anlamıyor ufak ufak dolandırıldıgını😂 25 yasında bu kadar parayı bırıktırmesı ıcın ya gece gunduz demeden cok calismasi gerek yada miras yollu kaldi yada gitti kredi cekti halletti. Ne olursa olsun resmen aralarına girmek için her seyı yapmış. Ama cocuk bunla evlenmeyecek aile istemşyor asla. Yaş 25 hem evlilik için erken hemde 1 m kim kime verir ne alaka yani gözünü açmaya calisanlara da laf ediyor dkdkdks
Boşa sinirleniyorsunuz.

Ablam
Bencede üye halinden gayet memnun anlamıyor ufak ufak dolandırıldıgını😂 25 yasında bu kadar parayı bırıktırmesı ıcın ya gece gunduz demeden cok calismasi gerek yada miras yollu kaldi yada gitti kredi cekti halletti. Ne olursa olsun resmen aralarına girmek için her seyı yapmış. Ama cocuk bunla evlenmeyecek aile istemşyor asla. Yaş 25 hem evlilik için erken hemde 1 m kim kime verir ne alaka yani gözünü açmaya calisanlara da laf ediyor dkdkdks
Ablam niye laf edeyim siz niye olayı farklı yerlere çektiniz bazı şeyleri açıklıyorum ama size neden ben size kızıyorum gibi geliyor anlamadım. Ayrıca neden çalışarak kazandığıma kimse inanmıyor onu da anlamadım

Ablam

Ablam niye laf edeyim siz niye olayı farklı yerlere çektiniz bazı şeyleri açıklıyorum ama size neden ben size kızıyorum gibi geliyor anlamadım. Ayrıca neden çalışarak kazandığıma kimse inanmıyor onu da anlamadım
25 yasindasin cunku bu parayı bu ülkede kazanabilmen için deli gibi nefes almadan yıllarca calısman gerekir. Ayrıca kimse emeğini bi çırpıda gidip kolayca cat dıye vereceğini düşünmüyorum. Herkes kolay kazandıgını kaptırıyor genelde böyle dolandırıcılara.

Back
X