Iyi bayramlar kızlar..bayram için ailemin yanındayım ailem farklı bir sehirde. Dün eşimi aradım. Beş dakika konuşmadan işim var sonra görüşürüz dedi. Bende me idin var dedim.işim var işte dedi. Ne zaman arasam bahanen var dedim. Sen de hep böyle zamanlarda arıyorsun dedi. Sanki yakını değilim. Sonrasında halasiyla ilgili bir gerginlik olmuş onu halletmek istediğini söyledi. Neymiş halası bunları aramış k.validemle konuşmadan babasını istemiş ( eşimin dedesini) kimse annesine böyle birşey yapamazmis. Arayıp halamın ağzının payını vericem dedi. Bende sanane sana düşmez dedim. Baban var deden var sanane dedim. Senin büyüğün dedim ama takmadı. Sonrasında diğer halası ve kuzeni Bunu sakinlestirmis. Bende dedimki ben diyince dinlemiyorsun. Aynısını bende söyledim dedim saçmalama dedi her zamanki gibi. Arayınca işine gelmeyince konuşmuyor. Akrabalarının lafını dinliyor beni çok takmıyor. Değer vermiyor sanki. Bazen beklediğim bir özür. Onu da söylemiyor. Arabeske bağladın. Çocuk gibi sürekli aynı şeyleri söylüyorsun Diyor. Ne yapmalıyım. Böyle oluncada hiç arayıp sormuyor..Uzun oldu k bakmayın.