Selam kızlar.Benim 3 aylık bir ilişkim var .İlişkiye başlarken öyle deliler gibi aşık falan olmadım ama tabi ki aramızda bir elektrik ve uyum vardı.Sorun şu ki ona karşı ne hissettiğimden bir türlü emin olamıyorum.Yanındayken kendimi çok mutlu ve keyifli hissediyorum.Daha önce kimse için yapmadığım şeyleri onun için yapabiliyorum.Konuşacak çok ortak noktamız var sadece bir yerlerde oturup sohbet ederek bile saatleri devirebiliyoruz ve hep zaman nasıl geçmiş falan oluyoruz.Ama onu hiç kıskanmadım,bazen geceleri çıkıyor yanında kızlar da oluyor ki işi gereği de bir sürü kızla içiçe zaten fakat bende kıskançlık yok.Gün içinde de seyrek mesajlaşıyoruz genelde nasılsın,nasıl gidiyor şeklinde,bazen mesaj atmadığında öfke ve üzüntü hissediyorum elimde telefon bekleyip duruyorum.Kafamı hiçbirşeye veremiyorum o mesaj gelmeden,gelince rahatlıyorum.Bazen de hiç tele bakasım gelmiyo bile mesaj var mı diye.Bazı günler çok özlüyorum bazı günler buluşsak da olur buluşmasak da havalarındayım(tabi bunu ona hiç söylemedim)Elini tutmak sarılmak öpmek falan hoşuma gidiyor çok ama öyle midemde kelebekler falan da uçuşmuyor.Bilmiyorum,sizce ben ona karşı ne hissediyorum?:95: