duygularim cok karisik.........

ardemis2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2008
8
0
86
48
Almanya
aslinda yazacak cok sey var ama......bazen kelimeler yetersiz geliyor...ücüzlerimden sonra tekrar bir bebegim olacak..karmasik duygular yasiyorum.ücüzlerim sekiz yasinda....bende cogunuz gibi tedavi sürecinden sonra onlara kavustum.sonra yillar sonra bir süpriz ve yeniden anne adayiyim...

o bebeği bir hediye gibi gördüm ben. tedaviyle ve zorla gelen 3 kardeşin ardından kendi gelen bir mucize...şu an öyle hissetmeniz doğal, her işte bir hayır vardır. ileride, iyi ki doğurmuşum seni, diyeceksiniz.

aileye yeni bi bireyin gelmesi güzel bişi ama. maddi açıdan umarım bi sorununuz olmaz

ne güzeeeel....hayırlı uğurlu olsun inşallah..bebek kokacak eviniz.bu duyguları ben de ikizlerim 3 yaşına girmek üzereyken hamile olduğumu öğrendiğimde yaşamıştım..hiç beklemezken bi baktım hamileyim..çok ağladım çooook 2 aya yakın..ama şimdi zaman geçmiyor doğsun diyorum yaa..ekime daha çok var.gelsin bebeğim.bebeğe doyum olmuyormuş daha iyi anlıyorum bu aralar.sizin 8 yaş arası olacak ne kadar güzel..yakında alışacaksınız.yıllar sonra tabi tuhaf geliyordur.ama inanın şu zamanda olsaydı ,şu iş de bitseydi,çocuklar okumayı sökseydi derken hiç bi zaman uygun olmayacak..benim içinde öyleydi ama 3 bebeğe bakan anne tek bebeğe tek parmağıyla bakar...tebrik ediyorummm

Allahım ne kadar güzel bir mucize...Allah isteyen herkese ve bana nasip etsin..

çoook çok şanslısın canım yeniden hemde kendiliğinden hamile kalabilmişsin..benimde ikizlerim tüp bebek yöntemiyle oldular şimdi 13 aylıklar..şöyle 2 sene sonra bende yeniden ama doğal şekilde hamile kalmayı çok isterdim..hem biz, ikiz-üçüz anneleri eminimki tek bebeğe çoook rahat bakabiliriz.hiç endişelenme,zaten üçüzlerinde büyümüşler.senin için rahat geçen bir süreç olur eminim.hem çoğul hamileliklerde yaşadığımız hiçbir sıkıntıyı,tedirginliği yaşamadan, erken doğum korkusu olmadan bir 9 ay geçireceksin İnşallah..çok güzel bence..

evet gerçekten tek gebelik daha kolaymış ben önümzdeki hafta sonu 6.aya giriyotum 24. haftaya yani pek sıkıntım yok.ikizlerimde 5 aylıkken zor nefes alıyordum 6 aya girince 2 saatlik yola bile gidememiştim ne olur ne olmaz diye.ama baya iyiymiş be tek gebelik.tabi yorgunluk devam çok yorgunum o ayrı :32:

mesajlariniz icin tesekkürler......ve tabiki iyi dilekleriniz icinde.herseyin hayirlisi diyorum...insan zamanla alisiyor..

Back
X