Duygusal mısınız? Mantıklı mı?

tipik başak burcu olmanın dışında son derece duygusal bir yapım var,bir şekilde denge kurmayı öğrendim bünyem..zaman zaman biri diğerini geçsede mutsuz olacağım kararlar vermedim çok şükür:31:

ne kadar engel olmaya calısssam da duygularımla hareket ederım genelde mantık cok nadirdir ;)

Şöyle söyleyeyim;
Şimdiye kadar hep mantıklı davrandığım için birçok defa romantik erkek arkadaşlarım tarafından terkedildim :)
Çünkü duygusal davranmaları anneleri ya da dadıları gibi olmamı beklemeleri ,aşırı hayalcilikleri beni sıkmıştı...
Ne zaman ki gerçekten sevdim , mantık falan kalmadı ...Duygusal davrandığım için onu bi süreliğine kaybettim...
Tam duygusallığı bıraktım ki döndü ama mantığım bir daha ona dönmeye izin vermedi ...:)

Şöyle söyleyeyim;
Şimdiye kadar hep mantıklı davrandığım için birçok defa romantik erkek arkadaşlarım tarafından terkedildim :)
Çünkü duygusal davranmaları anneleri ya da dadıları gibi olmamı beklemeleri ,aşırı hayalcilikleri beni sıkmıştı...
Ne zaman ki gerçekten sevdim , mantık falan kalmadı ...Duygusal davrandığım için onu bi süreliğine kaybettim...
Tam duygusallığı bıraktım ki döndü ama mantığım bir daha ona dönmeye izin vermedi ...:)

Çok karmaşık olmuş gerçekten. :)

Genelde duygularıma kapılır giderim.
Gel gör ki aşk dedin mi mantık da mantık!
Şu aşk meşk konularında bir kere de kalbimin sesini dinlesem keşke.
:31:

Back
X