düşünmekten, kendimi yoklamaktan kafayı yiycem sanırım!!! yardımmmm

feministic

God's timing is always perfect.Trust in Him!
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2011
1.065
705
133
arkadaslar ben uzun zamandır bebek istiyorum ama henüz kavusamadık... bu ay biraz umutluydum çünkü göğüslerim cok acımaya baslamıstı reglime 10 gün kadar kala. su anda reglime 5 gün falan var ama o sızı yavas yavas kaybouyo tabi benim ümitlerim de... böyle bişey yasayıp hamile olan var mı yoksa bu göğüs hassaslasması devam mı etmeliydi hamile olsaydım??? nolur bi cecap verin, artık bunu dusunmekten sıkıldım kac gündür...

cnm öncelikle kendini sadece göğüs hassasiyeti var ya da yok diye kendini üzmemelisin bence. bu kiminde olur kiminde olmaz. sonradan geçedebilir. önemli olan senin şu günleri stresten sıkıntıdan uzak geçirmen. olumlu düşünmezsen olumlu sonuç alamazsın. inşallah hamilesindir. sadece dua et.

canım benimde senin gibi hamile kalmadan bi ay önce oldu hatta korunuoduk ama dediler yap test göğüs sızısı şişmesi hamileliktendir die yaptım tabiiki çıkmadı haliyle. ama sora korunmayaı bıraktık soraki ay hamile kaldım belki vücut hazırlıodur kendini dedim çünkü çok sancıdı aşırı şişti ama adetime az kala geçti 10 gün sızlamıştı ama o ay seninki gibi sabret kafana takma ne kadar takarsan o kadar zor oluyor bu işler rabbim en yakın zamanda nasip etsin inşallah

çok teşekkürler haklısın ama alamıyorum kendimi işte

haklısın çok teşekkürler cevabın için ama kendimi alamıyorum işte

inşşş canım saol, bu ay olmasa da hazırlıktır inş, daha fazla bekletmez

feministik bu kendini yoklama durumu her ay bendede var kendini suçlama,adete1 hafta kala başlıyo acımaya ve şişmeye adet olduğum günde hemen iniyo bende merak ediyorum senin gibi hamile kalınca adete yakın nasıl oluyo göğüsler kafayı yemezsem iyidir,bende sivilce çıkıyo ve başım acayip ağrır adet öncesi zaten anlarım ama hamile kaldığımızda bunlardan farklı ne olacak ben onu merak ediyorum,göğüslerin acıma ve şişme olayı hamile kalınca acaba devam ediyomu,biz 2 senedir korunmuyoruz fakat olmuyo herşeyimiz normal bütün tetkikler insanın sinirleri bozuluyo.tecrübeliler lütfen cevap bekliyorum((((((((

herkese mrb,:)
bende kendini dinleyip kafayı yiyenlerdenim,reglime 4-5 gün var gögüslerim şişti sıkınca sızlıyor,kasıklarımda arada sancı oluyor,bende ümitsizliğe kapıldımhamilelik belirtileri herkeste farklı oluyor diyede bi yandan umutluyum:)
bu bizim ilk denememiz ama insan kafayı kitleyince stres yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…