• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duygusal mısınız? Mantıklı mı?

tipik başak burcu olmanın dışında son derece duygusal bir yapım var,bir şekilde denge kurmayı öğrendim bünyem..zaman zaman biri diğerini geçsede mutsuz olacağım kararlar vermedim çok şükür:31:

ne kadar engel olmaya calısssam da duygularımla hareket ederım genelde mantık cok nadirdir ;)

Şöyle söyleyeyim;
Şimdiye kadar hep mantıklı davrandığım için birçok defa romantik erkek arkadaşlarım tarafından terkedildim :)
Çünkü duygusal davranmaları anneleri ya da dadıları gibi olmamı beklemeleri ,aşırı hayalcilikleri beni sıkmıştı...
Ne zaman ki gerçekten sevdim , mantık falan kalmadı ...Duygusal davrandığım için onu bi süreliğine kaybettim...
Tam duygusallığı bıraktım ki döndü ama mantığım bir daha ona dönmeye izin vermedi ...:)

Şöyle söyleyeyim;
Şimdiye kadar hep mantıklı davrandığım için birçok defa romantik erkek arkadaşlarım tarafından terkedildim :)
Çünkü duygusal davranmaları anneleri ya da dadıları gibi olmamı beklemeleri ,aşırı hayalcilikleri beni sıkmıştı...
Ne zaman ki gerçekten sevdim , mantık falan kalmadı ...Duygusal davrandığım için onu bi süreliğine kaybettim...
Tam duygusallığı bıraktım ki döndü ama mantığım bir daha ona dönmeye izin vermedi ...:)

Çok karmaşık olmuş gerçekten. :)

Genelde duygularıma kapılır giderim.
Gel gör ki aşk dedin mi mantık da mantık!
Şu aşk meşk konularında bir kere de kalbimin sesini dinlesem keşke.
:31:

aşk dışında her şeyde ama her şeyde mantık..Aşkta ise deli gibi duygusal..maalesef:53:

Back
X