- 26 Kasım 2015
- 1.916
- 548
- 123
2015 yılında bir müşterim ile tanıstım adamın yaşı 34 idi. ben 23 tüm. Yasını göstermiyordu yakısıklı bir adamdı etkilenmiştim.. daha sonra beraber calısırken aramızda bir elektri k oldu ondan hoslanıyordum begeniyordum.. mutlu oluyordum yan yana iken.. birgün eve bırakmıstı beni iş cıkısı gec kaldık diye o sıra arabada konusma fırsatı bulduk annesini kaybetmişti 2 yıl önce ondan bahsetti.. sonra dini inanclarımızdan konustuk arastırmalarımızdan bahsettik.. benim gectiğim yollardan gecmişti.. beni anlıyordu. Hiç kendini cok iyi göstermeye calısmamıs gercekten simdi düşünüyorum da uzun ilişkileri de olmus kısa da tek gecelik de beraber yasadıgı kadınlar da olmus anlatıyordu hepsini söyledi bana ben ona damgayı yapıstırdım güvenilmez capkın kadı avcısı diye hep kactım kötü davrandım laf soktum o da ugrasıyordu devamlı benimle ikna etmek istere gibi devamlı kendini acıklıyordu.. ama cidden bana uygun değildi yasadıkları. Güvenmiyordum ona birde kendine güvenir begenir bunu da hissederdim. Sonra iş bitti biz bir kez dısarda bulustuk ve ben onla olmaz diyip kactım aylarca konusmadık. Bu sürecte hayatıma biri girdi aynı yasıtım olan biri hersey güzel gibiydi güveniyordum ona aile cocugu evlenmeyi isteyen vs içime sinmişti ama sonra hep tartısmaya basladık kıskanclıklar vs ve bana göre o daha bagımsızlıgını eline almamıs biriydi aileden destekliydi. zamanla sogudum sevgimi sorguluyordum zaten derken bitti. O adamla tekrar konusmaya basladım 2 aydr konusuyoruz aramızda gercekten bir çekim var konusabiliyoruz. Bu arada ailelerimiz de aynı o da benim gibi maddi sıkıntılardan gecmiş aile yüzünden babası sorumsuzmus vs ki hala aynı. Sanki onun yolundan gidiyorum. Çok ugrastı onla olmam için ilgisi hosuma gidiyor yanımda olması vs ama bu ilişki yanlıs geliyor diğerleri gibi sevgili olursk benden de skılır diye korkularım vardı ve güvenemiyordum ona aldatır gibime geliyordu hep.. bu süreçte bulustuk 3 kez sonuncuda öpüştük o kadar heyecanlıydı ki bu ayrıldıgım kişiyi sevmemişim bunu anladım onla hiç heyecan duymamıstm bu sekilde. Ama işte kendime engel olmalıydım güvenmedğim biriyle olmazdı aramızdaki çekim de arttı engel olammıyorm kendime cidden ona alısmısım hemen 2 ayda ve onu tamamen hayatımdan cıkardım bu sabah .. düne kadar hala ugrasıyordu izin ver güven bana sana hıyanet etmeyeceğim sadece sevmek istiyorum seni kendini diğerleri ile bir tutma konusabiliyorz snnle sende ffarkındasın filan diyordu dün gece sevmiyorum ki seni diyince cok duydum bu lafı senden ve artık bende cidden kötü hissediyorum o halde son bulsun bukez tamamen silelim birbirimizi numaralarımızı dedi sabahh konusalım dedm.. sabah da haklısın filan dedim siliyorum seni içim yana yana dedi sildi resmen sok oldum bende sildim o an refleksle numarası filan da kalmadı artık..
bilmiyorum dogru olan buydu sankki.. olmazdı güvenemiyordum..
ama o cekim o uyum yakalanmıyor cogu insanla cidden cok mutsuzum ağlamak istiyorum haftanın ilk günnden çöktüm..
Normalde de yalnız hisseden biriyim cok arkadasım yok.
İçimdeki yanlızlık ve boslukk hissiyle başa cıkmakta zorlanıyorum..
Ailem var evet bir işim var ama olmuyor bunlar insanın ruhunu doyurmuyor kendimi kurslara vurma kararı aldım şu sıra ama isteğim de yok pek hayat anlamsız sevip sevilmedikten sonra
bilmiyorum dogru olan buydu sankki.. olmazdı güvenemiyordum..
ama o cekim o uyum yakalanmıyor cogu insanla cidden cok mutsuzum ağlamak istiyorum haftanın ilk günnden çöktüm..
Normalde de yalnız hisseden biriyim cok arkadasım yok.
İçimdeki yanlızlık ve boslukk hissiyle başa cıkmakta zorlanıyorum..
Ailem var evet bir işim var ama olmuyor bunlar insanın ruhunu doyurmuyor kendimi kurslara vurma kararı aldım şu sıra ama isteğim de yok pek hayat anlamsız sevip sevilmedikten sonra