Düşünmekten kafayı yiyeceğim

Herkese meraba, su an psikolojik olarak hiç iyi değilim. Akil almaya ihtiyacim var. Esimle 1 yıllık evliyize Her evde oldugu gibi küçük tartismalarimiz da oldu çok büyük kavgalarımız da. Hepsini bi sekilde aştık. Ama son zamanlarda esim her tartismada annesinin evine gitmeye başladı. Aksama geri geliyordu. En son aramizda bi konu geçti tartışma bile değildi. Ben evi terk eediyorum dedi. O sırada ben evde değildim gelince baktım gitmis gerçekten. Kayinvalidemi aradim, oradaymış, anlattim, terketmez o gelir dedi.ben de bi daha böyle sudan sebeplerle evi terk edecekse soyle gelmesin dedim. Esim o gece gelmedi. Ertesi gun günlük mesajlar attı cevap vermedim. 4 gün eve gelmedi. Bayram tatilinde ailem geldi evime, bunu 2 kere çağırdılar gelmedi. Ablasıyla babasını gönderdi benden arabayı aldi gitti onlar da. Hiç sorunu halledelim modunda degillerdi. Ev senin üstüne, sen gelme demişsin gibi seyler sacmaladilar ki esimle aramizda hic ev tapu konulari gecmedi bugüne kadar. Banka kartim ondaydi parasiz gezdim kac gün, beni hic arayıp soran olmadı ailesinden de.bu arada benim yaşadığımız sehirde hiç kimsem yok.sonuc olarak esim yoktan yere evi terk etti. Arayip sormuyor. Böyle beklemek benim sinirlerimi cok yıpratıyor. Mesaj atmayi da gururuma yediremiyorum çünkü onların hiç umrunda degil. Bi yandan evliligimi de bitirmek istemiyorum. Nolur bana akıl verin.

ah dilimde tuy bitti buradaki genc arkadaslara "saygi" diye anirmaktan.

birbirinizle bu kadar yuz goz olmayin diye onermekten...

guzel konu sahibi,

evliligin bu isle bitmez ama bu ve bunun gibi birikimlerle bir gun gelir patlar. makul bir sekilde hislerini yaz, mavi tikli iletisim programiyla gonder. okudugundan emin olmak icin. sonra da o gelmezse sabah pogaca al sen git, en sevdigi gazeteyi de gotur ve bir daha boyundan buyuk kavgalara girme. sakin kal, saygili oldurt karsindakini.

Pardon bunu yapan bir erkek mi ? Çok garibime geldi sizde roller biraz degismis sanirim ne saçma konusmasanda gelsene evine basında dur gölgen yeter,hiç mesaj atmamalısın bencede

Eşiniz çocuk mu? Sürekli küsüp küsüp annesine sığınıyor. Hayret bir şey.. Muhtemelen evde tartışma çıktı geldim deyince kaynana pohpohluyor onun da hoşuna gidiyor. Oyun zannetti herhalde evliliği. Dengesiz bir insan eşiniz bence.

Eşiniz ne pişkinmiş. Gelmiyor, trip atıyor. Sorun çözmek için uğraşacağına arabanın peşine düşüyor. Ama sizin kartınızı vermek aklına gelmiyor. Madem evliliğinizi kurtarmak niyetindesiniz uzman yardımı alın beraber. Bunca zaman kendi başınıza çözememişsiniz.

Bu arada ailem bana ilk adımı attirmiyor. Onlarla da tartışıyorum surekli. Simdi dik durmazsam ömür boyu çekermişim oyle diyorlar. Aklım kalbim ailem arada kalmış durumdayim.

Back
X