Düşünmekten uyuyamadim

Sylvia Plath

Bütün dünya ölüme düşer kapattığımda gözlerimi.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
1.894
3.443
158
Selam arkadaşlar.

Bebeğim üç ay bir haftalık. Birkaç gündür kafasını geriye doğru atıp arada yay gibi geriliyordu. Ben de üçuncu aya girdiği için bu aya özel bir refleks sanıyordum. Gece oğlumun yaptığı hareketin gorselini buldum ama ne göreyim görsel spastik bebek belirtilerine aitti. Görsel bu hanımlar. Merak ettiğim şey şu, sizin bebekleriniz de böyle yaptı mi
IMG_20171125_100211.webp
hiç yoksa bunu sadece benim oğlum mu yapıyor? : (

Canım telaşlanma bunu her bebek yapar
Benim oğlumda bi ara çok sık yapıyodu şimdide sıkılır elimizden kaçmak isterse kıvrılıp bükülüyo böyle :) şuan 7 aylık, çok normal bunlar

İnternette her yazan şeyi bu kadar önemseme

Canım telaşlanma bunu her bebek yapar
Benim oğlumda bi ara çok sık yapıyodu şimdide sıkılır elimizden kaçmak isterse kıvrılıp bükülüyo böyle :) çok normal bunlar

İnternette her yazan şeyi bu kadar önemseme

Sabaha kadar binbir senaryo kurdum kafamda uyuyamadım inanın. Geriye doğru böyle gerinip, sonrada kızarıp bozariyor. Ben düzeltene kadar kalıyor öyle. Demek her yapıyor bunu. Allah'ım sana şükürler olsun.

Sabaha kadar binbir senaryo kurdum kafamda uyuyamadım inanın. Geriye doğru böyle gerinip, sonrada kızarıp bozariyor. Ben düzeltene kadar kalıyor öyle. Demek her yapıyor bunu. Allah'ım sana şükürler olsun.
Anne olmak böyle bişey işte :)
Hareketli olması daha iyi bu tür hareketler gazını rahat çıkarmasını sağlar vücut esnedikçe bebekte rahatlar
Allah sağlık versin bebişlerimize :)

Anne olmak böyle bişey işte :)
Hareketli olması daha iyi bu tür hareketler gazını rahat çıkarmasını sağlar vücut esnedikçe bebekte rahatlar
Allah sağlık versin bebişlerimize :)

Amin. Cevabınız beni çok rahatlattı, sağolun.

Çok şaşkınım.Ben de bebeğimin yatış pozisyonuna bakarken bu görsel çıktı karşıma spastik bebek konusunda :( internetten bir şey bakmayacağım diyorum yine dayanamıyorum.Günlerdir içim içimi yiyordu,rahatladım şu an

Selam arkadaşlar.

Bebeğim üç ay bir haftalık. Birkaç gündür kafasını geriye doğru atıp arada yay gibi geriliyordu. Ben de üçuncu aya girdiği için bu aya özel bir refleks sanıyordum. Gece oğlumun yaptığı hareketin gorselini buldum ama ne göreyim görsel spastik bebek belirtilerine aitti. Görsel bu hanımlar. Merak ettiğim şey şu, sizin bebekleriniz de böyle yaptı miEki Görüntüle 2071736 hiç yoksa bunu sadece benim oğlum mu yapıyor? : (
Merhaba, acaba oğlunuz hakkında bilgi verir misiniz? Oğlum 3 ay 12 günlük son üç gündür özellikle yatağa ya da koltuğa yani herhangi bir bir yere yatay bıraktığımızda aynı bu şekilde gerinip kıpkırmızı olana kadar zorluyor. Kucağa alınca ya da keyf aldığı bir şey yapınca sorun yok. Çok korkuyorum. Eşimden ötürü karantinadayız doktora da götüremiyorum oğlumu.

Merhaba, acaba oğlunuz hakkında bilgi verir misiniz? Oğlum 3 ay 12 günlük son üç gündür özellikle yatağa ya da koltuğa yani herhangi bir bir yere yatay bıraktığımızda aynı bu şekilde gerinip kıpkırmızı olana kadar zorluyor. Kucağa alınca ya da keyf aldığı bir şey yapınca sorun yok. Çok korkuyorum. Eşimden ötürü karantinadayız doktora da götüremiyorum oğlumu.
Merhabalar bende aynı benegim sizinki nasıö dzüeldimi

Back
X