- 24 Haziran 2013
- 878
- 375
- 108
- Konu Sahibi 1demetumut
-
ogluşum olursa adını yağız kızım olursa adını miray koyacağım
beraber parka gideceğim onu hep salıncağa bindireceğim
onun güzel tombiş kollarından bacaklarından öpe öpe bitireceğim
babasının elinden tutup markete gidişine uzun uzun bakacağım
onu gögsume yatırıp sırtını okşayacağım
çok geç saatlerde uykudan uyanan ben onun için erkenden kalkacağım
iş yaparken on dkkada bir acaba uyandımı diye bakacağım
bebeklerin o güzel gülüşü varya hep oturup onu güldüreceğim
saclarına tokalar takacağım kız olursa ooo minnoş kot elbiseler var ya onu giydireceğim
daha neler neler rabbim yardım et bu yolda emek verenlere o kadar yapacak çok şey var ki
.........................................................................................
.........................................................................................
Evimize yakın bir park vardı şimdi daha da yakına bir park yapılmış. Eşimle de bunu konuşmuştuk, parkımız da ayağımıza geldi, bebişimiz de gelirse hayırlısıyla -inşallah- parkı hazır deyu
Canım umarım herşey dilediğin gibi olur.
oh ne güzel park geldiyse bebşde yola çıkmaya hazırlanıyordur inşallah
ay ne sevimli topik yazsam dolar tasar burasi neler yapacagim ama kisaca anlattiyim
ALLAH(c.c) bana(bize) bir evlat insallah verince ..............♥♥♥
kiz olsa adi Leylam oglan olsa adi Ibrahim olucak ............♥♥♥
esimin ailesinin ismi hic de karsi cikmiyorum olsun adlari oyle yeterki evladim olsun hem esim ailesini cok cabuk kayb etmis o yuzden bende raziyim ........♥♥♥
esim kizimiza annem der heralde ve ya sercenin kizi der,oglumuza ben tosunum, pasamiz derim heralde oyle severim onu..................♥♥♥
ama kizim(oglum) fark etmez Rabbim yeterki hayirli saglikli guzel herseyi yerinde bir evlad nasib etsin ona en guzel en renkli elbisleri giydiririm ,basindan ayrilmam, yanimda uyuturum, belkide besige bile koymam ,hergun uyanirken koklarim cok icden onun gul kokusunu operim o minnacik yuzunden ellerinden ayaklarindan poposundan ♥♥♥
nebiliyim konusurum evladimla ninniler soylerim en guzel masallari anlatirim
onunla aglar onunla gulerim ................♥♥♥
Rabbim tez zamanda bizlere evlad nasib etsin amin ..............♥♥♥
bu güzel hayallerimiz inşallah yaradanın izniyle gerçekleşecek yaz arkadaşım yazda dolsun kimseyle paylaşamadığımız bu durumu birbirimzle paylaşalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?