• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dut yemiş bülbül

:-)o şarkıya bende çok gülerdim

sizin eşler nasıl peki beklentiyimi sıfırladınız nasılsa o beni seviyor bende onu gibi yoksa kendiliğinden mi söylüyorlar?
Yoo kendiliginden de soylemez ben de zorlamam. O nasil davraniyorsa ben de oyle davraniyorum sorunkalmiyor. Hareketleriyle belli etsin sevdigini be kuzum, diliyle soyleyip afedersin okuz gibi davransa daha mi iyi bosver

Eşim sevdiğini söylemekten çekiniyor.Ağzını bıçak açmıyor.Sanki kapalı kutu bende kerpetenle açıyorum.

Yıllardırda böyle.Seni seviyorumu duyduğum ikiyi üçü geçmemiştir..Hala alışmadınmı ne bekliyorsun diyeceksiniz ama duymak istiyorum.Geçen çekirdek yiyordu sormam ya soracağım tuttu beni seviyormusun dedim hınzırca gülümseyerek oda tabi dedi.Sanki matematik sınavına sokuyorum .Ecel teri döküyor.Bende gülümseyerek geçiştirme dedim duymak istiyorum sevdiğini dedim .Sonra bir baktım eşime öksürme geldi adam yerlerde bacaklar havada:KK70::KK70:

Bir süre konuşamadı kabuk kaçtı sandım boğazına.Halimizi görecektiniz.Karşılıklı gülmeye başladık:KK70:

Bu soru seni ne kadarda öksürtüyor dedim.

Hani akşamları ayrı sarılmadan yattığımızda olur sarılarak koyun koyuna yattığımızda.Gündüz bazen içimden çoşar gider öpücük kondururum seni seviyorum derim sarılım oda sarılır ama o kadar .Ne bir sevgi sözcüğü ne de başka bişi bir insan eşinden neden çekinir ki? Yoksa kızlar ben kendimimi kandırıyorum bunca senedir.
benim eşim de sürekli söyler
ben hiç söyleyemem:)
cok severım ama ya aklıma gelmez ya da düşünemem.

Back
X