düşünün ki bizde anne olduk bebeklerimize neler yapacağız

1demetumut

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2013
878
375
108
ogluşum olursa adını yağız kızım olursa adını miray koyacağım
beraber parka gideceğim onu hep salıncağa bindireceğim
onun güzel tombiş kollarından bacaklarından öpe öpe bitireceğim
babasının elinden tutup markete gidişine uzun uzun bakacağım
onu gögsume yatırıp sırtını okşayacağım
çok geç saatlerde uykudan uyanan ben onun için erkenden kalkacağım
iş yaparken on dkkada bir acaba uyandımı diye bakacağım
bebeklerin o güzel gülüşü varya hep oturup onu güldüreceğim
saclarına tokalar takacağım kız olursa ooo minnoş kot elbiseler var ya onu giydireceğim
daha neler neler rabbim yardım et bu yolda emek verenlere o kadar yapacak çok şey var ki
.........................................................................................
.........................................................................................

Bir süre için alışın,

Bir süre tahammül edin

Her zaman inanın

Ve hicbir zaman geri dönmeyin

Son düzenleme:

Canım umarım herşey dilediğin gibi olur.

Evimize yakın bir park vardı şimdi daha da yakına bir park yapılmış. Eşimle de bunu konuşmuştuk, parkımız da ayağımıza geldi, bebişimiz de gelirse hayırlısıyla -inşallah- parkı hazır deyu

oh ne güzel park geldiyse bebşde yola çıkmaya hazırlanıyordur inşallah

Hayaller genelde güzel şeyler üzerine kurulur ama gerçeği sadece güzelliklerden ibaret olmayacaktır tabi, işin bi de bu yönü var. Yorgunluğu var, uykusuzluğu var vs. Bunalıp "hoff yeter ağlama artık" diye bağıran anneler de çocuklarını çok seviyorlar elbette ama her gül dikeniyle birlikte işte

ay ne sevimli topik yazsam dolar tasar burasi neler yapacagim ama kisaca anlattiyim
ALLAH(c.c) bana(bize) bir evlat insallah verince ..............
♥♥♥
kiz olsa adi Leylam oglan olsa adi Ibrahim olucak ............
♥♥♥
esimin ailesinin ismi hic de karsi cikmiyorum olsun adlari oyle yeterki evladim olsun hem esim ailesini cok cabuk kayb etmis o yuzden bende raziyim ........
♥♥♥
esim kizimiza annem der heralde ve ya sercenin kizi der,oglumuza ben tosunum, pasamiz derim heralde oyle severim onu..................
♥♥♥
ama kizim(oglum) fark etmez Rabbim yeterki hayirli saglikli guzel herseyi yerinde bir evlad nasib etsin ona en guzel en renkli elbisleri giydiririm ,basindan ayrilmam, yanimda uyuturum, belkide besige bile koymam ,hergun uyanirken koklarim cok icden onun gul kokusunu operim o minnacik yuzunden ellerinden ayaklarindan poposundan
♥♥♥
nebiliyim konusurum evladimla ninniler soylerim en guzel masallari anlatirim
onunla aglar onunla gulerim ................
♥♥♥
Rabbim tez zamanda bizlere evlad nasib etsin amin ..............
♥♥♥

Bana bir türkü söyle içinde umut olsun,
Bitsin gayrı hasrete dair ne varsa.
Bana öyle bir bak ki sende evreni göreyim,
Dinsin artık zemheri yalnızlığım.
Bana öyle bir masal anlat ki...
İçinde ölüm ve gözyaşı olmasın,
Yetti artık bu savaşlar kıyımlar.
Bana bir sey anlat sevgiye dair
Tüm sevenlerin kavustuğu o uzak aleme dair...

oglum olursa adını idris koycaz sevdiğim dedesinin adıymıs kız olursa rüya ismini istiyorum.
bebişimle yada bebişlerimle oyunlar oynıycaz annesi saclarını cimcime yapıcak ciciler alıcaz onlara babasıyla.babası baba kucagıyla tasıycak yavrumuzu.saclarını içime ceke ceke koklayacagım.işden gelince koklaya koklaya öpecek babası bebişine sarılıp kucagında yatıracak.babası yapılı diye sevicem popişini ısıra ısıra kızartcam.gece aglayınca annesi kalkıp emzircek babası uyuyacak tabi.yatagın üstüne alıp sevdigimle sevicez bebişimizi.cıp cıp yaptırcaz ohhh mis gibi kokacak.babannesine gezmelere gitcez.annannesigil gelip sevicek onları görmeye gidicez biz geldik diyicez.evde 3 tane cocuk beraber büyücez işte belkide ikizimiz olur hımmm

insallahhhhhhhhhhhhhh
önce sevdiğime sonra sevgimizin meyvesi bebişlerimize kavusmayı nasip et AllahımEki Görüntüle 806333 Eki Görüntüle 806339

Son düzenleme:
Bir gün tanrı duyguları yaratmış ama bakmış ki bunlar çok yoğun ve güçlü şeyler ve insanlar henüz bunlara hazır görünmüyorlar; bunları bir kutuya koymuş ve bir meleğine emanet etmiş. Bu kutuyu ona söyleyinceye dek hiç açmamasını ve hatta aralayıp bakmamasını söylemiş.
Bir zaman bu meleğin dünyaya inmesi gerekiyormuş. kutuyu yanında götürmemek için bir başka meleğe teslim etmiş ve ona kesinlikle açmamasını yoksa Tanrı'nın kızacağını söylemiş. Ancak bu ikinci melek kutunun içindekileri çok merak etmiş ve biraz aralayıp baksa hiçbir zarar gelmeyeceğini düşünmüş. Kutuyu aralamış; o kutuyu aralar aralamaz duygular birden kutudan fırlamış ve birer birer dünyaya dökülmeye başlamış. dünyada insanların değiştiğini, birbirlerini sevmeye, nefret etmeye, öldürmeye, yüceltmeye başladığını gören birinci melek apar topar yukarı fırlamış ve duyguların neredeyse tamamının kutudan dökülmüş olduğunu görünce bir hışımla ikinci meleğin elinden kutuyu aldığı gibi kapatmış. Ancak kutuda tek bir duygu sıkışmış kalmış. Yarısı içerde, yarısı dünyada... O da "umut”muş. Tüm duygular vaktinden önce de olsa dünyaya inmiş ama yalnızca umudun yarısı inebilmiş.
İşte o yüzden, bir aceleci, meraklı melek yüzünden "umut" hep bir varmış bir yokmuş.:26:

en mutlu anim evladimin dunyaya goz acdigi gun olur..♥♥♥.
en mutlu anlarim onun anne demeyi baba demeyi olur........♥♥♥
en mutlu anim onun yeni addim atarak bana gelmesi olur....♥♥♥
en mutlu anim adim adim evimin herkosesini bezemeyi olur..........♥♥♥
en mutlu anim elinden tutub kucucuk bebekler gezdigi yerde onu gezdirmegim olur............♥♥♥
en mutlu anlarimdan biri babasi gelince kosa kosa kucagina kosmasi olur............♥♥♥
en mutlu anlar onun gulumsemesi olur kahkaha atmasi olur...............♥♥♥
en mutlu anim benim annemin babamin evladimi dizleri ustune koyupda sevmeleri olur .......♥♥♥
en mutlu anim annemlere giderken evladimin elinden tutub iceri girmegimiz olur.....♥♥♥
en mutlu anim onu okula gondermek ona herseyi ogretmek olur...........♥♥♥
evladimin her saniyesi bana mutluluk verir........♥♥♥♥♥♥♥♥♥

slm demetcim herşey gönlünce hayalindeki gibi olur inşallah gülüm..benimde hayallerimde hep ikiz bebişler var hatta üçüzde olabilir

bu topikde bizim umut kutumuz olsun yani umutlarimiz burda dile gelsin........♥♥♥.
ve Rabbim hepsini gerceklesdirsin amin .............
♥♥♥..
Herkese Rabbim evlad nasib etsin burda yazan ve yer yuzundeki her kadina her erkege
♥♥♥
tum 2 kisiden ibaret olan aileler 3-4-5 kisi olsunlar(benimde 3 evladim olsun istiyorum ilki olsunda sonra 2 sini dogurucam yine insallah hayirlisiyla 2 oglum 1 kizim olsun istiyorum ) aminnnnnnnnnnnn
♥♥♥

'Üzülme' der Mevlana ve;
"bir yandan korkun bir yandan umudun varsa iki kanatlı olursun;
tek kanatla uçulmaz zaten.
sopayla kilime vuranın gayesi, kilimi dövmek değil kilimin tozunu almaktır.
Allah sana sıkıntı vermekle kirini, tozunu alır,
niye kederlenirsin?
taş taşlıktan geçmedikçe,parmaklara yüzük olamaz.
yüzük olmayı dileyen taş,ezilmeyi yontulmayı gözealmalıdır"
MEVLANA

"İNSANDA GÜZEL OLAN YÜZDÜR, YÜZDEGÜZEL OLAN GÖZDÜR, AMA İNSANI İNSAN YAPAN AĞZINDAN ÇIKAN SÖZDÜR"

VE SON OLARAK
Üzülme Der Mevlana.. Ve Devam Eder; Kaybettiğin Herşey Bir Gün Başka Surette Geri Döner..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…