duygularimi belli edemiyorum

auroginosa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2011
50
24
88
Balıkesir
Evet ben hoslandigim birine duygularimi belli edemiyorum sanirim. Su ana kadar hoslandiklarimin hepsi platonik kaldi maalesef. Ya da ben mi kendimi avutuyorum anliyorlar da anlamamzliktan mi geliyorlar. Hoslanan insan ne olursa olsun hareketlerinden.anlasilir mi? Eger anlasiliyorsa bu konuda kendimi uzmekten vazgececegim :) Sizin bu konuda yorumunuz nedir ? Sirf bu yuzden kendimi kadin gibi hissetmiyorum.....

Duyguların en güzel ifade ediliş şekli hal ve hareketlerdir bana göre.. Sözlerden çok daha net sonuçlar alırsın. Bu sizin içinde geçerli..
Hoşlandığınız kişiye karşı nasıl davranışlar sergiliyorsunuz ? Her seferinde aynı taktiği uygulayıp, aynı sonuçlar alıyorsanız, taktik değişikliği yapın..
Bu zaman da '' seni seviyorum, sana aşığım , canımsın hayatımsın cart curt '' demek o kadar kolaylaştı ki..
İnsan neye kime inanacağını , duyguları doğru mu samimi mi bilemiyor gerçekten..

Belli ediyor musun, etmiyor musun daha onun bile farkında değilsin. =)

Bakıyorsan uzun uzun anlaşılır ama bakmıyorsan anlaşılmaz hiçbir şey.
Sen daha iyi bilirsin kendini. =D Hiç diyalog içine de mi girmiyorsun?
Belki konuşunca kendini belli ediyorsundur.

erkekler genelde anlamıyorlar canım açıkça söylemediğin sürece :KK14:

yani ben anlayanına hiç denk gelmedim :KK59:

ya da belki de sen fark ettirdiğini sanıyorsundur :KK64:

Ben hoslandigim birinin yaninda kasilip kaliyorum hic ilgilenmiyormus gbi davraniyorum genellikle. Bazen iletisime gectigim de oluyor( bu cocukla uzun zamandir tanisiyoruz cunku) ama o zaman da cok arkadas gibi konusuyorum, bazen onun en ufak hareketinden anlamlar cikarip kendi kensime alinip sinirli davraniyorum. Su an hoslandigim.arkadasa karsi cok dengesiz hareketler sergiliyorum.anlayacaginiz. Hatta bazen ayni arkadas grubunda o varken baskalariyla daha cok samimi oluyorum ona yaklasacagima. Tabi ki bu hic bir sey hissetmedigim erkeklerle rahat olabilmemden kaynaklaniyor. Hoslandigim kisi de muhtemelen onunla ilgilenmedigimi falan dusunuyordur. Ben durumum vahim sanirim :KK43:(

Belli ediyor musun, etmiyor musun daha onun bile farkında değilsin. =)

Bakıyorsan uzun uzun anlaşılır ama bakmıyorsan anlaşılmaz hiçbir şey.
Sen daha iyi bilirsin kendini. =D Hiç diyalog içine de mi girmiyorsun?
Belki konuşunca kendini belli ediyorsundur.
Valla ben bile farkında degilim cok degisik biriyim karsi cinsle ilişki konusunda zaten:D sanirim iletisime gectigimde cok fazla herkese davrandigim gibiyim ona karsi bazen de kizdigim icin atarli tripli dengesiz davranislarim oluyor. Ben de kendimi cozemedim sizin beni anlayamamaniz cok normal :D ah bu ben tam sopaligim :)

Valla ben bile farkında degilim cok degisik biriyim karsi cinsle ilişki konusunda zaten:D sanirim iletisime gectigimde cok fazla herkese davrandigim gibiyim ona karsi bazen de kizdigim icin atarli tripli dengesiz davranislarim oluyor. Ben de kendimi cozemedim sizin beni anlayamamaniz cok normal :D ah bu ben tam sopaligim :)

Eee o zaman böyle bir tipsen, anlamıyorlardır bence. =)
Ne olacak ki... Sevmeyen de sevmesin. Cesaretsiz davranmaya devam edersen hep pasif aşklar yaşarsın böyle uzaktan uzaktan... Sıkıcı bir şey. Dal içine aşkın. Korkak olma.

Eee o zaman böyle bir tipsen, anlamıyorlardır bence. =)
Ne olacak ki... Sevmeyen de sevmesin. Cesaretsiz davranmaya devam edersen hep pasif aşklar yaşarsın böyle uzaktan uzaktan... Sıkıcı bir şey. Dal içine aşkın. Korkak olma.
Evet sorun kisaca bu 'pasif asik' guzel ozetlediniz. Her konuda aktif gorunen, tuttugunu koparan ben konu ask olunca cok pasifim iste :(

Kendisinden hoşlanıldığını anlayıp, kendisi hoşlanmadığı halde ilginin hoşuna gitmesi dolayısıyla bakan, gülümseyen, umut veren birçok erkek/kadın var. Hiçkimseyi anlamıyorum. Hoşlanıyorsanız konuşun. 'Acaba o da mı?' diye düşünüp kendi kendinizi yemenizden, kendinizi umutlandırmanızdan daha iyidir.

Back
X