Düşünmekten yoruldum artık :( eski ben olmak istiyorumm

lifegoeson_

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2018
702
344
23
33
Mrb arkadaşlar ,daha oncede konu açmıştım,sağolsun arkadaşlar yorumlarını eksik etmediler.Ben suan boşanma asamasindayim ailemn yanina geleli 9 ay olcak,ama surekli kendi kendime konuşuyorum, kafamın içinde keşke şunu soleseydim keşke bunu yapsaydım,alıp vermekten bıktım artık hayattan hiç bir zevk almiyorum çarşıya vs.cikiyorum sanki bomboş içimde hep garip bir duygu bu durum ne zamn biter 9ay oldu ama bazen kendimi çok iyi motive ediyorum bazende ben bunları hak etcek ne yaptim diyorum eski halimi çok ozledim eski beni hayat dolu hallerimi bu hep bolemi olcak bilmiyorum ama..davamizda çekişmeli gidiyo nasıl olcak nasil bitcek düşünmekten başima ağrı bile giriyobu durumları atlatan arkadaslar bu süreçte nasıl yol aldilar. yorumlarinizi paylaşrsaniz çok mutlu olurum şimdiden çok teşekkürler.

Çalışmıyorum evdeyim karşıma çıkcak diye korkuyorum

öncelikle geçmiş olsun
eminim kolay değildir
ancak karşılaşmak korkusuyla evden çıkmayacak duruma gelmek durumu bambaşka boyuta taşımak olmuş. tabiki hoş bi durum değil ama sizi dünyadan kaçıracak duruma gelmiş. aşırı bir tutumdasınız.
Bu düşünce geçtikçe dışarı atin kendinizi
ne olacak karşılaşsanız?
9 ayı böyle mi geçirdiniz?
içinizdeki gücü hissedin. arada dalgalanma olur elbet ama siz degerlisiniz ve güçlüsünüz. olanlar oldu yaşandı bitti. önünüze bakın artık. kendinize işkence etmeyin . size sizden başka kimse zarar veremez. toparlanın. size sizden başka kimse de yardim edemez. ne istediğinize karar verin önünüze bakın. eşiniz arkanızda kaldıysa tekrsr tekrsr çöplüğe dönmeyin . yeni umutlar yeni hedefler belirleyin.
ve emin olun ki geçecek. mutluluk da mutsuzluk da geçici şeyler. karalar bağlamaya gerek yok. ruhunuzu özgür bırakın. mutlu olmaya fırsat verin
ve dışarı çıkın !

Benım boşanmamda cok sancılıydı.
Tüp bebegım 3 . denemede olmuştu ve doğumdan hemen sonra eskı esımın aslında başka bırıne asık olduğunu ve başka bır hayatı olduğunu ogrenmıstım. Bırde ustune terk ettı bızı yanı oyle ortak bır karar fılan bıle alamadan.
Yalnız ben bu boşanmayı anlaşmalı yaptım cunku kendımı daha fazla onun benım hayatıma zarar vermesıne musade etmemek ıcın 1 lırasını almadan ve çocuğumun boğazından gecırmeden boşandım.
Cekısmelı davayı sonucu soylenenlerı kaldırabilecek durumda degıldım, pısman degılım

Bende seninle aynı moddayım valla atlatamayanlardanım yani
keşke, keşke ,keşkeler sürekli dönüp duruyor beynimin içinde

Çok güzel şeyler söylemissiniz ama bilmiyorum suan kendisi çok daha farkli pislik şeyler yapiyodur.Bende kendime kızıyorum bole olduğum icin ama elimde degil hayatta ne yapacağıma dair hiç bir fikrim yok

Benmki çekişmeli düşürmekten bi okadarda yoruldum bktm

İnan aynı bende öleyim hiç uyyamiyorum düşünmekten çok kötü bisey bitsin artikk
Bende öyle istiyorum valla
cevaplarını bulamadığım soruların içinde boğulmaktan bıktım . Derin nefes alıp ohhhh beeee deyip ,derin bir uyku istiyorum

S Sell
Aynen bende öleyim aslnda hayatimzda başka bi değişikler olsa bu kadar düşünmezdik zamanmada unutulurdu
Valla hiçbirşey yapasım yok, ruh gibi dolaşıyorum ortalıkta .Çok ağır geldi bu süreç ,bizimle aynı durumda olan herkesin allah yardımcısı olsun

Bende seninle aynı moddayım valla atlatamayanlardanım yani
keşke, keşke ,keşkeler sürekli dönüp duruyor beynimin içinde
Bende dayanamiyorum bugun arkadasimin yanina gidicem akil akildan üstündür diyerek zaten kimim kimsemde yok diyebilirim insanlara kendimi anlatamamaktan ziyade yasadiklarimi kabullenemiyorum beynimi yitircem en sonunda

Adam kesin horul horul uyuyor ve kıçina falanda takmiyor. Ee sen neden dusuneceksin? bosanmak cile degil. Bende çiledir zannedip yillarca oteledim.birde uzerine cocuk yaptim. sonra noldu? gene boşandim. Birde kucagimda 2 yasinda baby! ne mi oldu? hicbirseyyy! o adamin ve ailesinin yükü üzerimden kalktiii.. daha karakterli bir kadin ayaklari uzerinde duran yuksek lisans yapip türkiye derecesiyle sinav kazanan bir iş kadini geldi. Bunlari evde oturup rahat rahat yapmadim. Ailem fakir. Hem calistim hem.okudum yani 33 ümden sonra.Pisman degilim. Ve yatakta üzüldügüm zamanlara aciyorum.Sizi düsunmeyen adamlar icin cürutmeyin kendinizi.Kadinlar güclü. Erkekler duygusuz. Kabul edin ve yola devam edin.

Siz kendinizi ozgur biraktiginiz an gececek. Artik gecmisle ilgilenmeyin, bu gunun ve gelecegin guzelliklerine odaklanin. Hayatin farkina varin. O sunu dedi, keske bunu deseydim diye dusunmeyin. Cunku gecmis zamanda kaldi o, yaptiginiz tek sey kendinizi elestirdiginiz ve sucladiginiz icin zor olan sureci daha da zorlastirip daha kotu hissetmenizi saglamak. Sonrasinda "ben niye boyleyim, ne zaman duzelecegim" diye dusunup ayri bir stres sayfasi daha acmis oluyorsunuz... o yuzden birakin. Duzeltemeyeceginiz durumlari zihninizde tutmayin. Allah gonlunuze inşirah versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…