• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duygularımı paylaşmak istedim sadece

dream24

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
1.530
448
323
Duygularımı paylaşmak istedim sadece :)

Artık geçicek bu günler bu günler geçicek derken bitmiyor gelmiyor güzel günler ...
Mücadele etmem gereken bir süreçi hadi atlatacağım diyorum süreci zorlaştıran ne varsa bıraktımıyor...
Kendimi sevmiyorum artık aynaya bakmak istemiyorum kendimi iyi hissetmiyormuşum gibi kendimi kandırmaya çalışsam da insanlar olumsuz durumu yüzüme vurup
İçimdeki umutsuz duruma hatırlatacak yüzüme vuracak ne varsa oluyor sanki ..
Kendimi ne ile avutabilirim hiç iş mücadelesi verdim kendimi geliştirdim yırttım yırttım olmuyor ... Kendini yırtmayanlar bir yere geldi ...
Hadi dedim kpss hazırlanayım sabır sabır artık kursta bile 5 yaş küçüklerim var ..
Sınavdan sınava koşturuyorum diğer alternetifler diyince ... Beynim yanıyor artık bilgi yüklemesinden
Arkadaşlarım deseniz yuvası kurdu bir çoğu bebek bekliyorlar .. .
Yaşıtlarım fıkır fıkır gezip tozarken .. genç kızlğım gidiyor elden ..
Hep ders çalıştım bu güne kadar ..
Genç kızlğımı hissetirecek ne bir duygu yaşadım
İlişki konusanda da şanssızım hep olmayacak eşleşmelerdi .. O duyguyu yaşayamadım bile ...
Öyle çıkmaz boşluğa düşüyorum ki beynime baskı oluşuyor hani bir şeyden medet umasım geliyor mesala sigara gibi .. ne garip ... Ailem mahveder beni ...çikolata şekere sarıldım ...

beynim dolu, içimde sevgi boşlugu, etrafımda bu duyguları hatırlatacak faktörler ....
Ne zaman geçicek bu günler .
Mücadele etmek için , daha kolay geçirmek için ne yapabilirim canlar ??

Artık geçicek bu günler bu günler geçicek derken bitmiyor gelmiyor güzel günler ...
Mücadele etmem gereken bir süreçi hadi atlatacağım diyorum süreci zorlaştıran ne varsa bıraktımıyor...
Kendimi sevmiyorum artık aynaya bakmak istemiyorum kendimi iyi hissetmiyormuşum gibi kendimi kandırmaya çalışsam da insanlar olumsuz durumu yüzüme vurup
Kendimi ne ile avutabilirim hiç iş mücadelesi verdim kendimi geliştirdim yırttım yırttım olmuyor ... Kendini yırtmayanlar bir yere geldi ...
Hadi dedim kpss hazırlanayım sabır sabır artık kursta bile 5 yaş küçüklerim var ..
Sınavdan sınava koşturuyorum diğer alternetifler diyince ... Beynim yanıyor artık bilgi yüklemesinden
İlişki konusanda da şanssızım hep olmayacak eşleşmelerdi .. O duyguyu yaşayamadım bile ...
Öyle çıkmaz boşluğa düşüyorum ki beynime baskı oluşuyor hani bir şeyden medet umasım geliyor mesala sigara gibi .. ne garip ... Ailem mahveder beni ...çikolata şekere sarıldım ...

beynim dolu, içimde sevgi boşlugu, etrafımda bu duyguları hatırlatacak faktörler ....

neler yaşadıını bilmiyorum tam olarak herkesin hayatında olduğu gibi benimde kötü zamanlarım oldu dünyanın başıma yıkıldığı anlar ilişki desen doğru düzgünü nerdeyse hiç olmadı şu anki sevgilim bi ilk diyebilirim hayat hep zorluklar ve sınavlarla dolu malesef ve herkesin kendi derdi kendine göre ağır sana bi yol olur mu bilmiyorum ama ben bu dönemlerde düşünmemei engelleyecek şeyler yaptım mesela hergün yüzdüm suyun sakinleştirici özelliğinden yüzerkende birşey düşünmüyordum yada dans kursuna gittim ki kursta 2 saat boyunca müziğin büyüsüyle hiç bişey düşünmüyordum ve kendime güvenim geldi seni mutlu edecek şeyler yapabilsin mesela imkanın doğrultusunda kurslara gidebilirsin insan düşündükçe daha çok bunalıma giriyor en azından bende öyle oldu hiç bişeyi kafana bu kadar çok takma ve hep umut et umudunu asla kaybetme
hayatımızda hep bi mücadele olacaktır olmakta zorunda güzelliklere giden yollar malesef ki cam kırıklarıyla dolu Allah hepimizin yardımcısı olsun ama ben inanıyorum ki güzel günler gelecektir sen umudunu kaybetme...

Son düzenleme:
neler yaşadıını bilmiyorum tam olarak herkesin hayatında olduğu gibi benimde kötü zamanlarım oldu dünyanın başıma yıkıldığı anlar ilişki desen doğru düzgünü nerdeyse hiç olmadı şu anki sevgilim bi ilk diyebilirim hayat hep zorluklar ve sınavlarla dolu malesef ve herkesin kendi derdi kendine göre ağır sana bi yol olur mu bilmiyorum ama ben bu dönemlerde düşünmemei engelleyecek şeyler yaptım mesela hergün yüzdüm suyun sakinleştirici özelliğinden yüzerkende birşey düşünmüyordum yada dans kursuna gittim ki kursta 2 saat boyunca müziğin büyüsüyle hiç bişey düşünmüyordum ve kendime güvenim geldi seni mutlu edecek şeyler yapabilsin mesela imkanın doğrultusunda kurslara gidebilirsin insan düşündükçe daha çok bunalıma giriyor en azından bende öyle oldu hiç bişeyi kafana bu kadar çok takma ve hep umut et umudunu asla kaybetme
hayatımızda hep bi mücadele olacaktır olmakta zorunda güzelliklere giden yollar malesef ki cam kırıklarıyla dolu Allah hepimizin yardımcısı olsun ama ben inanıyorum ki güzel günler gelecektir sen umudunu kaybetme...

Teşekkür ederim canım .. :) Bir tanecik bir şey olsa kurtarcak içimdeki durumu avutacak ama işte sağolasın tavsiyelerin için

canım ya üzüldüm sen böyle yazınca bak sevgilimede diyorum ben hep kpss unut olmuyorsa olmuyor kismetten öteye geçilmez zorla olmaz güzelim başka şeylerle ilgilen illa sınav olacak diye bir şey yokki canım bak yaşıtlarım fıkır fkıır gezip tozuyor diyorsun sende çık biraz kendini kanelize etme sınava çalışıcam başarılı olucam vs diye boşver dışarı çık farklı insanlar tanı illa aşk yaşamak için kendini zorlama zorladıkça olmaz zaten bu duygular bir anda gelir yaşının tadını çıkar :) bu zamanlarımız geri gelecek mi ?:) bu aralar benimde canım sigara içmek istiyor mesela boşver bi kuaföre git saçını boyat yada kestir imaj değiştir kendini iyi hissedersin sınav iş aşk hepsini unut oluruna bırak:)

kpss gibi hayatta bir sınav..artık böyle olması gerektiği için bunların olduğunu düşünerek içimi rahatlatıyorum..son 1 yılda hayatım alt üst oldu tepetaklak oldum resmen..yaşanabilecek her acıyı yaşadım peşpeşe ölüm,ayrılık,aldatma..ama bunlar bunca yıl olmadı da hepsi peşpeşe oldu vardır bi hikmet diyorum..tek yapabildiğim dua etmek ve sabretmek..bu günler belki geçicek belki daha kötü günler bekliyor..ama ne yazık ki elden bir şey gelmiyor..etrafına takılma kulaklarını tıka..yapabildiğinin en iyisini yapmaya çalış..elbet herşeyin bir vakti amanı vardır..

Back
X