Duygu Sömürüsü Yaptı,Meğerse...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaklaşık 10 günde biriyle tanışıp sevgili oluyorsun, kolundaki dövmeyi de hiç sormuyorsun BAK SEN.

Pardon ama sizi inandırmak zorunda değilim!Ben bu olayı yaşadım ve kadınları uyarıyorum.Bu ülkede ne psikopatlar olduğunu bilmiyorsunuz herhalde!Benim öfkem bu kızın adını kullananarak kendisini acındıran sapığa.

Yav he. Bu ülkede çok psikopat var evet. Ancak hadi gerçek olduğunu varsayalim, acı ve travmatik bir olayı masal anlatır gibi ergen diliyle anlatıp "bin kidinliri iyirmik için yizdim" diyen düşünce fukaralari da var ki en az o psikopatlar kadar tehdit ediyorlar ülke geleceğini.

Hadi tüm bu yazdiklarin gerçek diyelim. Ne yaptın başka kadınları korumak için? Bu adamın ismini soyismini telefon numarasını vs karakola bildirdin mi? Malum kadınları düşünüyorsun adam da psikopat ya hani? Ne yaptin konu açmak dışında ? Pipi gördün ama yazık travma yaşıyorsun şimdi.

Pipi gördüğün kesin de her sabah tuvalete gidince gordugun pipidir o.

Yaklaşık 10 günde biriyle tanışıp sevgili oluyorsun, kolundaki dövmeyi de hiç sormuyorsun BAK SEN.
Ne alakası var kadın haklarına duyarlı bir erkektir yaptırmıştır diye düşündüm olamaz mı.Ama besbelli kendini acındırmak için yapmıştır onu.

Ne alakası var kadın haklarına duyarlı bir erkektir yaptırmıştır diye düşündüm olamaz mı.Ama besbelli kendini acındırmak için yapmıştır onu.
Hani insanlar flört eder ya ilişkiye başlamadan önce. Hani o flört döneminde birbirinizi tanımaya çalışırsınız. İnsan merak edip sormaz mı hiç? Ablası senin daha ilişkin de olmamıştır şimdi monitör arkasından salladığına göre, hikaye yetersiz

Bende suna anlam veremedim bi insan sapıklık yapmak için bayan dövmesi yaptırır mi koluna. Konuya acayip fransız bakıyorum :KK57:

Peki buraya konu actinda ne oldu neyi kanıtladin amaç ne yani? hem özgecanı buraya koettin hemde bilmem neresinin fotosunu gönderdi diye yanındın burda eeee ee? ???

Bu nasıl bir konu? Nasıl mesajlar ya? :oha:
İnşallah sahtedir diyim (çünkü dünyada böylesi sapık psikopat olduğuna inanmak istemem) mi demeyim (çünkü böyle bir konunun popülerlik için kullanılmasını anlayamam) mi bilemedim..

Gece gece sinir oldum. Tamam inandım gerçek yazdığin ver adamın ismini esgalini ne boku biliyorsan her şeyi yaz buraya. Ben gidip bizzat şikayet edeceğim yarın karakola. Kadınları düşünen bir insan olarak buyur ver bilgileri. Burada gerçekten Özgecan ve diğer tacize uğrayan kadınları düşünen yüzlerce kadın var çünkü. Hepimiz şikayet edeceğiz. Buyur yaz adamın bilgilerini hadi.

He verecek bilgin yoksa ve bu konu düzmece ise senelerdir biriktirdiğim tüm küfürleri buraya yazıp aylarca gri bir nick ile durmaya razıyım ben.

Lütfen şikayet edin, kadın hakları savunucularına haber gönderin mahkeme davalarla başını yesinler rezil rüsva olsun it oğlu it.

Çok sinirlendim çok üzüldüm :(

Konuyu düzenleyin lütfen ailesi Google da aratıp bu konuyu bulurlarsa yıkılırlar.

Ö. A yazın veya hiç yazmayın :(

Arkadaşlar merhaba hepinize öncelikle.Başıma gelen bir olayı anlatmak istiyorum.15-20 gün kadar önce tesadüfen bir çocukla tanıştım bana çok kibar davranıyordu çok hoşlandım.Buraya bir otelde çalışmak için gelmiş normalde Mersin'de yaşıyormuş falan...En çok dikkatimi çeken şey ise kolunda kocaman bir Özgecan Aslan dövmesi vardı.Hatta arkadaşlarım filan da görmüşlerdi ne güzel kadın haklarına duyarlı bir erkek diye düşünmüştük.Neyse biz tanıştıktan birkaç gün sonra çıkmaya başladık.Bu çocukta bir gariplikler başladı.Attığım adımı takip ediyordu,sürekli yanımda olmak istiyordu,beni böyle şeyler çok sıkar.Beni çok sevdiğini kıskandığını filan söylüyordu bir gün parkta otururken bana şöyle dedi:Seni çok sıktığımın farkındayım ama yaşadıklarımdan sonra bunlar normal çünkü ben sevgilimi tecavüzden yitirdim.Çünkü Özgecan Aslan benim sevgilimdi dedi!!!Ben tabii şoktan o an ne diyeceğimi bilemedim hiçbir şey sormadım o an.Eve gittim arkadaşlarıma anlattım bu olayı.Ben tabiri uygunsa biraz safımdır direk inandım.Ve tabii içimde bir acıma duygusu oluştu.Sonraki günlerde de biraz bahsetti bu konudan,işte Özgecanla şunu yaparlarmış şu filme giderlermiş,Özgecan onun ablasını annesini filan çok severmiş vs.vs.Ben tabii süzme salak inanıyorum.Neyse bunun baskıları yine devam etti ve ben en sonunda dayanamadım ayrıldım.6 gün filan oluyor.Asıl bomba bundan sonrasında.2 gün önce baktım whatsapptan ondan mesajlar gelmiş bir de baktım ki çok affedersiniz.....inin resimlerini çekmiş göndermiş bana(siz anladınız)altına da ne kadara olur yazmış!!!O an beynimden vurulmuşa döndüm ve anladım onun yalan söylediğini ve onun kendisini acındırmak isteyen bir sapık olduğunu tabii anında her yerden engelledim ama bu olay da beni çok etkiledi.Size tavsiyem asla bu tuzaklara düşmeyin böyleleri çok kurnaz oluyor insanların zaaflarını biliyorlar.Sizlerle de paylaşmak istedim..
Bu konuya hic inanmamakla birlikte,eğer gerçekten böyle bir durum varsa hemen gidip sikayette bulunun.eger fake iseniz erkekseniz rahmetli ozgecan adına boyle fantaziler kuruyorsaniz hemen pazartesi sikayetci olucam sizden.kimlik bilgileriniz cikar ortaya.ozgecan bizim kanayan yaramiz.onun ismini böyle pislik birseye nasil alet edebilirsiniz?Allahindan bulsun bunu yapanlar.eger anlattiklariniz dogruysa tez zamanda o kopek cezasini bulur insallah.ama eger o kisi siz iseniz böyle adice fantazilerin bedelini cok ağır odersiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X