Duygularım karmakarışık

düğünüme 4 hafta kaldı. Ev inşaat halinde tamamlanmadı. Müteahhit inatlaşıyor kapıları takmıyor, kavga dövüş birkaç yer yapıp gene sallıyor. Kafam sürekli meşgul.

Ablam annem ben birbirimize aşırı bağlıyız. Ablam evli, evlerimiz yakın. Ben 20 dk uzaklığa gidiyorum. Nişanlım allah için sıkmaz bunaltmaz. Sürekli gidersin, onlar gelir diyor. Ama ben her akşam ağlıyorum. Hiçbir şey eskisi gibi olmazsa diye. Suan Her günümüz birlikte güle oynaya geçiyor. Sanki onları bırakıp gidiyorum ihanet ediyorum gibi :KK43: neden böyle hissediyorum bilmiyorum..

Bir yandan nişanlımı cok seviyorum, onunla aynı evi paylaşacak olmak heyecan veriyor. Güzel teselli cümlelerinize ihtiyacım var..
Çalışıyor musunuz?

benimde dügünüme 3 hafta var insAllah böyle düsünceleri kapilanlari hic ama hic anlamiyorum. Bende inadina kendi evimin hayalini kuruyorum. Ki annemele, kardesimle sürekli dipdibeyiz :) Muhtemelen evlilige hazir degilsiniz gercek anlamda

Cok teşekkür ederim. İçimi rahatlattınız güzel cümlelerinizle. İnsallah öyle olucak. Sizin gibi yorum sahipleri iyi ki var :)
hiç merak etme aynen öyle olacak hatta ablan gel dediğinde bile abla işim çok gelemiycem canım diyceksin yani bahane bulmalara başlıycaksın :)

düğünüme 4 hafta kaldı. Ev inşaat halinde tamamlanmadı. Müteahhit inatlaşıyor kapıları takmıyor, kavga dövüş birkaç yer yapıp gene sallıyor. Kafam sürekli meşgul.

Ablam annem ben birbirimize aşırı bağlıyız. Ablam evli, evlerimiz yakın. Ben 20 dk uzaklığa gidiyorum. Nişanlım allah için sıkmaz bunaltmaz. Sürekli gidersin, onlar gelir diyor. Ama ben her akşam ağlıyorum. Hiçbir şey eskisi gibi olmazsa diye. Suan Her günümüz birlikte güle oynaya geçiyor. Sanki onları bırakıp gidiyorum ihanet ediyorum gibi :KK43: neden böyle hissediyorum bilmiyorum..

Bir yandan nişanlımı cok seviyorum, onunla aynı evi paylaşacak olmak heyecan veriyor. Güzel teselli cümlelerinize ihtiyacım var..
Yazdıklarına bakılırsa evlilige pek hazır degilsin

Benim annem benden 13 saat uzakta.
Olur böyle Şeyler.
Zamanla yeni bir aile olunca kafanızdan gider bu Düşünceler.

Yani keske biraz olgunlasmayi bekleseydiniz evlenmek icin ablacim. Soyle bir 2 yil sonra olsaymis dugun sizin icin daha iyi olurmus sanki.

Back
X