Herkese meraba, su an psikolojik olarak hiç iyi değilim. Akil almaya ihtiyacim var. Esimle 1 yıllık evliyize Her evde oldugu gibi küçük tartismalarimiz da oldu çok büyük kavgalarımız da. Hepsini bi sekilde aştık. Ama son zamanlarda esim her tartismada annesinin evine gitmeye başladı. Aksama geri geliyordu. En son aramizda bi konu geçti tartışma bile değildi. Ben evi terk eediyorum dedi. O sırada ben evde değildim gelince baktım gitmis gerçekten. Kayinvalidemi aradim, oradaymış, anlattim, terketmez o gelir dedi.ben de bi daha böyle sudan sebeplerle evi terk edecekse soyle gelmesin dedim. Esim o gece gelmedi. Ertesi gun günlük mesajlar attı cevap vermedim. 4 gün eve gelmedi. Bayram tatilinde ailem geldi evime, bunu 2 kere çağırdılar gelmedi. Ablasıyla babasını gönderdi benden arabayı aldi gitti onlar da. Hiç sorunu halledelim modunda degillerdi. Ev senin üstüne, sen gelme demişsin gibi seyler sacmaladilar ki esimle aramizda hic ev tapu konulari gecmedi bugüne kadar. Banka kartim ondaydi parasiz gezdim kac gün, beni hic arayıp soran olmadı ailesinden de.bu arada benim yaşadığımız sehirde hiç kimsem yok.sonuc olarak esim yoktan yere evi terk etti. Arayip sormuyor. Böyle beklemek benim sinirlerimi cok yıpratıyor. Mesaj atmayi da gururuma yediremiyorum çünkü onların hiç umrunda degil. Bi yandan evliligimi de bitirmek istemiyorum. Nolur bana akıl verin.