Duygu hastanesi saide hnm

mimnes

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2014
13
1
1
İstanbul
Arkadaslar kucukkoy duygu hastanesinde saide karaagaclioglu diye bir doktor varmis.hakkinda guzel seyler duydum.aranizda hic ona dogum yapan var mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Lutfen cevaplarinizi bekliyorum hanimlaarrr...

Ben ypmadim ama duygu hastanesinin iyi oldugunu biliyorm

Tesekkurler.bu doktor icin cok gelen varmis diye duydum ama bir de birinci agizdam duysam ?

Hafta sonu gidicem ama bu ozeldeki doktorlar son dk sezeryana aliyorlar ya hic birine guvenemiyorum.en azindan birilerinden duysaydim rahatlayacaktim

Canım ben değil ama yakın bir arkadaşım doğum değil ama mecburi gelişmeyen bebeğindne dolayı kürtaj yaptırdı o zmaan fatih hastanesindeydi ve onun dışında iki arkadaşım doğumunu onda yaptı harika çok sevecen ve tecrübeli bir doktor.yanlız bildiğim kadarıyla randevulu değil kapısında kuyruk oluyor biraz fazlaca bekleniyor sadece. Ama tavsiye ederim bildiklerimden dolayı

Arkadaslar kucukkoy duygu hastanesinde saide karaagaclioglu diye bir doktor varmis.hakkinda guzel seyler duydum.aranizda hic ona dogum yapan var mi

Cnm görümcem orda doğum yaptı cok iyiydi doktoru ama adını unuttum ve cok memnundu sarısın uzun saçlı bi bayandı

Peki normal dogum mu yapti canim

Evet cnm normal doğum yaptı suyu gelmişti gece ve karnı toktu o yuzden sezaryana almadılar sabah oluncada görümcem istemedi bekleyelim dedi ondada sancı yoktu ama Allahın hikmeti suni sancıda olsa doğurdu çok şükür sen ne kadarlık hamilesin

Saide hanimda 2015 te dogum yaptim memnun kaldim hastanede personellerde ilgiliydi.. simdi ikinci gebeligim ve yine saide hanima gidiyorum tavsiye ederim cok tatli dilli istedigin soruya cevap veriyo temiz bi hastane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…