• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duygusal boşluk

User00000000

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2022
71
41
18
Son yıllarda duygusal boşluğa girdiğim oluyor dönem dönem. Böyle zamanlarda iki tatlı dile kanıp ne derlerse yapma eğilimine giriyorum. Sonrası benim için duygusal çöküş işte kendimi kanıtlamak ihtiyacı sana ölmüyorum sana tapmıyorum senden baska birini de bulurum anında diye onlarca kez tekrarlıyorum. Duygusal boşluk yaşayan var mı? Nasıl atlatıyorsunuz kendimi kanıtlamaya gerek var mı afedersiniz sazan gibi oldum her şeye atladım girdiğim her ortamda :(

Farkına vardığınız anda enerjinizi ve odağınızı başka şeylere yönlendirin.

Valla konuyu tam anlamamakla beraber;

Çok düşünün, az konuşun. Her şeyi sorgulayın kafanızda uzunca. Girişkenlik kötü bir şey değil ama abartıldığı zaman sizi ciddiye almaz kimse.

Romantik ilişkilerinizde de kendinizi kasmayın. Akışına bırakın. Sizin onlara ben sana tapmıyorum demenizin ne lüzumu var. Kendi hayatınıza odaklanın, hayatınızın merkezinde kendiniz olun. Onlar zaten alır mesajı.

Ne demek istediğini anlamadım. Duygusal boşluk yüzünden hayatına girenin her dediğini mi yapıyorsun ? Bunu demek istedin ?

Son yıllarda duygusal boşluğa girdiğim oluyor dönem dönem. Böyle zamanlarda iki tatlı dile kanıp ne derlerse yapma eğilimine giriyorum. Sonrası benim için duygusal çöküş işte kendimi kanıtlamak ihtiyacı sana ölmüyorum sana tapmıyorum senden baska birini de bulurum anında diye onlarca kez tekrarlıyorum. Duygusal boşluk yaşayan var mı? Nasıl atlatıyorsunuz kendimi kanıtlamaya gerek var mı afedersiniz sazan gibi oldum her şeye atladım girdiğim her ortamda :KK43:
Valla ben hiç duygusal boşluk yaşamıyorum çünkü kendimi çok seviyorum. Siz de kendinizi sevin mutlu olacağınız şeylere odaklanın

Back
X