• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Revizyon Burun Ameliyatı Acil yardım 😥

Elbette haklısınız. Ben revizyon olacağım doktoru buldum. Ama kendisi çok pahalı yapıyor. Ancak işe girince yaptırabilirim. Paradan başka hiçbir mani yok şu anda. Değişime hazırım.
Kim doktor özelden yazar mısınız bana da

Arkadaşlar, ben iki ameliyat oldum Antalya'da, ikincisi revizyon ameliyatı ve ikisinde de maalesef çok kötü doktor hataları, kıkırdağımın erimesi, burnumun enfeksiyonu olması gibi sonuçlarla karşılaştım. O yüzden lütfen doktor seçerken fiyatına göre bakmayın ki benim ikinci doktorum fiyatına göre de aslında yüksek fiyatlı güya çok iyi bir revizyon doktoruydu. Baş harfleri H.A Antalya'da asla önermiyorum. O yüzden lütfen özellikle revizyon olacaksanız asla fiyata göre bakmayın ve fiyata göre karar vermeyin. Doktorla konuşun. Doktor olumsuz bir şey yaşasanız da size destek olacak mı? Doktorunuz Bilgisayarlı Tomografi – BT baktı mı? Revizyon çok zor bir ameliyat.

Estetik odaklı yaklaşan bir cerrah değil, rekonstrüktif cerrah gibi düşünen biri yönetebilir.

Ben şu anda üçüncü revizyonum için doktor araştırıyorum ama bulamıyorum. Gerçekten korkuyorum yani içime bir türlü hiçbir doktor sinmedi. Mehmet Yazar'la görüştüm, o bir tık daha bana iyi yaklaştı ama hangi doktora yaklaşsam hepsinde bir kötü yorum şikayet oluyor ayrıca fiyatlar hepsinde çok yüksek. O yüzden artık fiyata göre değil, doktorun revizyonda ne kadar yeteneklidir, revizyon hastalarında, revizyon işlerinde ne kadar iyi olduğuna göre karar vereceğim. Ama bilmiyorum galiba hiçbir zaman emin olamayacağım. Çünkü o kadar kötü deneyimler yaşadım nefes alamıyorum ki. Listemde Eren taştan,Nazım Çerkes , Barış Çakır gibi doktolarlada var ama ben de ne enerji ne güven kaldı. Revizyon ameliyatı olacaklara gerçekten sabır ve en iyi dileklerimi diliyorum.
Doktor bulabildiniz mi ?

Back