Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ailem her zaman arkamda 5 yıldır süregelen sorunlar ailesi ile 1,5 yıldır görüşmüyorum en son bana dogumumda ettikleri bebeğimi ben işteyken bırakıp kavga edip gitmeleri vs vs artık doldum.meslegim var çalışıyorum.psklojik şiddetin en alasını yaşıyorum.Ne için boşanmak istediğinizi yazarsanız daha iyi olur.
Aileniz size destekse, elinizde mesleğiniz varsa bir şekilde atlatırsınız inşallah
ağlıyor diye agzına vurdu.daha önceden de yine ağlıyor diye kolunu sıkmış ve iki koluda mosmor olmuştu anneme göndeririken farketmesinler diye fondoten srdümde gönderdim.sonra pişman oldu geldi ağladı yapmayacagım diye.vurması şimdiye kadar iki oldu ama sürekli bagırıyor.arabada bebek koltuguda oturuken çocuk ayagıyla koltugu itse en basitinden bagırmaya başlıyor normalmi bunlar.daha bebek 2 yaşına bile girmedi o bagırınca benim elimden tutuyor hadi çıkalım der gibi beni götürmeye çalışıyor ordan.çocuğu mu dövüyor? yanlış mı okudum?
Bilmiyorum ama koşarak uzaklaşırım..hep psikolojik,hem fiziksel şiddet var,aileniz de arkanızda,çalışıyorsunuz da,çok daha mantıklı düşünün lütfen derim,çocuğun ağzına vurmak,küfretmek,annene bağırmak,annenin yanında kavga etmek nedir Allahaşkına..fiziksel şiddet olmadı hiç yanına cevreye zarar verir genelde masayı kırma kapıyı kırma gibi oda 6 yılda 2 kez oldu ancak pskolojik şiddet sayılırsa o fazlası ile var.ailemden resmen beni kıskanıyor.ailesi ile 1,5 yıldır hiç görüşmüyorum çünkü 5 yılda yaşatabilecekleri herşeyi yaşadım ve en son ipleri kopardım.bebeğim var annem bakıyor ben çalışıyorum.dün annemi eşim kahvaltıya götürelim dedi götürdük gidene kadar trafige söylendi masaya vardık bana bagırdı sonra çocuk ağlıyor diye geldi agzına vurdu annemde ben sizin itilip kakılmanıza dayanamıyorum bu ne dedi diye eşim açtı agzını yumdu gözünü annem kalktı gitti sabah bebeği götürdük annem hali ile kızgın ve artık bakmıyorum dedi bugun rapor almış eşim kendisi bakıyor ki çocuk dogdugundan beri en fazla 2 saat dayanabilen insan bugun çocugum ne durumda bilmiyorum ve dogudugundan beri toplasan 5 defa görmediği babannesi ile dedesi bakacakmış bundan sonra beyefendi o kararı aldı.ben artık ne yapayım siz söyleyin nolur babam ve annem yorma kendini çık gel iştende ayrıl biz çocugunuda sanada bakarız sen yeterki bebeğinle mutlu ol itilip kakılma diyorlar.
ağlıyor diye agzına vurdu.daha önceden de yine ağlıyor diye kolunu sıkmış ve iki koluda mosmor olmuştu anneme göndeririken farketmesinler diye fondoten srdümde gönderdim.sonra pişman oldu geldi ağladı yapmayacagım diye.vurması şimdiye kadar iki oldu ama sürekli bagırıyor.arabada bebek koltuguda oturuken çocuk ayagıyla koltugu itse en basitinden bagırmaya başlıyor normalmi bunlar.daha bebek 2 yaşına bile girmedi o bagırınca benim elimden tutuyor hadi çıkalım der gibi beni götürmeye çalışıyor ordan.
Bosan.ailem her zaman arkamda 5 yıldır süregelen sorunlar ailesi ile 1,5 yıldır görüşmüyorum en son bana dogumumda ettikleri bebeğimi ben işteyken bırakıp kavga edip gitmeleri vs vs artık doldum.meslegim var çalışıyorum.psklojik şiddetin en alasını yaşıyorum.
bugun gitti annem sen 30 yaşını geçmiş bir insansın en önemlisi babasın artık bu yaşa kadar nasıl davranacagını ögrenemediysen dedi hala normal davranıyorum diyor.ailemden herkesintek söyelediği nolur onla bizi karşılaştırma şeklinde ama ebn sırf kıyamet kopacak gibi oluyor ve kıpırdayamıyorum bugun annem aradı ağlıyor o bebek napacak şimdi yemesi içmesi düzeni bozulacak al gel işide bırak biz bakarız size diye.Bilmiyorum ama koşarak uzaklaşırım..hep psikolojik,hem fiziksel şiddet var,aileniz de arkanızda,çalışıyorsunuz da,çok daha mantıklı düşünün lütfen derim,çocuğun ağzına vurmak,küfretmek,annene bağırmak,annenin yanında kavga etmek nedir Allahaşkına..
sevmeyi sevmiyormu dersen evet çokta seviyor bunu görüyorum ama bir o kadarda bagırıyor şimdiden çocugu terbiye ediyormuş.yazık günah siz de fondotenle kapatmaya çalışıyorsunuz. iki kere dövmüş daha kaç kere dövmesi lazım? 3 mü 4 mü? pes valla.
ağlıyor diye agzına vurdu.daha önceden de yine ağlıyor diye kolunu sıkmış ve iki koluda mosmor olmuştu anneme göndeririken farketmesinler diye fondoten srdümde gönderdim.sonra pişman oldu geldi ağladı yapmayacagım diye.vurması şimdiye kadar iki oldu ama sürekli bagırıyor.arabada bebek koltuguda oturuken çocuk ayagıyla koltugu itse en basitinden bagırmaya başlıyor normalmi bunlar.daha bebek 2 yaşına bile girmedi o bagırınca benim elimden tutuyor hadi çıkalım der gibi beni götürmeye çalışıyor ordan.
biliyorum ve içim hiç rahat değil kurtululamıyorum şuanda hala işteyim ailem arıyor akşam ya gel ya gelip alalım sizi diye ona gidecegimi söyledğimde çıldırıyor korkuyorumFiziksel şiddet yok diyorsunuz yani! Size vursaydı fiziksel şiddet olurdu sanırım ama çocuğa vurunca olmuyor! Çocuğunuz korkuyor babasından daha iki yaşında ve kaçmaya çalışıyor onun olduğu ortamdan. Siz onu bugün babasıyla bırakmışsınız. İnanılır gibi değil. Neyin kafasını yaşıyorsunuz siz???
artık sevgiden ziyade 8 senelik alışnalık ve benim bundan biran önce kurtulmam gerek sanrıım.bana seni dolduran hep ailen arkanda olmasalardı nasıl ayrılmak kelimesini anıyordun görürdüm seni diyo.Sorulacak düşünecek sabredilecek bir şey yok...
Bosanin bir an önce. Önce çocuğunuzun sonra sizin can ve ruh sağlığiniz icin