Bence ona boyle kotuluk ediyorsunuz devam etmemeniz ikiniz icinde daha iyi olabilir donum noktasi olabilir mesela siz gercekten asik olacaginiz birini bulabilirsiniz o da kendisini gercekten sevecek birini.Yari yolda birakmak da degildir ki bu hislerinizde yanilmis olabilirsiniz gayet normal insaniz deneyerek yanilarak dogruyu bulacagiz ama siz buna devam ederseniz o zaman onu kandirmis olursunuz bence. Her seyi oldugu gibi soyledikten sonra onun da anlayacagini dusunuyorum..
Ergenus dönemlerinde her genç kızın başına gelir ve artık o adama bağlıdır. Yok yok hatta bağımlıdır. Arada tutku yoksa aşkda yoktur, heyecan yoksa sevgide yoktur. İyi insandır ama yetmez. Bırakda adamda kısmetlerine baksın, birini bulursa üzülmece, ağlamaca, 10yıl sonra ikinizde evlenmiş çoluk çocuğa karışmışken birbirinizi tekrar bulmaca yok. Söz ver bakıyım. Bak biz burda neler okuyoruz.
Bu konuyu Eylül ayında açmışım ve hala devam ediyor aynı sorgulamalar..
Kötü hissediyorum tabii ki ama onu yarı yolda bıraktığımı bildiğim için..
Şöyle söyleyeyim.Yaşım 22 ve herkes gibi zamanı geldiğinde ben de hayatımı biriyle birleştirip bir aile kurmak istiyorum.
"Ne bu acele"diyebilirsiniz,evet ben de kendime öyle söylüyorum ama sanki hiç o aradığım insanı bulamayacak,aşık olmak ne demek tadamayacakmışım gibi geliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?