• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dut yemiş bülbül

penceremden

Guru
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2012
6.594
11.147
448
Eşim sevdiğini söylemekten çekiniyor.Ağzını bıçak açmıyor.Sanki kapalı kutu bende kerpetenle açıyorum.

Yıllardırda böyle.Seni seviyorumu duyduğum ikiyi üçü geçmemiştir..Hala alışmadınmı ne bekliyorsun diyeceksiniz ama duymak istiyorum.Geçen çekirdek yiyordu sormam ya soracağım tuttu beni seviyormusun dedim hınzırca gülümseyerek oda tabi dedi.Sanki matematik sınavına sokuyorum .Ecel teri döküyor.Bende gülümseyerek geçiştirme dedim duymak istiyorum sevdiğini dedim .Sonra bir baktım eşime öksürme geldi adam yerlerde bacaklar havada:KK70::KK70:

Bir süre konuşamadı kabuk kaçtı sandım boğazına.Halimizi görecektiniz.Karşılıklı gülmeye başladık:KK70:

Bu soru seni ne kadarda öksürtüyor dedim.

Hani akşamları ayrı sarılmadan yattığımızda olur sarılarak koyun koyuna yattığımızda.Gündüz bazen içimden çoşar gider öpücük kondururum seni seviyorum derim sarılım oda sarılır ama o kadar .Ne bir sevgi sözcüğü ne de başka bişi bir insan eşinden neden çekinir ki? Yoksa kızlar ben kendimimi kandırıyorum bunca senedir.

Kimi insan sözle ifade edemiyor, davranışlarıyla gösteriyor. Hissediyorsanız söylemesine takılmayın bence :) Ha ama bazen insan duymak istiyor mu, istiyor tabi haklısınız o konuda da.

Bazıları sözden ziyade hareketleriyle belli eder. anlamak lazım.

Kadınların geneli de hissetmek ve duymak ister burası da ayrı.

Eşim sevdiğini söylemekten çekiniyor.Ağzını bıçak açmıyor.Sanki kapalı kutu bende kerpetenle açıyorum.

Yıllardırda böyle.Seni seviyorumu duyduğum ikiyi üçü geçmemiştir..Hala alışmadınmı ne bekliyorsun diyeceksiniz ama duymak istiyorum.Geçen çekirdek yiyordu sormam ya soracağım tuttu beni seviyormusun dedim hınzırca gülümseyerek oda tabi dedi.Sanki matematik sınavına sokuyorum .Ecel teri döküyor.Bende gülümseyerek geçiştirme dedim duymak istiyorum sevdiğini dedim .Sonra bir baktım eşime öksürme geldi adam yerlerde bacaklar havada:KK70::KK70:

Bir süre konuşamadı kabuk kaçtı sandım boğazına.Halimizi görecektiniz.Karşılıklı gülmeye başladık:KK70:

Bu soru seni ne kadarda öksürtüyor dedim.

Hani akşamları ayrı sarılmadan yattığımızda olur sarılarak koyun koyuna yattığımızda.Gündüz bazen içimden çoşar gider öpücük kondururum seni seviyorum derim sarılım oda sarılır ama o kadar .Ne bir sevgi sözcüğü ne de başka bişi bir insan eşinden neden çekinir ki? Yoksa kızlar ben kendimimi kandırıyorum bunca senedir.
kocam başkasına aşık dşye bir konu vardı.adam dışardan bakılınca karısına deli gibi aşık mükemmel bir koca imajı çiziyordu ama gerçek öyle değildi.ben böylelerinden daha çok korkarım

benim eşim de söylemez, ama ben takılmıyorum. sözel ifadelere pek düşkün değil kendisi. bence sevildiğini hissediyorsan gerisine takılma.

Beni seviyor musun
Sence ben guzel miyim
Kilo mu almisim ?
Yani adam ne desin ?
Hayir sevmiyorum
Guzel mi sen hic guzel gormemissin
Kilo aldin tabi dana gibi oldun diyemez degil mi ??
Sorular cok sacma kusura bakma pencere ;)

benim eşim de söylemez, ama ben takılmıyorum. sözel ifadelere pek düşkün değil kendisi. bence sevildiğini hissediyorsan gerisine takılma.

+1

Sevdiğini hissettirmek de önemli. Eğer eşinizin sevgisini hissediyorsanız kelimelere çok takılmayın bence.

Beni seviyor musun
Sence ben guzel miyim
Kilo mu almisim ?
Yani adam ne desin ?
Hayir sevmiyorum
Guzel mi sen hic guzel gormemissin
Kilo aldin tabi dana gibi oldun diyemez degil mi ??
Sorular cok sacma kusura bakma pencere :KK66:

Beni ne kadar seviyorsun ?
Ben ölsem başkasıyla evlenir misin ?
O mu güzel ben mi ?

:D :D

Sevdiğini söylemek çok kolay değil bence.
Yetiştirme o kadar önemli ki.
Kimi ailelerde ayıp kimi ailelerde şımarmasın diye susturuluyor sevgi sözcükleri.
Sıkma güzel canını,seviyordur eşin seni.

Sevmiyorsada söyleyin gerçekten .Düşünüyorum düşünüyorum anlamsız geliyor.İnsan sevdiğini söylemekten neden aciz olur.Herşeyimizi paylaşıyoruz her konudan konuşuyoruz bu konulara gelince ıhh

Gündüz mesela çekyata uzanmış film izliyor diyelim.Yanına gider sokulurum sarılırım oda bana sarılır ama hep ben gidersem .Birtek uyurken kendisi sarılır.

Senin dediğini dese canımı yesin ama susuyor dut yemiş bülbül misali.

Aileden gördük diyen babamdı .Küçükken annem bizi çok öperdi babam öpmezdi ama çok severdi.Yaşlanınca duygusallaştı..Babamı daha ne kadar göreceğim dedim cesaret geldi ona sarıldım yanağını öptüm.İlk yadırgadı sonra hoşuna gitti.Canım babam diyordum .Oda işte bizde böyle yetiştirildik gibisinden anlattı.

Sevişmekten başka bir işe yaramıyorsun diyen adamdan seni seviyorum cümlesini bekleme bence....
Ben lafa değil icraata bakarım ;)

Sevişmekten başka bir işe yaramıyorsun diyen adamdan seni seviyorum cümlesini bekleme bence....
Ben lafa değil icraata bakarım :KK66:
O gün çok kırılmıştım ilk defa kırıcı konuşmuştu sonra ben küstüm o küstü konuşmadık falan .Neden diyorum böyle söyledin o an çok kızdım öylesine söyledim dedi.Öylesineymiş.Tabi inanmadım. Sende bana çok kötü şeyler söyledin ben hep alttan aldım dedi.Bir kerede ben söyledim ne olacak gibisinden.

O gün çok kırılmıştım ilk defa kırıcı konuşmuştu sonra ben küstüm o küstü konuşmadık falan .Neden diyorum böyle söyledin o an çok kızdım öylesine söyledim dedi.Öylesineymiş Sende bana çok kötü şeyler söyledin ben hep alttan aldım dedi.Bir kerede ben söyledim ne olacak gibisinden.
Sonra inada binmezse unutulmaya bakılabilir ama sen eşin için ne kadar kırıcı şeyler desen de inan bana sana dediğinden daha kırıcı şeyler değillerdir :)

Sonra inada binmezse unutulmaya bakılabilir ama sen eşin için ne kadar kırıcı şeyler desen de inan bana sana dediğinden daha kırıcı şeyler değillerdir :)
Geçerli sebeplerim olsada o raddeye getirmiş olsada bende pek masum sayılmam.Aynısı bana eşim dese evli kalırmıydım bilmiyorum.Daha öncede dedim ya tersim pis.

Back
X