Normaldir.Merhabalar bende bir sorun var akıl verir misiniz ?
Bir insan bana uzakta iken iyi oluyor yani hep uzakta kalmasını tercih ediyorum.Yakına gelince ,duygularıma karşılık verince büyü bozuluyor sanki
Hani hoşlandığım biri olunca hayaller kuruyorum,mutlu oluyorum ama o bana karşılık verince her şey bitiyor. Bu şekilde ciddi bir ilişki ve evlilik yapabileceğime inancım kalmadı.
Aynen o kişi beğenmez diyip beğenince bütün sihir bozuluyor sankiBende de aynen şöyle oluyor bu çocuk beni beğenmez, sonra çocuk beni beğeniyor görüşmek istediğini söylüyor bu sefer de ben çocuğu beğenmiyorumböyle garip bi durum aynı İsmail YK'nın şarkısındaki gibi
'beni beğeneni ben beğenmem, benim beğendiğim ise beni beğenmez
Evet sanırım.Hayaller mutlu ediyor beni yalnızBence siz karşınızdaki insandan çok, kafanızda oluşturduğunuz profili ve hayalleri seviyorsunuz. Henüz o profile ve hayallere uygun bir insanla karşılaşmadığınız için de, doğal olarak hayal kırıklığı yaşıyorsunuz. Bir gün karşınıza benim için yaratılmış diyebileceğiniz bir insan çıktığında, bu sorun ortadan kalkacak. Sizin yapacağınız tek şey, kafanızda oluşturduğunuz profili çok abartmamanız.Mükemmel insan yok çünkü. Ama kusurlarıyla bile çok sevebileceğimiz insanlar var.
Acaba gerçek aşk yaşamadım diye mi
Gercek ask yasamak ya da yasamamak iste butun mesele bu :))
ben ne sahte ne gerçek yaşamadım galiba ,o yüzden sadece hayalleri seviyorum. Bir insan uzakta dursun daha iyi geliyor bana
Umarım öyle olur bir günCunku her zaman hayaller daha guzeldir sala bir yana siz hoslaniyorsunnuz sadece ondan gel gitler oluyor.
Gercekten seveceginiz biri olursa isler degisir.
Benim anladığım sen o kişiyi gerçekten sevemiyorsun, sen aşkı ve aşık olmayı seviyorsun ... Allah karşına gerçekten kalbinin ısınacağı birini çıkarır insallah...Merhabalar bende bir sorun var akıl verir misiniz ?
Bir insan bana uzakta iken iyi oluyor yani hep uzakta kalmasını tercih ediyorum.Yakına gelince ,duygularıma karşılık verince büyü bozuluyor sanki
Hani hoşlandığım biri olunca hayaller kuruyorum,mutlu oluyorum ama o bana karşılık verince her şey bitiyor. Bu şekilde ciddi bir ilişki ve evlilik yapabileceğime inancım kalmadı.
Henüz dogru insan karsiniza cikmamis demek ki. Aşk kapiyi calinca bu söyledikleriniz aklinizdan ucar gider :)Merhabalar bende bir sorun var akıl verir misiniz ?
Merhabalar bende bir sorun var akıl verir misiniz ?
Evet sevmeyi seçilmeyi o kadar çok istiyorum ki güzel duygular. Bana yaşama gücü veriyor. Ama doğru insan yok.Benim anladığım sen o kişiyi gerçekten sevemiyorsun, sen aşkı ve aşık olmayı seviyorsun ... Allah karşına gerçekten kalbinin ısınacağı birini çıkarır insallah...
Çok aşık olduğumu düşündüğüm bir insanda da böyle olmuştum demek ki aşk ve sevgiyi tam olarak yasamamışım öyle mi.İnşallah dediğiniz gibi olur,kalıcı duygulara sahip olurum ben de.Henüz dogru insan karsiniza cikmamis demek ki. Aşk kapiyi calinca bu söyledikleriniz aklinizdan ucar gider :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?