- 25 Haziran 2016
- 7.498
- 13.337
- 248
- Konu Sahibi Pembekoala35
-
Duvar kagidi var yoksa bende alçilayip boyarim.Bir badanıcı cağır alçılasın boyayı versin aman canım dert etme böyle şeyleri Allah aşkından
Birbirine yakın yerdeler o yuzden acaba degistirmesem mi dedim.son care duvar kagidini degistirmekTablo ile hangi biri kapanacak ki ? Kendi eviniz nasılsa verin parasını duvar kagıdını değiştirin
Herkese iyi aksamlar
Lutfen konum taşinmasin dekorasyonla ilgili diyebilirsiniz ama benim icin buyuk bi dert.
Gelelim derdime biz ev aldik ve kiracimiz vardi.neyse bu yil tasindik daha once hic evi gormemistik yani kiraci icindeyken evde ne olmus ne bitmis bilmiyorduk.kiracimiz cikinca eve bakmaya geldik aman allahim duvarda tam 12 çivi izi var.duz duvar olsa neyse diycem duvar kagidiyla kapli.kiracimiz tv unitesini yerlestirmis evet hakki ama bu kadar çivi izi olur mu bilemedim.kendi tv unitem sadece sehpa seklinde.duvar kagidini degistirelim desem maddi acidan biraz borçlarimiz var.degistirmek yerine tv ustune ne yapsakta o civi izleri kapansa.mesela tablo falan mi yapsak oda tv ustune sacma durmaz mi?ayy lutfen bi akil verin sizce napsak.son care duvar kagidini degistircez oda bize en az 500 olur.fikirlerinizi bekliyorum
Hic duymamistim bi bakayim nettenKaç metrekare orası? Kendinden yapışkanlı tv ünitesi arkası dekorları var. Çok büyük bir yer değilse 200e halledersiniz. Güzel de görünüyorlar.3d görünümlü olanları galan var.
Onu da çıkarır ne olcakDuvar kagidi var yoksa bende alçilayip boyarim.
Aklimda bulunsun fena olmaz diye dusunuyorumRaf koysaniz nasil olur
Duvar kkağıdını çıkarsanız. Alçıyla delikleri doldurup sonra kendiniz boyasanız o duvarı. Diğer 3 tarafta duvar kağıdı varsa o rengin kontrastini seçseniz. Biraz yorucu olur ama.guzel de okur.Aklimda bulunsun fena olmaz diye dusunuyorum
Bende kiradaydim ama hic bu kadar civi cakmadim.kusura bakmayin falan dedi ama olan oldu artik.cokta kizamayiz sonucta tv unitesini takmasi gerekiyor oda kendince hakliKira sözleşmesine duvara çivi çakmak yasak yazsaydınız o halde
Butun oda duvar kagidiyla kapli dediginiz yapilabilirDuvar kkağıdını çıkarsanız. Alçıyla delikleri doldurup sonra kendiniz boyasanız o duvarı. Diğer 3 tarafta duvar kağıdı varsa o rengin kontrastini seçseniz. Biraz yorucu olur ama.guzel de okur.
kiracı neden çivi çakmasın salona yatak odasına çocuk odasına gayette çakabilir.bu eve zarar vermek değil ki.esir değil kiracılar hatta uzun yıllar oturdukları zaman doğal olarak evin kapılarını parkelerini dolaplarını da eskitecekler.Kira sözleşmesine duvara çivi çakmak yasak yazsaydınız o halde
tek duvarı boyayın bence de .taş desenli diğer duvar kağıdına uyan bir kağıtlada kaplayabilirsiniz çok şık duruyorBende kiradaydim ama hic bu kadar civi cakmadim.kusura bakmayin falan dedi ama olan oldu artik.cokta kizamayiz sonucta tv unitesini takmasi gerekiyor oda kendince hakli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?