- 6 Ekim 2016
- 1.132
- 563
- 123
- Konu Sahibi Yenibirhayataaa
-
Aslında şart değil de mesela öğle arasına istediği zaman çıkıyordu şimdi 12-1 arası çıkmasını söyleyecegım. Mutfakta bulaşıklar duruyor yıkamıyro haftalardır onları söyelyecegımÇalışma şartlarında değişiklik olacaksa söyleyin. Belirlediği maaş belki bahsettiği esneklikler düşünülerek söylenmiştir. Hem siz de maaşın böyle olacaksa şöyle çalışmalısın şeklinde beklentilerinizi ortaya koymuş olursunuz.
İçimden geçen o ama iş hayatı bazen öyle olmuyorYarını bilmem ama size parayı beğenmeyip yüklü miktar para yeren var beni çağırıyorlar dediği anda “ işte kapı buda sapı “ diyebilirsiniz ..
Ters olmuş.
Bunlar klasik şeyler o zaman gerek yok söylemeye. Ama anladığım kadarıyla bu çalışma prensibinde birini bu reste rağmen yanınızda tutmaya çalışıyorsanız, sizin ona muhtaç olduğunuzun farkındadır.Aslında şart değil de mesela öğle arasına istediği zaman çıkıyordu şimdi 12-1 arası çıkmasını söyleyecegım. Mutfakta bulaşıklar duruyor yıkamıyro haftalardır onları söyelyecegım
Klasik ama yeniden şekillendireceğim yani konuşma yapmam gerekBunlar klasik şeyler o zaman gerek yok söylemeye .
Bazen çok daralıyorum iyiki herşeyi gören bir Allah varVay bunca işsizlik varken başka yerden teklif flan pek inandırıcı gelmedi bana, beğenmiyorsa çıksın bu forumda bile bir sürü işsiz var biz çalışırız 100 tl ucuza :)
Eğer haklarını azaltacaksanız dediğiniz gibi önce konuşun razı gelirse zam yapın illa tutacaksanız bu elemanı,belki vageçer zam istemekten yeni şartları duyunca.
Düzenledim yazımı arkadaşım. Hayırlısı olsun.Klasik ama yeniden şekillendireceğim yani konuşma yapmam gerek
Muhtaç demeyelim ama tek eleman olduğu için şu an çıkarmak istemiyorum ama böyle devam ederse gemileri yakarımBunlar klasik şeyler o zaman gerek yok söylemeye. Ama anladığım kadarıyla bu çalışma prensibinde birini bu reste rağmen yanınızda tutmaya çalışıyorsanız ona muhtaç olduğunuzun farkındadır.
O zaman bunları biriktirip daha sonra diyeceğimrestleşme gibi olursa verimi düşebilir ve. Gergin bi ortam oluşur yani o zam istedi siz şartları zorladınız
Bence zam yapacağım fiyat bu deyin kabul etmezse gerçekten daha iyi bi yer varsa gider sizde yeni birini bulun
Bunu ilk dediği zaman söyleseydiniz daha iyi olmaz mıydı sanki?Yalnız başka yerden çağırıyorlar tehditini sana yakıştıramadım
Daha yapıcı olur benceBenden maaşına bir miktar daha zam talep etmiştin, bende şartlarımı zorlayıp kabul ettim. Gönlün kırılmasın istedim. Yalnız başka yerden çağırıyorlar tehditini sana yakıştıramadım, bir daha böyle birşey diyecek olursan bana hiç demeden çıkabilirsin.
Yarın sadece bu konuşmayı yapacağım
Söyledim zatenBunu ilk dediği zaman söyleseydiniz daha iyi olmaz mıydı sanki?
Kaç zamandır sizinle çalışıyormerhaba arkadaşlar
Kendi işimi yapıyorum ve bir çalışanım var. Geçen hafta maaşına zam yaptım beğenmemiş bir miktar daha istedi bende yapabileceğim bu ama yine düşüneceğim dedim. Bunun üzerine beni çağıran başka işyerleri var yüklü maaş da teklif ediyorlar gibi birşey dedi. 100 lira için bunu diyen adama eyvallahım olmaz ama profesyonel davranıp tepki vermedim biraz daha sabredeceğim.
Neyse düşündüm istediği zammı yapacağım, ancak iş konusunda bazı esneklikleri vardı bunları yarın konuşmak istiyorum. Çünkü madem istegi olmayınca beni tehdit ediyor bende esnekliklerini azaltacağım. Yalnız bunları söylemek için doğru zaman yarın mı sizce? Yani zammı kabul edip üzerine bunları ifade etmek doğru olacak mı?
Bu arada her hakkını veriyorum, asla hakkı yenmiyor yanımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?