bu dediğin hoşlanmak değilde onunla mesajlaşmak konuşmak iyi gelmiş sana.
eklesin paylaşımlarına fotolarına falan bakarsın daha iyi tanımış olursun ama çokta ümitlenme sonuçta sanal ortam. :44:
onunla ilerisini düşünmek için bi engelinmi var???
bence ekle daha yakından tanıma fırsatın olur...
hayır bir engelim yokta ailelere falan nasıl anlatcaz bu durumu benimkiler hayatta kabullenmezler haa kabullsenseler bile onunkiler kabullenir mi hem birde nett yaa ne biliyim kafam karışıtı baayaaa
ben pek mantıklı bulmuyorum böyle şeyleri.yıllarca tanıdığımız bildiğimiz insanlar bile bir garip çıkarken bu zamanda ben olsam ilgilenmem.daha çok kişi mesaj atar size merak etmeyin.bunu meslek haline getiren arkadaşlar var sanal alemde,kimi düşürürsem kar die bakılıyor duruma.ama yinede siz bilirsiniz tabi bu benim fikrim...
kafanda tasarlamışsın zaten.. ''daha ileriye gitmesini istemiyorumki ben'' demişsin.. boşver o zaman.. sen onu eklersen(-ki sana ilgisi var,yada yakınlaşmaya çalışıyor) ; ne kadar muhabbette etsen,bi şekilde muhabbet hep dönüp dolaşıp aynı yere gelebilir..boşuna ümitlenmesin,durduğu yerde kalsın.. sende yok yere streese girmemiş olursun
Sanal dünya büğülüdür sonra buluşma geçtiğinde hiç umduğun gibi değildir ayrıca senin gibi kaç kız ile yazışıyordur iyice bu konuda profesyonel olmuştur yazdıkların hangisi doğru? hangisi yalan ?bilemezsin fazlada kendini kaptırma
Nasıl güveneceksiniz ki. Bence onu eklemek ve onunla konuşmak kumar. Kötüsünü düşünürüm ben böyle durumlarda.
Sizin çevrenizde arkadaşlarınız yok mu. Ona bağlanma sebebiniz sadece duygusal yalnızlığınıdandır. Yoksa durup dururken mesajlara aşık olup bağlanılmaz ki
erkeklerin çok büyük çoğunluğu için facede bulunma sebebi cinsel tatmin içindir, arad öyle sapık mesajlar geliyorki insan çıldırıyor, öyle 1 kaç görüşmede canım diyen birisinin bunu bir tek sana yapmadığını anlayabilecek yaşta değilsin sanırım. Bıktım bu sanal ortamlardan, abazanlar, lezbiyen taklidi yapan erkeklerden, 10 dakikada bir video paylaşanlardan, her ayrıldığı için şiirler düzen, ayda iki sevgili değiştirenlerden..
ablam ve çok samimi iki arkadaşım nette tanıştıkları insnlarla evliler ve çok mutlular ..
oyüzden belki ben bu kadar normal karşıladım....
güven konusuna gelince hiçbir zaman garntisi yok....
Eğer onunla tanışacaksanız ailenizin haberi olsun mutlaka. Ve bundan o kişiye de bahsedin. Ailenizin fikrini aldıktan sonra kabul edeceğinizi
Ben ağzı çok laf yapan erkeklerden korkarım. Bu da öyle ki, hiç görmeden tanımadan sizi bu kadar etkilemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?