Duygularımdan emin olamamak

library_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2018
303
366
33
Merhaba arkadaşlar.Siteyi ara ara takip ediyordum.Bir gün burada buldum kendimi. :)Uzatmadan konuya gireyim.

3 senelik bir ilişkim var.Onu tanıdığımda küçüktüm.18 yaşına yeni girmiştim.Sevgilimin olması düşüncesi çok cazip geliyordu her ergenlik dönemindeki genç kız gibi.O zamanlar benim için gerçekten aşık olmak değil de hayatımda "sevgili" olarak adlandırabileceğim birinin olması önemliydi.Zaman geçtikçe bu düşünceden sıyrıldım.Bana çok çekici gelmemeye başladı erkek arkadaşım.Aramızda bazı sorunlar da belki buna öncülük etmiş olabilir ama özünde kesinlikle çok iyi bir insandır.Ondan asla kötülük görmedim.Fakat benim sorunum şu ki;ben ona aşık değilim.İşin tuhaf yanı,aşık olmak nasıl bir şeydir bundan da pek emin değilim..

Kendimi bundan dolayı çok kötü hissediyorum.Hemen belirteyim,tesadüfen aramızda büyük tartışmalar yaşandı ve şu an konuşmuyoruz.Ama er ya da geç ona bir cevap vermem gerekecek.Onu asla kırıp incitmek istemiyorum.Bir yandan da kendimi çok kötü hissediyorum.Her şeyin sorumlusu ben olarak görüyorum kendimi.Erkek arkadaşım kesinlikle çok çok iyi bir insan ama ona daha fazla aşık olduğum insan gözüyle bakamıyorum..

Okuduğunuz için teşekkür ederim.İyi-kötü her eleştiriniz için de sizlere teşekkür ediyorum..Benim sadece sizlerden destek almaya,mantıklı düşünceler okumaya ihtiyacım var...
 
Aşık değilsin kendin söylüyorsun... sadece bağımlılık alışkanlık gibi iyi olması da seni etkiliyor hepsi bu ...Aşık olmak ne demek dersen bazen ölüm gibi bazen midede uçuş uçuş kelebekler gibi.
 
Aşık olmak nasıl bir şey peki?Yani anlatılabilir bir şey mi bilmiyorum ama..
Herhalde aşık olduğun insana karşı böyle bir sorgulamaya girilmez.
 
Kötü hissediyorum tabii ki ama onu yarı yolda bıraktığımı bildiğim için..
 
Bence ona boyle kotuluk ediyorsunuz devam etmemeniz ikiniz icinde daha iyi olabilir donum noktasi olabilir mesela siz gercekten asik olacaginiz birini bulabilirsiniz o da kendisini gercekten sevecek birini.Yari yolda birakmak da degildir ki bu hislerinizde yanilmis olabilirsiniz gayet normal insaniz deneyerek yanilarak dogruyu bulacagiz ama siz buna devam ederseniz o zaman onu kandirmis olursunuz bence. Her seyi oldugu gibi soyledikten sonra onun da anlayacagini dusunuyorum..
 
Ergenus dönemlerinde her genç kızın başına gelir ve artık o adama bağlıdır. Yok yok hatta bağımlıdır. Arada tutku yoksa aşkda yoktur, heyecan yoksa sevgide yoktur. İyi insandır ama yetmez. Bırakda adamda kısmetlerine baksın, birini bulursa üzülmece, ağlamaca, 10yıl sonra ikinizde evlenmiş çoluk çocuğa karışmışken birbirinizi tekrar bulmaca yok. Söz ver bakıyım. Bak biz burda neler okuyoruz.
 

Çok haklısınız bu konuda..Büyüklerim beni yıldırıyor fakat.Çok sevdiğim bir ablam "aşk sonsuza kadar sürmez.Birlikteliği devam ettiren saygı sevgidir.Bu yaşadığın şey normaldir" diyor.Ne yapabilirim bilmiyorum.Ona zarar vermemek adına şu an bir ilişkimiz yok diyebilirim ama o hep ona bir gün mutlaka geri döneceğimi düşünüyor.Ben ise ona gerçekten duyduğum şeyin aşk olmadan böyle bir şeye kalkışmak istemiyorum.
 

Doğru söylüyorsunuz..Zaten en çok korktuğum şey bir gün pişman olmak.Kendimi geçtim,kimsenin hayatını mahvetmek istemem bu yüzden.Kendimi mantıklı bir şekilde düşünmeye zorluyorum.
 
Size nasıl bir cevap verelim, ne dememizi isterdiniz? İstemiyorsanız bırakın. Onun size duyguları ne alem de ? Sizden ne istiyor sevgililik mi ? Evlilik mi ? Ama mühim olan sizin ondan ne istediğiniz
 
Belkideo da size aşık değildir. Belki o da farketmiştir, biraz detay verseniz bir şeyler söyleyebilir çoğu insan bu konuda.
 
Şöyle söyleyeyim.Yaşım 22 ve herkes gibi zamanı geldiğinde ben de hayatımı biriyle birleştirip bir aile kurmak istiyorum.
"Ne bu acele"diyebilirsiniz,evet ben de kendime öyle söylüyorum ama sanki hiç o aradığım insanı bulamayacak,aşık olmak ne demek tadamayacakmışım gibi geliyor..
 
Bu konuyu Eylül ayında açmışım ve hala devam ediyor aynı sorgulamalar..
 
Bu konuyu Eylül ayında açmışım ve hala devam ediyor aynı sorgulamalar..


nerdeyse 1 sene olacak, hala emin değil misiniz duygularınızdan :), bu kadar zamandır emin olmadıysanız, emin olabilirsiniz bence, duygularınız yok. bunca zaman bunu anlamadıysanız, hissiniz yok bence. :)
 
Kötü hissediyorum tabii ki ama onu yarı yolda bıraktığımı bildiğim için..

Bu ve his ve düşünceler bana çok tanıdık geliyor. Bu hislerinin sebebi gözünü onunla açtığın ve onunla uzun bir birliktelik yaşadığın için. Şunu unutma canım, ona mecbur değilsin. Düşündüklerini dürüstçe ona aktarabilirsen emin ol sen kazanacaksın. Eğer o da anlayıslı ise daha fazla uzatıp da huzur kaçırmaz. Emin ol bu yaşadığın şey sadece bağlılık, hassaslığından ve içinde bulunduğun ruh halinden dolayı yarı yolda bıraktığını düşünüyorsun. Aslında gerçek olan hislerini ona açmayarak daha kötü ediyorsun saygınızı da yok etme canım. Nereden mi biliyorum çok benzerini yaşadım.

Kendinin kıymetini bil ve gerçek aşkı yaşamak için kendine bir şans ver. Asıl şimdiden sonra daha özgür ve huzurlu hissedeceksin.:)
 

Emin ol öyle olmayacak. Başka insan tanımadığın için bu şekilde düşünüyorsun. Hele bi özgürlüğü ve huzuru yaşa. Kısmetin sana kendisi gelecek. Hem de belki çok kısa zamanda. Yeter ki hayatı gerçek anlamda yaşamak için kendine bir şans ver. Bu tutsaklık ne için?
 
Şimdi burada bu konuyu açan erkek olsa, sırf sevgilim olsun diye bir insanın hayatına girse, ve üstüne duygularımdan emin değilim falan filan diye saçmalasa forumdaki kadınlar o adamı o zaman kızın hayatına neden giriyorsun bu nasıl bir bencillik, hadi bencilsin ve yaptın peki neden ayrılmayıp kızı kandırıyorsun neden bırakıp onunda hayatına bakmasına izin vermiyorsun diye önce linç eder sonra mezara baş aşağı gömerlerdi.
Bilmem anlatabildim mi...
Madem sevmiyorsun bırak adamı hayatına baksın. Konuyu açalı yıl olmuş hala aynı tas aynı hamam. Yazık günahtır.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…