Kafam cok karisik

bilemezdiniz böyle olacağını ama zaten fikir sormuşsunuz sanırım evlenmeden önce burada,
aileniz karşı çıkmayacaksa ki kızınız kreş yaşında ekonomik özgürlüğünüzü alabilirsiniz elinize,tatlı dille olmuyor baktınız,niyetinizi belli edin,daha bir aylık evli iken sizinle ayrı yatması da çok manidar,kızına bakıcı kendine de hizmet için birisini aramış gibi algılıyorum bu durumu.

Kres fiyatlari cok yuksek kizim daha once gidiyordu calisirken simdi yarim gun devlet okuluna vericem ama part time bulacagim isin ucreti cok az olucak haliyle ayri yatma konusu ayrica canimi sikiyor annesi boyle alistirmis yanliz yatamiyor ne yapayim deyip cikiyor isin icinden sadece maddi konuda sikinti yasatmiyor onuda cocugum huzursuz olunca gozum gormuyor zaten

Hayalim hic boyle birsey degildi ikiside kiz yaslari yakin çocuklarla beraber mutlu oluruz diye dusundum ama kizi da zaten kiskancliktan benim kizima genelde kötü davranıyor
Yaaaaaa kızınıza çok üzüldüm. Lütfen ona bir şey olmasına izin vermeyin lutfennnn. Onu koklaya koklaya öpün benim icin.

Kres fiyatlari cok yuksek kizim daha once gidiyordu calisirken simdi yarim gun devlet okuluna vericem ama part time bulacagim isin ucreti cok az olucak haliyle ayri yatma konusu ayrica canimi sikiyor annesi boyle alistirmis yanliz yatamiyor ne yapayim deyip cikiyor isin icinden sadece maddi konuda sikinti yasatmiyor onuda cocugum huzursuz olunca gozum gormuyor zaten
anlıyorum zor,bir araştırın uygun fiyatlı bir yerler bulabilirsiniz belki,mesleğiniz yoksa zaten kazanacağınız para anca boğaza yeter,ne dinen ne medeni bir kızın 7 yaşından sonra babası ile yatması uygun değil,ilginç bir bahane okul çağında bir çocuk kaç yaşına kadar babası ile yatabilir ki.toksit bir evlilik

anlıyorum zor,bir araştırın uygun fiyatlı bir yerler bulabilirsiniz belki,mesleğiniz yoksa zaten kazanacağınız para anca boğaza yeter,ne dinen ne medeni bir kızın 7 yaşından sonra babası ile yatması uygun değil,ilginç bir bahane okul çağında bir çocuk kaç yaşına kadar babası ile yatabilir ki.toksit bir evlilik
Aynilarini söylüyorum zaten bazen benim yikamami istemediğinde babasi yikiyor kizi bana asiri ters geliyor

Evlenmeden once bir iki kere boyle bir durum olmustu ama cok siddetli tartistiktan sonra birdaha dikkat edicem dedi ve evlenene kadar boyle birsey olmadi duzeldigini dusunmustum
Çok şiddetli tartışma dediğiniz şey adam size kızı için şiddet uygulamış. Bile bile lades demişsiniz. El kadar çocuğa odaya kapatırım diyen size ilerleyen zamanda size neler yapmaz. Bir an önce yakanızı kurtarmaya çalışın.

Çok şiddetli tartışma dediğiniz şey adam size kızı için şiddet uygulamış. Bile bile lades demişsiniz. El kadar çocuğa odaya kapatırım diyen size ilerleyen zamanda size neler yapmaz. Bir an önce yakanızı kurtarmaya çalışın.
Kendime bir cikis yolu buluna kadar idare etmeye çalışıyorum aslinda

Ben bir tek kızlara çok çok üzüldüm…

Kimse mecburiyetten evlenmesin. Babanızın söylediği zorunuza gitti diye evlenmişsiniz ben öyle anladım yorumlardan. Adam siz birlikte yaşarken de kızıyla bu şekildeymiş hatta saplantı haline getirdigi için kendi yanına almış demişsiniz daha önceki konuda. Annesi alıştırmış diyorsunuz da babası da saglıklı bir birey değil. Çocuklar ve kendiniz için destek almanız nerde nasıl davranmalısınız öğrenmeniz lazım. İki çocuga da üzüldüm olan çocuklara oluyor.

Babamda gorustugu kadinla anlasamamis evlenmedi ama evlenicem gidin demesi zoruma gitmisti o zamanlar kizima tam gun bakacak biri olsa is bulup basimin caresine bakicam ama yarim gun devlet okuluna gidicek yarim gun calissam bile aldigim para ile ne eve cikabilirim ne gecinebilirim

Yani maddi imkansızlıklar sebebiyle çalışamayıp evlenmek zorunda kalmışsınız. Olabilir, saygı duyarım. Ama ikinci evlilikte aşktan öte mantığa bakmak gerekiyor bence artık. Babanızın sözleri ağrınıza gitmiş ama dayak yediğiniz adamın vurduğu kötek ağrınıza gitmemiş üzerine adamı nikahla taçlandırıp, hizmetçi ve bakıcı olmuşsunuz. Geceleri de kötekçi asabi adamın gönlünü eğlediğiniz de cabası. Bu evlilikte mantık göremiyorum ben. Size ve kızınıza bir faydasını göremiyorum. Aksine hor görülen siz ve kızınızı görüyorum. Ben sizin yerinizde olsam babam gerekirse ağzıma etse de paçasından ayrılmazdım, bir işe girerdim, çocuğumu da kreşe verirdim.

Bunları evlenmeden önce halletmeniz gerekiyordu .Tamam günümüzde beraber yaşamak bir süre insanların bazıları için uygun olmayabilir saygı duyarım ama en azından siz 4 unuz bayağı uzun zaman geçirmeliydiniz beraber tatil olur birsey olur yani öyle olmasada görüşmek gerekirdi.Sizin durumda bence böyle giderse kendi cocugunuzla ayrılmanız daha sağlıklı görünüyor.Simdi her iki çocuğun psikolojisi de önemli sizin beraber eş olabilmenizde önemli çocukların ikisinin kaynaşması önemli denge önemli bunun içinde sevgi şefkat ben değil biz olmak gerekli.Bunlari her kişi yapamaz yapmak zorunda da değil.Bunun için çok çok sevmek çok çok uyum gerekli .Sizde bu tutmamış .Esinizinde tavırları normal değil sizinde tavirlariniz olması gerektiği gibi değil.Cocugun üstün yararı için çocukla biraz çocuk olmak sevmeyi sağlamak gerekiyor .Sizde kendi cocugunuzun azar yemesini izlemek zorunda değilsiniz.İki kişi eş olanlar cocuklars karşı eşit anlayış eşit sevgi eşit tahammul eşit ağız birliği yapmalı bunun yolu bu

Yani kendi cocugunuzun travma sahibi olmasına da izin vermeyin bunuda belirtmek isterim.Simdi küçük ama katlanan taraf hep siz olmayın evlilik yürüsün ikinci kez diye

Back
X