• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duyarlı anne, bunu da oku:))

(
Vallaha cocuk yapilana kadar düsünürler gerisi "bi sekilde büyüyorlar zaten" oluyor. Evet bi sekil :emir_bebek:
Düşünüldüğüne eminmisin:KK51:annemlerin mahallede bir kiracı vardı,kadını hiç boş görmedik,hep hamileydi.Yine mi diyenlere cevabı,ayy benim adam çocukları çok sever:eek:
7 kızdan sonra oğullarına kavuşmuşlar,kızlar da amaca ulaşmak için kaldırım taşları:(

Böyle sorumsuz anneler var ne yazık ki iki gün önce sorumsuz bir kadınla bende sağlam tartıştım.özür dileyip çocuğuna sahip çıkacağına üstte çıkmaya çalışıyor.

Ah keşke her anne baba sizin gibi duyarlı olsa.Evlatlarını topluma faydalı yetiştirse,çevreye duyarlı,saygılı yetistirse..

Bende sizin gibi yaptım ama çocuk o duyarsızların davranışlarını her yerde gördü yeri geldi maruz da kaldı. .Bazıları gerçekten dünyadan bi haber ,kaba saba çocuklar yetiştiriyor.
Bizim insan haklarına saygılı, duyarlı çocuklarımız da onları göre göre etkileniyor.
Örneğin insan haklarına saygılı ol,kimseye şiddet uygulama,birbirinize zarar vermeden anlaşın diyorsun ama karşısında ki o kadar naif değil. ..
Haklısınız.. bizim teorik telkinlerimiz yeri gelecek hayatta karşılık bulamayacak. Çevresel faktör denilen şeyler aile dışında koca bir mahalleyi, şehri, toplumu da kapsıyor. Kötü etkileşimler, doğru bilinenden sapmalar olacaktır elbet. Terbiyeli yetiştirdim sandığınız çocuk bi bakmışsınız arkadaşından öğrendiği küfürleri eder olmuş.. Uzun lafın kısası hata yapmadan doğruları bulmak imkansız. Her çocuk zaman zaman yoldan çıkacak. Ailenin ısrarla doğru bildiği yolu öğütlemesi ise ilerde pekçok şeyin yerine oturmasını sağlayacak. İş her zaman olduğu gibi ailede bitiyor.

Kadindan ses varmi diye baktim hala yok. Hay allah ya :)

Gecen bir konu vardi brbek arabali brbek arabasiz diye. Dun anladim ki bebekli kadin bile baska bebekli kadina saygi duymuyor. O zaman cirkeflige devam.

2 sene markette çalıştım o ürünlerin depoya geliş aşamasından tutta reyona çıkış sürecine kadar kısmı görseniz ayakkabı çok masum kalır o yüzden ne alırsam alayım sirkeli su ile temizler öyle yerleştiririm

Bi ara her aldığımı yıkayıp öyle yerleştiriyordum, baktım sonu yok bıraktım. ürünleri yerleştirirken koliden çıkarıyorlar, yere koymuyorlar. İlla ki yere düşen oluyordur ama göz görmeyince gönül katlanıyor.

Back
X