Duydum ve Çok Üzüldüm

bugunun tarihi

Sn ben duruyruzda,bzden gerye hiç br şey kaLmdı ki
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2014
204
53
34
1 yil kadar once eski sevgilim ile ayrildik. vee dun sevgilisinin oldugunu ogrendim. cok uzgunum, bana yardim edin :KK43:

1 yıl çok uzun bir zaman.
şimdi iki gün geçmeden yenisini bulanlar var.

biz nasıl yardım edicez ki zaten adı üstünde eski sevgili,1 yıl geçmiş bence normal olan onun yaptığı hayatına devam ediyor.

Canim daha ayrilmadan bulanlar da var malesef. :KK43:
Sen hala bitirememissin belli ki, yoksa uzulur muydun?

Bizim yapabilecegimiz pek bir sey yok. Her sey senin elinde. Kabullenmeye calismalisin.

1 yıl kadar olmuş tabiki bulur bizim komşu amca vardı 40 yıllık karısı öldü millet ne üzüldü buda ölür yaşayamaz çok aşıklardı birbirlerine diye adam 1 hafta sonra pazara gidiyorum diye çıkmış evden çıtı pıtı hatuncuğu torunu yaştaki kızı getirmiş pazardanmı buldu ne ettin kart zampara 40 yıllık evliliğini ne çabuk unutmuş kiiii sizinkimi unutmayacak üzüldüğüne değmez yeminle erkek milleti için

Benim eski sevgilim evlendi çocuğu var, ben evlendim çocuk istiyorum.. Bunlar hayatın olağan akışı 1 yıl geçmiş üstünden o yoluna bakmış bence sende aynısın yap.

İyi seninki bir yıl geçtikten sonra bulmuş artık kimisi ayrılacağını anladığı an yeni limanlara yelken açıyor :KK55:

Bayanlarin hemen hemen hepsinin yaptigi buyuk bir hata var: Gecmisin golgesinde yasamak.

1 koca sene gecmis. Nasil hala bu ayriligin golgesinde yasayabiliyorsunuz ki?

X