Duygularım öldü galiba

boncukgozlu2424

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2017
10
12
88
33
Selamün aleyküm kısaca şöyle bahsediyim ben 25 yaşındayım evlenip ayrıldım 5 ay evli kaldım çok kötü bir 5 ay geçirdim boşandım 3 yıl olacak ama güvenimi kaybettim şimdi çalışıyorum kendi ayaklarımın üstünde duruyorum ama istiyorum ki evlenip yuvam olsun etrafımda bakıyorum evli çiftler çocukları var maşallah diyorum ama imreniyorum ve bakan bir daha bakıyor bana fakat ne talibim var ne görüşmek isteyen. Görüşmek isteyenlerde evlenip ayrıldığımı duyunca faydalanmak istiyorlar bu sefer ben iğreniyorum sevemez oldum kimseyi içim ısınan kişilerde kötü niyetli oluyor napacam bilmiyorum

Ortamınızı değiştirin, dil, resim kursları, eğitim ortamları vb daha kültürlü insanlardan eş seçmeye bakın.

Karşına eminim düzgün birileri çıkacaktır sadece acele etme ve karşındaki insanları iyi tanı. Umarım yeniden güzel bi yuvan olur

Rabbim gönlünüze göre versin, hayırlı evlatlar hayırlı kazançlar nasip etsin. Her gecenin bir sabahı vardır. Sabır, dua, inanç. Rabbim bunu başaranlara öyle güzel şeyler sunuyor ki. Şahit oldum.. inş bende becerebilirim, rabbimin rızasını alabilirim. Ve inşallah herşeyin en hayırlısı olur. Çünkü en hayırlısı en güzeldir.

Al bendende o kadar konu sahibi .
Aynısını düşünüyorum.
Sanki karşıma kimse cikmayacakmis gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…