Duygu karmaşası

falone

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2012
517
126
323
Herkese merhaba. Bugün 1. evlilik yıldönümümüz fakat ben sabahtan beri bavul hazırla evi topla işleriyle uğraşıyorum. Çünkü birkaç saat sonra yola çıkacağım, görev yerim olan Güneydoğu'nun bir köyüne gideceğim.

Uzunca zaman panik bozukluk ve kaygı bozukluğu yaşadım. Terapi ilaç vs ile Rabbime şükürler olsun ki büyük bir kısmını atlattım. Şimdi eşimi burada bırakıp gidiyor olmak orada yalnız başına yaşayacak olmak beni tedirgin ediyor. Kendimi çok mutsuz hissediyorum. Bugün saatlerce evimin her köşesine bakıp ağladım. Allah göstermesin sanki boşanıyor gibi hissetim kendimi.

Elbette ki mesleğimi çok seviyorum. Bayrağımızın olduğu her yerde görev kutsaldır fakat gitmek zor.. Böyle bir duygusala bağladım. Seneye tayin isteyeceğim ama şimdiden ya olmazsa diye düşünmeden edemiyorum. İçimi döküp az da olsa rahatlamak istedim. Rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun. Dualarınızı eksik etmeyin

Insallah cok guzel arkadasliklar edinirsiniz, sandiginizdan cok daha kolay gecer gunler ve guzel anilariniz olur. Esinizin izin durumlari nasil? Ayda bir falan yaniniza gelebilir mi?

Insallah cok guzel arkadasliklar edinirsiniz, sandiginizdan cok daha kolay gecer gunler ve guzel anilariniz olur. Esinizin izin durumlari nasil? Ayda bir falan yaniniza gelebilir mi?
Çok teşekkür ederim inşallah. Özelde çalışıyor eşim. Sanıyorum ki gelebilir. Her hafta sonu olmasa da arada ben de gelebilirim. Yaklaşık 8 saat mesafede var aramızda.

bi an 1 .evlilik yıldönümünde ayrılacağını sandım şükür değilmiş. hayırlı olsun görev yerin

hayirli olsun isin ins. ne guzel bir sey oralara gidip hzimet etmeyi goze almaniz.
ins hersey cok guzel olur,

Ay canııım,gözlerim doldu.sağselamet gider gelirsin inşallah.vatan sizlere de minnettar

Hayırlı olsun işiniz...Durumunuz zor umarım çabucak atlatır ve eşinize kavuşursunuz

Off cok içim acıdı. Ama uzulmemeye çalışın. Bir isiniz ve ayrilmak istemediginiz bir esiniz var yani çok sanslisiniz. 1 yil cabucak gecer umarim.

Off cok içim acıdı. Ama uzulmemeye çalışın. Bir isiniz ve ayrilmak istemediginiz bir esiniz var yani çok sanslisiniz. 1 yil cabucak gecer umarim.
Alışmaya çalışıyorum duruma. Buna da binlerce kez şükürler olsun. Ama eşimi ve evimi çok özlüyorum. Kendimi buraya ait hissedemiyorum. İnşallah zamanla her şey çok daha güzel olur

İyiymiş ya ne güzel. Evli olunca 1 sene çalış geri dön. Bekarlar senelerce sürünsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…