Duygularımı adlandıramıyorum :S

pearl777

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2011
120
0
46
Edirne
Selam kızlar.Benim 3 aylık bir ilişkim var .İlişkiye başlarken öyle deliler gibi aşık falan olmadım ama tabi ki aramızda bir elektrik ve uyum vardı.Sorun şu ki ona karşı ne hissettiğimden bir türlü emin olamıyorum.Yanındayken kendimi çok mutlu ve keyifli hissediyorum.Daha önce kimse için yapmadığım şeyleri onun için yapabiliyorum.Konuşacak çok ortak noktamız var sadece bir yerlerde oturup sohbet ederek bile saatleri devirebiliyoruz ve hep zaman nasıl geçmiş falan oluyoruz.Ama onu hiç kıskanmadım,bazen geceleri çıkıyor yanında kızlar da oluyor ki işi gereği de bir sürü kızla içiçe zaten fakat bende kıskançlık yok.Gün içinde de seyrek mesajlaşıyoruz genelde nasılsın,nasıl gidiyor şeklinde,bazen mesaj atmadığında öfke ve üzüntü hissediyorum elimde telefon bekleyip duruyorum.Kafamı hiçbirşeye veremiyorum o mesaj gelmeden,gelince rahatlıyorum.Bazen de hiç tele bakasım gelmiyo bile mesaj var mı diye.Bazı günler çok özlüyorum bazı günler buluşsak da olur buluşmasak da havalarındayım(tabi bunu ona hiç söylemedim)Elini tutmak sarılmak öpmek falan hoşuma gidiyor çok ama öyle midemde kelebekler falan da uçuşmuyor.Bilmiyorum,sizce ben ona karşı ne hissediyorum?:95:

Bana, boş zamanlarını doldurduğu için onunla birliktesin gibi geldi ... :31: Sevmiyorsan yada onunla bir geleceğinin olacağını hissetmiyorsan daha fazla ona alışman senin zararına olur ... :31:

bir erkek olarak beğeniyorum tabi ki . Boş zamanlarımı doldurduğu için olduğunu pek sanmıyorum canım çünkü mesela geçen ay başımı kaşıyacak vaktim yoktu çok yoğundum ama ne yapıp edip bir zaman yarattım onu görmek için,yine de fikir beyan ettiğin için teşekkürler.

Selam kızlar.Benim 3 aylık bir ilişkim var .İlişkiye başlarken öyle deliler gibi aşık falan olmadım ama tabi ki aramızda bir elektrik ve uyum vardı.Sorun şu ki ona karşı ne hissettiğimden bir türlü emin olamıyorum.Yanındayken kendimi çok mutlu ve keyifli hissediyorum.Daha önce kimse için yapmadığım şeyleri onun için yapabiliyorum.Konuşacak çok ortak noktamız var sadece bir yerlerde oturup sohbet ederek bile saatleri devirebiliyoruz ve hep zaman nasıl geçmiş falan oluyoruz.Ama onu hiç kıskanmadım,bazen geceleri çıkıyor yanında kızlar da oluyor ki işi gereği de bir sürü kızla içiçe zaten fakat bende kıskançlık yok.Gün içinde de seyrek mesajlaşıyoruz genelde nasılsın,nasıl gidiyor şeklinde,bazen mesaj atmadığında öfke ve üzüntü hissediyorum elimde telefon bekleyip duruyorum.Kafamı hiçbirşeye veremiyorum o mesaj gelmeden,gelince rahatlıyorum.Bazen de hiç tele bakasım gelmiyo bile mesaj var mı diye.Bazı günler çok özlüyorum bazı günler buluşsak da olur buluşmasak da havalarındayım(tabi bunu ona hiç söylemedim)Elini tutmak sarılmak öpmek falan hoşuma gidiyor çok ama öyle midemde kelebekler falan da uçuşmuyor.Bilmiyorum,sizce ben ona karşı ne hissediyorum?:95:

Bize "Sizce ben ona karşı ne hissediyorum?" diye sorduğunuz adama aşık değilsinizdir. Buna rağmen elini tutmak, ona sarılıp öpmek hoşunuza gidiyor...

İlginç...

Asıl hoşlandığınız, hayatınızda birinin varlığı olabilir, mesaj çekip mesaj beklediğiniz, iş güç dışında ilgi görüp ilgi göstereceğiniz birisi...

"Midenizde kelebek uçurmayan adama dokunmak" hoşunuza gidiyor buna rağmen duygularınıza isim bulamıyorsanız müsaadenizle ben mesajınızın başında "3 aylık ilişkim" dediğiniz bu durumun adını "zaman kaybı" koyuyorum...

Hoşunuza gitse de boşa sarılıp öpmeyin adamı; o sadece ortak noktalarınız olduğu için (dişi olsaydı bile) sohbet etmeyi sevdiğiniz bir muhabbet arkadaşı ve şu dönemde hayatınızda kimse olmadığı için sizin özelinizde bir "erkek arkadaş" kimliği taşıyor o kadar...

Gerçekten sevip sevildiğiniz bir ilişkide onun arayıp aramamasını hırs yapıp o mesaj çekince rahatlamazsınız; ondan haber gelmediğinde "Bir derdi mi var acaba?" diye endişelenirsiniz... "Onunla buluşsam da olur, buluşmasam da" demezsiniz, olmadık durumlarda onu görmek için fırsat yaratırsınız... Gerçekten aşık olduğunuzda "Acaba?" sorusunun yerini "Ya onu tanımasaydım!" endişesi alır ve burada konu açmaktansa varlığına şükredersiniz...

Umarım bu söylediklerimi yaşayarak özümsersiniz... :68:

bende aşık oldugunu sanmıyorum acıkcası beraber vakit gecirmeyi sevdiğin bi arkadasın olabilir :):) ve tabiki de varlığına alıştıgın :)

Konu sahibi arkadaşım;
Kusura bakma ama ben böyle bir tutarsızlık görmedim.
Bence sen bir karar ver hemde en acilinden..Ya dengeli bir şekilde devam etmeye çalış denemeye değer diyorsan!
Yada bir an önce bitir bu muhabbetii..

Boşa ne zaman kaybet, ne de öpüp, elini tutup günaha gir ...

eger onu gormek icin heycanlanmiyorsan hazirlanirken elin ayagina karismiyorsa ve sen yine de buna iliski diyorsan. cok buyuk seyler kaciriyorsun yine de haberin olsun..
ille de omurluk bir iliski olsun bu diyorsan iyi dusun derim..

Son düzenleme:
Teşekkürler kızlar düşüncelerinizi paylaştığınız için zaten birkaç haftalığına seyahate çıkması gerekiyor o yüzden görüşemeyeceğiz o zaman zarfında iyice bir aklımı başıma toplayıp karar vereceğim bu şekilde deavm ettirmek ikimize de zarar verecek çünkü...

Teşekkürler kızlar düşüncelerinizi paylaştığınız için zaten birkaç haftalığına seyahate çıkması gerekiyor o yüzden görüşemeyeceğiz o zaman zarfında iyice bir aklımı başıma toplayıp karar vereceğim bu şekilde deavm ettirmek ikimize de zarar verecek çünkü...

Hakkınızda hayırlısı olsun inşAllah :42:

Son düzenleme:
Back
X