Duyduğumuz Doktor Yorumları

adigegms

Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2016
232
52
13
43
Arkaraşlar ben vazgecmek üzereyim ama bilgi açısından soracağım doktor hataları hakkında yada tarzlarındaki ilginçlikler hakkında; İlki popüler doktor barış çakır burun deliklerini aşırı büyük bıraktığı , ikincisi Emre Üregen hakkında burun ucunu bazı haztalarda çok basık bıraktığı, 3 Bekir Sivri çok kötü burunlarda başarılı olduğu ama bazı az sorunlu burunlarda başarısızlık yaşadığı.. Ben bunları sıkca okudum sosyal medyadan. Fakat muhammet dilber ve hakan gence hakkında hiç olumsuz yorumla karşılaşmadım . Bu doktorlarla ilgili sorun yaşayanlar varmı? Bugün barış çakırın instagramında bir hastasının burun delikleri eşit olmamış %90 bu olabilir demiş revizyonda yapmamış mesela. Bu da çok üzücü durum. Hepimiz burada birbirimize destek için varız ve bildiklerimizi. paşlaşmalıyız ben vazgeçme noktasında olsamda bildiklerimi yazarım çünkü çok fazla emek var vereceğimiz maddi manevi:( O yüzden başlığıma yorum yapmanızı isterim. Kolay gelsin.

merhabalar. öncelikle estetik ameliyat tamamen şans ve beklenti işi. beklentiniz ne kadar çok olursa o kadar çok memnun olmazsınız. bana doktorum hep eskisinden daha iyi olacak merak etme dedi. eskisinden daha iyi oldu ama estetikli gibi durmuyo benim burnum. bu şuan memnun olduğum bir şey aslında ama yaklaşık 1 yıl önce estetikliyim diye bağırsın istiyodum burnumu :D ben bekir sivriye ameliyat olmuştum 13 ay oldu benim. o zaman emre ilhan bekir sivri ve barış çakır vardı piyasada ismi duyulan. emre ilhan randevu tarihini seneler sonraya verdiği barış çakırda fiyatlı olduğu için bekir sivriyi seçmiştim. şuan memnunum. ama tamamen sizin isteklerinizle ilgili bide yüzünüze uyumuyla falan. biz bazen dıştan bazılarını beğenmeyebiliriz her doktor için ama hastalar böyle istemiş olabilirler veya çok çok memnun olabilirler o yüzden sadece fotoğraflara aldanmayın. gidin görüşün yüzyüze eski hastalarla görüşün :)

Eger burnun kötü degilse olma bence. .Barış Çakır benim arkadasa 23 bin demiş valla paran varsa muhammet e git bir konuş derim ilk bende oraya gidecektim vazgeçtim pahalı diye..benim de burun dediğim eşit durmuyor zaten normal burun da öyledir

Eger burnun kötü degilse olma bence. .Barış Çakır benim arkadasa 23 bin demiş valla paran varsa muhammet e git bir konuş derim ilk bende oraya gidecektim vazgeçtim pahalı diye..benim de burun dediğim eşit durmuyor zaten normal burun da öyledir
23 bin tl mi offffff ki ne offff. İnsan bu kadar pazarlayabiler kendini. Çok yazık barış bey çok yetenekli evet ama bu fiyat politikası onun hakkındaki olumlu fikirlerimi değiştiriyor.

merhabalar. öncelikle estetik ameliyat tamamen şans ve beklenti işi. beklentiniz ne kadar çok olursa o kadar çok memnun olmazsınız. bana doktorum hep eskisinden daha iyi olacak merak etme dedi. eskisinden daha iyi oldu ama estetikli gibi durmuyo benim burnum. bu şuan memnun olduğum bir şey aslında ama yaklaşık 1 yıl önce estetikliyim diye bağırsın istiyodum burnumu :KK70: ben bekir sivriye ameliyat olmuştum 13 ay oldu benim. o zaman emre ilhan bekir sivri ve barış çakır vardı piyasada ismi duyulan. emre ilhan randevu tarihini seneler sonraya verdiği barış çakırda fiyatlı olduğu için bekir sivriyi seçmiştim. şuan memnunum. ama tamamen sizin isteklerinizle ilgili bide yüzünüze uyumuyla falan. biz bazen dıştan bazılarını beğenmeyebiliriz her doktor için ama hastalar böyle istemiş olabilirler veya çok çok memnun olabilirler o yüzden sadece fotoğraflara aldanmayın. gidin görüşün yüzyüze eski hastalarla görüşün :)
Evet çok haklısınız direkt görüşmek daha faydalı olacaktır.Umarım memnunsunuzdur ameliyatınızın üzerinden 1 yıl geçmiş sorun yaşamamış olmanızda önemli.Teşekkürler.

Back
X