Kızlar kafayı yiyecem. Şimdiye kadar hiç mi insan insanı tanımaz. Söyle anlatayım. Arkadaş seçiminde hep yanılan birisiyim. Bir kız arkadaşım var işden hep problemleriyle gelirdi bana. Dinlerdim hep 1 il boyunca. Erkek arkadaşıyla ailesiyle sorunluydu ailesi vermiyorladi bunu sevgilisin. Kız resmen cephe almışdı annesine. İllakide kaçıcam diye. Bunu akıla fikire getirene kadar kendidme akıl kalmadı. Ailenden bulunmaz sevgilide kim aile önemli diye engelledim. Annem sevgi göstermiyor bana hep söver hep bağırır derdi nerdeyse nefret ediyorum diyordu. Anneler bazan sevgisini belli edemez ama bu seni sevmiyor anlamına gelmez diye baya uğraşdım. Şimdi annesiyle arası baya iyi. Sorunlarinda hep yaninda ben vardim. Bu sevgiliyle ayrıldı yenisini buldu hep destek oldum ona hep insandır dedim ama son olay damlayı taşırdı. Geçenlerde doktora gitdim kendimi kötü hiss etdim. Kalpde romatizma çıkdı. Baya iğne ilaç yazdı hala bitmedi tedavi. 1 haftalık yıllık izinimden aldım iğneler için. 1 hafta içince hem ilaç kullandım hem iğne yapdılar. Bir de yaz geldi yaz allerjim başladı. Bir yandanda grip. Aksilikden hepsi üst- üste geldi. 1 hafta içinde dun haric 1 defa bile aramadı yaşıyormusun öldünmü diye. Dun mesaj atdı yarın işe geliyormusun nasılsın diye bende ceva yazmadım. Bu gün işde yazdı nasılsın tedavi nasıl diye oralı bilem olmadım.
Ben hakketen merak ediyorum ya kimseye bana dokunmadkca sert cevap vermem. Yardım lazımsa en önde ben giderim. Hep elimden geldikce lazımsa maddi manevi yardim ederim. Psikolog gibiyimdir :) Ama soruyorum kendime insan bu kadarmi yanılır insan konusunda bu kadarmi degersizim ben ya kafayı yiyecem.
Ben hakketen merak ediyorum ya kimseye bana dokunmadkca sert cevap vermem. Yardım lazımsa en önde ben giderim. Hep elimden geldikce lazımsa maddi manevi yardim ederim. Psikolog gibiyimdir :) Ama soruyorum kendime insan bu kadarmi yanılır insan konusunda bu kadarmi degersizim ben ya kafayı yiyecem.