Duygusal Açlık Boşluk Kafa Karışıklığı :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bitter64

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
1.916
548
123
2015 yılında bir müşterim ile tanıstım adamın yaşı 34 idi. ben 23 tüm. Yasını göstermiyordu yakısıklı bir adamdı etkilenmiştim.. daha sonra beraber calısırken aramızda bir elektri k oldu ondan hoslanıyordum begeniyordum.. mutlu oluyordum yan yana iken.. birgün eve bırakmıstı beni iş cıkısı gec kaldık diye o sıra arabada konusma fırsatı bulduk annesini kaybetmişti 2 yıl önce ondan bahsetti.. sonra dini inanclarımızdan konustuk arastırmalarımızdan bahsettik.. benim gectiğim yollardan gecmişti.. beni anlıyordu. Hiç kendini cok iyi göstermeye calısmamıs gercekten simdi düşünüyorum da uzun ilişkileri de olmus kısa da tek gecelik de beraber yasadıgı kadınlar da olmus anlatıyordu hepsini söyledi bana ben ona damgayı yapıstırdım güvenilmez capkın kadı avcısı diye hep kactım kötü davrandım laf soktum o da ugrasıyordu devamlı benimle ikna etmek istere gibi devamlı kendini acıklıyordu.. ama cidden bana uygun değildi yasadıkları. Güvenmiyordum ona birde kendine güvenir begenir bunu da hissederdim. Sonra iş bitti biz bir kez dısarda bulustuk ve ben onla olmaz diyip kactım aylarca konusmadık. Bu sürecte hayatıma biri girdi aynı yasıtım olan biri hersey güzel gibiydi güveniyordum ona aile cocugu evlenmeyi isteyen vs içime sinmişti ama sonra hep tartısmaya basladık kıskanclıklar vs ve bana göre o daha bagımsızlıgını eline almamıs biriydi aileden destekliydi. zamanla sogudum sevgimi sorguluyordum zaten derken bitti. O adamla tekrar konusmaya basladım 2 aydr konusuyoruz aramızda gercekten bir çekim var konusabiliyoruz. Bu arada ailelerimiz de aynı o da benim gibi maddi sıkıntılardan gecmiş aile yüzünden babası sorumsuzmus vs ki hala aynı. Sanki onun yolundan gidiyorum. Çok ugrastı onla olmam için ilgisi hosuma gidiyor yanımda olması vs ama bu ilişki yanlıs geliyor diğerleri gibi sevgili olursk benden de skılır diye korkularım vardı ve güvenemiyordum ona aldatır gibime geliyordu hep.. bu süreçte bulustuk 3 kez sonuncuda öpüştük o kadar heyecanlıydı ki bu ayrıldıgım kişiyi sevmemişim bunu anladım onla hiç heyecan duymamıstm bu sekilde. Ama işte kendime engel olmalıydım güvenmedğim biriyle olmazdı aramızdaki çekim de arttı engel olammıyorm kendime cidden ona alısmısım hemen 2 ayda ve onu tamamen hayatımdan cıkardım bu sabah .. düne kadar hala ugrasıyordu izin ver güven bana sana hıyanet etmeyeceğim sadece sevmek istiyorum seni kendini diğerleri ile bir tutma konusabiliyorz snnle sende ffarkındasın filan diyordu dün gece sevmiyorum ki seni diyince cok duydum bu lafı senden ve artık bende cidden kötü hissediyorum o halde son bulsun bukez tamamen silelim birbirimizi numaralarımızı dedi sabahh konusalım dedm.. sabah da haklısın filan dedim siliyorum seni içim yana yana dedi sildi resmen sok oldum bende sildim o an refleksle numarası filan da kalmadı artık..

bilmiyorum dogru olan buydu sankki.. olmazdı güvenemiyordum..
ama o cekim o uyum yakalanmıyor cogu insanla cidden cok mutsuzum ağlamak istiyorum haftanın ilk günnden çöktüm..

Normalde de yalnız hisseden biriyim cok arkadasım yok.
İçimdeki yanlızlık ve boslukk hissiyle başa cıkmakta zorlanıyorum..
Ailem var evet bir işim var ama olmuyor bunlar insanın ruhunu doyurmuyor kendimi kurslara vurma kararı aldım şu sıra ama isteğim de yok pek hayat anlamsız sevip sevilmedikten sonra :(

geçmişinin sana güven vermemesini anlıyorum ama okuduğum kadarıyla sana güven vermeyecek bir hareketi olmamış..

ben olsam çok kaptırmadan en azından ilişkiyi denerdim..

ilerde keşke deneseydim dememek için.. yaş konusunu sorun etmiyorsan yada ailen etmezse tabiki

Önceki konunu biliyorum.
Erkekler arasında düşürmek tabiri vardır. Adam bakmış seni düşürmek zor, daha kolay bir ava yönelmiştir. Bu adam boş kalınca tekrar dönüp, biraz daha uğraşır düşürmeye. Boşa ağlama yani yazacak sana geri; ama sen o tarz bir ilişki istiyor musun bunu düşün.

geçmişinin sana güven vermemesini anlıyorum ama okuduğum kadarıyla sana güven vermeyecek bir hareketi olmamış..

ben olsam çok kaptırmadan en azından ilişkiyi denerdim..

ilerde keşke deneseydim dememek için.. yaş konusunu sorun etmiyorsan yada ailen etmezse tabiki

kaptırmadan ilişki yaşama gibi bir becerim yok sevgili olsak eminim yakınlasacaktık beni istiyordu dile de getirdi seven ister dedi arzular cok nomal dedi bnde istiyordum ve bu beni daha cok üzerdi bişe yasayıp ayrılmak..

Önceki konunu biliyorum.
Erkekler arasında düşürmek tabiri vardır. Adam bakmış seni düşürmek zor, daha kolay bir ava yönelmiştir. Bu adam boş kalınca tekrar dönüp, biraz daha uğraşır düşürmeye. Boşa ağlama yani yazacak sana geri; ama sen o tarz bir ilişki istiyor musun bunu düşün.

sanmıyorum yazmaz whatsapta baktım profil resmi filan gitti sildi yani numaramı bnde onun sildim alamayız artk biyerden ben ancak istesem ulasırım işyerinden o ulasamaz

sanmıyorum yazmaz whatsapta baktım profil resmi filan gitti sildi yani numaramı bnde onun sildim alamayız artk biyerden ben ancak istesem ulasırım işyerinden o ulasamaz
Ulaşır korkma, böyle adamlar çok çakal oluyor. Numarayı bir kenara yazmış olabilir silmeden önce, sosyal medyadan da yazabilir, ortak tanıdıktan numarayı alabilir. Ulaşmak istedikten sonra her türlü ulaşır.

Ulaşır korkma, böyle adamlar çok çakal oluyor. Numarayı bir kenara yazmış olabilir silmeden önce, sosyal medyadan da yazabilir, ortak tanıdıktan numarayı alabilir. Ulaşmak istedikten sonra her türlü ulaşır.

ortak tanıdıgımız yok.. facebook instagram filan kullanmaz sevmez.. kenara yazar mı bilmem.. zaten yazsa ne olacak aynı döngü ben kendime yanıyorum olmayacak birine ilgi duymak cok kötü ama duygulara engel olumuyor.. diğer ayrıldıgım kişi ise beni seviyordu sözde ben sevemedim çekim yoktu .. keske sartlar böyle gelmese önümüze ama işte

ortak tanıdıgımız yok.. facebook instagram filan kullanmaz sevmez.. kenara yazar mı bilmem.. zaten yazsa ne olacak aynı döngü ben kendime yanıyorum olmayacak birine ilgi duymak cok kötü ama duygulara engel olumuyor.. diğer ayrıldıgım kişi ise beni seviyordu sözde ben sevemedim çekim yoktu .. keske sartlar böyle gelmese önümüze ama işte
Bir de şöyle bir durum var, telefon numaranı silmiş sadece, yazışmanız duruyor olabilir hala, oradan tekrar yazabilir, bir yere not etmesine bile gerek yok, siz kendinizce bu şekilde düşünüyorsunuz. Sizin sandığınız gibi olsa yani sizi sevse uğraşmaya devam ederdi, bence adamın derdi belli ve yorulmuş, belli bir süre sonra sizi tekrar zarflar.

Bir de şöyle bir durum var, telefon numaranı silmiş sadece, yazışmanız duruyor olabilir hala, oradan tekrar yazabilir, bir yere not etmesine bile gerek yok, siz kendinizce bu şekilde düşünüyorsunuz. Sizin sandığınız gibi olsa yani sizi sevse uğraşmaya devam ederdi, bence adamın derdi belli ve yorulmuş, belli bir süre sonra sizi tekrar zarflar.

sadece numarayı mı sildi bilmiyorum ki.. ama yazdım ona profil resmi gidince iletilmedi egelleyip mi sildi anlamadım blöf sandım diğer şirket hattına baktım onda da profil resmi gitti ikisinden de sildi demekki diye düşündüm bende sildim 2 numarasını da..

aslında bugüne dek ona hiç ciddi bakmadım..o benim sadece heyecanımdı kafamda cünkü olmazdı hep olmaz diye düşündüm onunla.. ama bu süreçte sevgilim oldu vs bn biraz daha esnek biri oldum önceden cok serttim ona karsı.. sonra sürekli seviyorum vs demesi tabi inanmasam da basta düşündürmeye basladı niye benimle ugrasıyordu ki baska seceneklerim var emin ol diyordu ama seninle olmak istiyorum dedi sürekli eglence arıyorsun dediğimde ise eglenceli dğeilsin ki bunu sende biliyorsun benden bile olgun kafa yapın oluyor bazen dedi.. seninle konusabiliyorum sana güveniyorum aynı yollardan geciyoruz birbirmizi anlıyoruz bu yüzden istiyorum seni dedi.. amacı farklı olsa niye vazgecsin sevmiyorum diyince üzülsün diyorum hani takmazdı sevmesin aman derdi nasıl olsa bn alacagımı almaya bakarım diye düşünebilirdi beni düşündüren bu .. gercekten bnle ciddi bişey istiyordu ve ben hep önyargı mı yapmıs oldum zaten hep hiç anlamadın beni hep yargıladın ölece gecip gideceksin diyordu..dünde artık yoruldum bende artık snle bişe düşünmekten rahatsız olmaya basladım dedi üzülen benim hep gelen taraf isteyen taraf benim zorla sevdiremem kendimi dedi.. bugünde silmeden önce tek tararflı olmaz dedi siliyorum seni içim yana yana dedi pat die sildi

sadece numarayı mı sildi bilmiyorum ki.. ama yazdım ona profil resmi gidince iletilmedi egelleyip mi sildi anlamadım blöf sandım diğer şirket hattına baktım onda da profil resmi gitti ikisinden de sildi demekki diye düşündüm bende sildim 2 numarasını da..

aslında bugüne dek ona hiç ciddi bakmadım..o benim sadece heyecanımdı kafamda cünkü olmazdı hep olmaz diye düşündüm onunla.. ama bu süreçte sevgilim oldu vs bn biraz daha esnek biri oldum önceden cok serttim ona karsı.. sonra sürekli seviyorum vs demesi tabi inanmasam da basta düşündürmeye basladı niye benimle ugrasıyordu ki baska seceneklerim var emin ol diyordu ama seninle olmak istiyorum dedi sürekli eglence arıyorsun dediğimde ise eglenceli dğeilsin ki bunu sende biliyorsun benden bile olgun kafa yapın oluyor bazen dedi.. seninle konusabiliyorum sana güveniyorum aynı yollardan geciyoruz birbirmizi anlıyoruz bu yüzden istiyorum seni dedi.. amacı farklı olsa niye vazgecsin sevmiyorum diyince üzülsün diyorum hani takmazdı sevmesin aman derdi nasıl olsa bn alacagımı almaya bakarım diye düşünebilirdi beni düşündüren bu .. gercekten bnle ciddi bişey istiyordu ve ben hep önyargı mı yapmıs oldum zaten hep hiç anlamadın beni hep yargıladın ölece gecip gideceksin diyordu..dünde artık yoruldum bende artık snle bişe düşünmekten rahatsız olmaya basladım dedi üzülen benim hep gelen taraf isteyen taraf benim zorla sevdiremem kendimi dedi.. bugünde silmeden önce tek tararflı olmaz dedi siliyorum seni içim yana yana dedi pat die sildi
Alacağını almak için çok fazla uğraşması gerekiyor ve bu kadar uğraşmak ona fazla gelmiş; çünkü günü birlik takılacağı fırsatlar oluyor, size aşık rolü keserken onları kaçırıyor, kendince tamam artık, bunun için bu kadar uğraş yeter demiş, kar zarar hesabı yapmış. Sevmiyorsun beni, üzülüyorum vs diyip de topu da size atmış, gidiş nedeni bunu düşünün ki sevdiğine iyice inanın diye, kendinizi suçlu hissetmenizi de sağlayacak bu yöntemle; çünkü kafanızda acaba seviyor muydu sorusuyla bırakacak ki bi dahaki dönüşünde siz yumuşamış olasınız, ön yargılı davranmamayım diye dikkat edip, onun isteklerini daha çabuk kabul edesiniz, bunlar klasik erkek oyunları. Seviyor olsa sevmiyorum desen de mücadele ederdi, kendisini sana kanıtlayıp, güvenmeni sağlardı. Seven erkek yorulmaz, amacı olan erkek yorulur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X