duygusal aldatıldım

Miss.Heraa

Guru
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2009
162
25
kızlar merhaba, erkek arkadasımla ilişkimiz güzel baslamıştı ve ben cok ileriye donukvakit gecirebilcegim yanındayken eglendigim cidden cekici buldugum birisiyle tanıstıgımı düsündim. ve ben öyle sanmayın ki bsevgili olalım diye baskı yaptım yada trip attım kendi istedi kendi başlattı bana sürekli cok iyi kalplisin cok samimisin cok güzl bi kalbin var dedi durdu ve herşey güzel giderken ben şehir dışına cıktım. benim gittiğimin ilk gecesi kendisi 1 kız 1 erkek arkadasıyla dısarı cıktı foto attı dedim bişey olmaz sıkbogaz etmiyim, sonra sosyal bi sitede mesajını yakaladım o gün tanıstıgı kıza ondan cok hoslandıgını benim cok iyi bir insan oldugumu aralarında gecenleri hic unutmucagini aklınında kızda kaldıgını ama beni de bırakmıcagını iceren bi mesaj atmış cidden bayılıyodum gorunce sonra aradım ertesi sabah oldu saydım sovdum ama bunu öyle kaliteli yaptım ki telefonda agladı resmen benden özürler diledi cok alkollu oldugunu benden cok hoslandıgını bunları nasıl yazdgını hatırlamadını falan söyledi sonra ben ayrıldım. cok büyük yeminler etti bidaa böyle bişey olmucagına dair bende bugun kendisini affetim ama icimde öyle bi kızgınlık öyle bi nefret var ki gecmek bilmiyor intikam almak istiyorum belli etmeden siz olsanız napardınız?

bayağı aldatılmışsınız da neye istinaden barıştınız yani size güven veren neler söylemiş olabilir ki
Hayatında ilk defa böyle bişey yasadıgını bidaa ben yokken bu kadar icmicegini cok büyük yeminler etti kızı bidaa görmücem bile hatırlamıyorum nasıl yaptım bende bilmiyorum güven bana tekrardan son bi sans falan o kadar cok şey söyledi ki siirler sözler yolluyo bende öyle olunca barıstım.

KIZLAr hepiniz cok haklısınız ama benim niyetim devam etmek güzel bi ilişki yasamak degil intikam almak istiyorum isin dogrusu siz olsanız nasıl bişey yapardınız?

canim o alkolluydum laflari yalan, ben alkolun dibine vurmus insanim senelerce ama hic bir zaman kendimi kaybetmedim o yillarda, hep dedigimi de yaptigimi da bilmisimdir. sen ondan uzak dur ilerde daha cok uzulursun demedi deme. HA INTIKAM MI ALMAK ISTIYORSUN ONUNLA BERABER OLMAYA DEVAM ET AMA PESINDEN SURUNDUR HIC ILGI OSTERME SONRA DA BRAKIRSIN OLUR BITER.

Çok merak ettim ne dedin?
Ya telefonla aradıgımda utanmadan bide bana günaydın sevgilim diye açtı bi başladım ne küfrettim ne saygısız bi laf söyledim ama öyle bi konuştum ki cidden su an bile düşününce sinirim tepeme cıkıyor. sonraki günlerde de kafasına kaktım zaten yaptıklarını öyle hemen barısmadım ama beni su an gurursuz salak bi kız olarak görüyodur kesin ne güzel kandırdım diyodur öyle bi ders vermek istiyrum ki bidaa ömrü boyunca kimseye yapamasın bunu.. tek gecelik bişi yaşasa belki alkol diyebilirdim ma mesaj atmasının acıklaması olamaz ne yazık ki

Hayatında ilk defa böyle bişey yasadıgını bidaa ben yokken bu kadar icmicegini cok büyük yeminler etti kızı bidaa görmücem bile hatırlamıyorum nasıl yaptım bende bilmiyorum güven bana tekrardan son bi sans falan o kadar cok şey söyledi ki siirler sözler yolluyo bende öyle olunca barıstım.

KIZLAr hepiniz cok haklısınız ama benim niyetim devam etmek güzel bi ilişki yasamak degil intikam almak istiyorum isin dogrusu siz olsanız nasıl bişey yapardınız?
genellemiyim ama arkadaslarımdan hangisi böyle intikam almaya çalışsa yeniden ilişkiye devam etti intikam falan unutuldu senin de hala aklının bu kişide oldugunu dusunuyorum ama aldatm akonusuna gelirsek sevgilisi olan bi insan neden baskasıyla tanısma ihtiyacı hisseder üstelik çok hoşlandım bla bla mesajı atıp elin kızının aklına kendini düşürmeye çalışır bi tarafta dursun diye. bence alabilceğin en iyi intikam barışmamak insan yerine koymamak olurdu

Şimdi eğlenceli olmaya başladı :KK62::KK62:

Affetme ya. bariz yalancının teki. ne çok seviyosunuz şu yalancıları. Bir dahakine tekmeyi gene basarsın belki ama bu sefer canın iyi acır

Yerinde olsam o attığı mesajın ekran görüntüsünü alır ve çıktı yaparim her uzmeye yeltendiginde önüne sererim o kagit parçasını.intikam midir bilemem ama unutturmamak şart.

İntikam almak istiyossn isi uzun tutma oncelikle. Cunku zamanla nefretin sogur affedersin intikami unutursun. Ona soguk davran ilgilenme arkadaslarinla cik gez ona bulusalim deme arama. Hep o ilgilensin senle. Bikac gun sonra al karsina konus. Ben baskasini seviyorum o yuzden de sevmedigim biriyle daha fazla devam edemiycem hoscakal de. Sende ona ait esyalar varsa hepsini gozunun onunde yak. Giderken de telefonu alip efendim canim evet bitti o is geliyorum yarim saate ordayim de duysun. İci ciz etsin

Affetmemek en buyuk intikam ve ceza olurdu. Gecmis olsun artik.
O artik ne derseniz deyin ne yaparsaniz yapin icinden oh be nasilsa affetti diye seviniyordur. Cok zor bulunacak biri degildir bence.
" Icimden affedemiyorum denedim ama olmadi. O mesaj aklimdan cikmiyor. Iliskimiz yaralandi. Bir daha eskisi olamaz. Gyven tek kullanimlik" deyip bitirin. Iste size en buyuk intikam. Gururunuz da kurtulmus olur hem. Bitirip onunuze bakin. Ne boyle arkanizi dondugunuzde arkanizdan is ceviren biriyle ugrasacaksiniz ki. Adamin hamuru belli. Degismez. Degismeyecek. Evli olsan o zaman da yapar boyleleri. Sal evrene gitsin.

X