- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
- Konu Sahibi vivelafrance
Merhabalar,
Olayın içine girmekten artık bütününü göremez oldum ve hiç iyi değilim. Ben mi yanlış düşünüyorum emin olmak istedim...
Yaklaşık 3 yıllık bir ilişkiyi bitirme kararı aldım. Çünkü; aslında hatalı değildik sadece yapılarımız uyuşmuyordu.
İyi zamanlarımız oldu tabii ki ama en azından 1.5 yıldır sürekli kavga ediyoruz. Ki bu ilk haftadan beri böyle, daha seyrekti sadece. Klasik baskıları kabullendim onu giyme, buraya gitme, şunu sürme, şunla görüşme, her yaptığın şeyi mesaj at vs. vs.
Ama artık haddini aşmaya başladı her şey. Ben, ben olmaktan çıktım ailem bile beni tanıyamıyordu, arkadaşlarım.
En son şiddetli bir kavganın ardından beni arama, bana mesaj atma, görüşmeyelim dedi. Aramadım bu sefer ve ilk kez.
Çünkü bugüne kada ronu hep aramıştım.
Günler sonra beni ısrarlıca arayıp bir konuda hesap sordu! Beni bunun için aradı...
Şimdi ben birbirimizi hırpalıyoruz, yoruldum dedikçe o üzerime geliyor sevdiğini, düzeltebileceğimizi söylüyor.
Halbu ki biz zaten 1 yılı aşkın zamanı böyle geçirdik, düzelebilir diye.
Evet onu çok sevdim, her hareketine, hakaretine, sorumsuzluğuna dayandım. Şimdi böyleyse bunun ilerisi, evliliği doğru olur mu?
Kendini kötü hissetmesinden, zarar vermesinden korkuyorum.
Bu duygusal baskı ile nasıl başa çıkabilirim?![]()
kadınlar neden böyledir, maço erkek sever. Kedni aklı yokmuş gibi biri onu yönlendirmesi lazım onu giyme,bunu yapma, şura gitme, nerdeysen mesaj at. Benim doğama tamamen aykırı bu. Siz esareti başkasının eline veriyorsunuz sonra da bunaldım tartışıyoruz diyorsunuz. Kendiniz olmamışsınız ki burada.