merhaba arkadaslar,
yine yeniden ben malesef....esimle sorunlarimizi asamiyoruz...sebebler öylesine sacma ve gereksizki ama öyle oldugu halde cok fazla büyüyor olaylar...
ne yapmam gerektigini bilmiyorum...nasil davranmam gerektigini...
esime kendimi anlatamiyorum...
kafam cok karisik...
bosanmaya cesaret edemiyorum ve aslinda kararda veremiyorum....bu sorunlar sonucu bosanmamin gerekip gerekmedigine...
esimi kalbim seviyor ama mantigim malesef cok fazla degil....
ne yapacagimi gercekten bilmiyorum....
diğer konularını bilmiyorum tamamen yazdıklarından yol çıkarak söyleyeceğim şu ki;
aşamıyorsan boşuna mücadele etmenın bir anlamı yok,kendını yıpratmaktan başka bir işe yaramıyor ki
bazen mantığı dinlemekte fayda var çünkü bu durum size birşey katmıyor sürekli birşeyler alıp götürüyor güzel anlarınız bile kayboluyor
çok karışmış duyguların...
sorun ne tam bilemiyorum ama biraz zamana bıraksan düşünmesen senin için daha iyi olabilir...
hakaretin boyutu nedir ?
detaylı yazarsan ona göre öneride bulunabiliriz.
seni kimse sevmiyor, ailem de anladi senin ne mal oldugunu...s....fsiz...vs vs...
iki yüzlülük yapiyorsun dedigimde senin de bir yüzün it bi yüzün insan gibi...ve daha bircok sey....
kusura bakmayin lütfen ama kafami toparlayamiyorum....
esim malesef cok kirici davraniyor hic karsimdaki esim benim demiyor...konusmalari o kadar itici ki anlatamam...
birden kocam geldi gözümün önüne :S dün arkadaşlarımıza gitmiştik orda herkesin arasında ben izin vermesem siz arkadaş olamazsınız dedi çıktı. beni birşey yerine koymuyor. birşeyler için uğraştığımdada sürekli kendini ispatlama çabasındasın dio sanırım beni bu hale getirdi. Allah yardımcın olsun çok zor.
sözlü şiddete maruz kalıyorsun .eski konularını bilmiyorum ama bilemiyorum ya erkekler daha duyarlı olmalı .öle bir erkekle kavga eder gibi laflar karşısındaki bir kadın sonuçta böle saygısız davranması çok çirkin .bide karısısın onun .boşanmak istemiyorsan onla ilgilenme bence kendi haline bırak belki sen soğudun diye davranışlarını değiştirir bağırıyorsa kavga çıkarmak istiyorsa odana kapan kapını kitle çekil köşene .hiç muhattab olma .çünkü ona uyarsan kavga büyüyyor .
hakaret ediosa sıkıntılısessiz kalmayı dene belki sölediklerinden pişman olur
örnegin bi olay eltim annem ve benim aramda dönüyor ama esim buna bile karisiyor...alan razi veren razi oluyor ama esim herseye burnunu sokuyor...beni mahcup duruma düsürüyor...
Allah seninde yardimcin olsun....
3 sene icinde bir cok sey yasadik cok zorluklar atlattim ama olmuyor düzelmiyor...bana karsi saygisi yok...es olmayi gectim insan olarak dahi yok...bi kac hafta öncesi karar almistim kendi kendime bosanacaktim...sonra birsey yokmus olmamis gibi davrandi...tamam dedim kendi kendime bir daha dene ama olmuyor....
dün o lafi söylediginde suratina bir tokat attim cünkü artik söyledigi seyler insanlik gururuma dokunuyor ve evden ciktim...onun öncesinde tartisma esnasinda engel olmaya calisti ama degismeyecegini bildigim icin o an orda kalmak istemedim...biliyorum yaptigim dogru degil ama kendimi kaybettim...dönmemek üzere cikmistim ama yapamadim ve geri döndüm...o sirada büyük yengesini aramis artik her ne dediyse...
detaylı yazınca daha iyi oldu ,ilişkiniz cok laçkalaşmış hala neyin mücadelesini vermeye calısıyorsunuz anlamadım ortada yuva denen birşey yok ki boşanmama sebebiniz cok sevdiğindenmi yoksa toplum baskısı ekonomık özgürlüğün olmaması ailenzin tepkisi vs mi
bence bir daha öyle birşey yaşadığınızda sessiz kal ve usulca evi terket gidebilcein biyer varsa arkadaşının evi falan annenlerin falan haberi olmadan. belki sensiz kalınca anlar. ne kadar zamandır evlisiniz?
toplum baskisi degil ailemde suan gitsem kabul eder...isim var calisiyorum yani ekonomik olarak özgürüm ama beni tutan birseyler var anlam veremedigim...esimi seviyorum o her ne kadar duygularimi hirpalasada...
iyi oldugumuz zaman cok iyi ama tartisma aninda cok cirkinlesebiliyor...
3 sene oldu biz evleneli...
3. kisiler isin icinde oldugunda malesef susamiyorum....bir erkegin karismamasi gereken seylere karisiyor malesef esim....
çok da uzun deilmiş aslında. güzellikle uyar sen sert çıkışınca belki o da dayanamayıp hakaret ediyorudur. erkeklerin yapısı malesef farklı sinirlendiklerinde en mantıklısı bile bazen ne dediğini bilmio. biraz umursama kendi haline bırak üzerine gitme hatasını anlar belki. bu devirde evlilikler zor sanırım. ben evleneli 3 ay oldu 3 sene sonrasını inan hayal edemiorum. seviosun anlıyorum ama onunda sana saygı duyması lasımbazı şeyler birikir ve biryerden patlak verir ben şu halimle kendimden bile korkuyorum 3 seneye kadar hasta olurum die. bizde dün yine annesi yüzünden tartıştık. arkadaşlarımıza gidiyorduk ben uzatınca eşim beni merdivenlerden itti. şimdi oturamıyorum. biyerim kırılmadı ama çok daha kötüsü olabilirdi öyleyken bile bi an gelio kıyamıyorum. seni çok ii anlıyorum Allah yardımcın olsun. ama tekrar sölüorum biraz sessiz kal ben şimdi bunu deniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?