Duygusal yeme bozukluğu

Şeker ölçümü yaptırın belki kan şekeriniz düşüyordur. Mesela uzun süreli açlıklarda 2 paket cips yiyebilirim üstüne de yemek.

Birde her hissettiğimiz açlık değil aslında susama imiş. Biz su isteğini abut cubur ile karşıladığımız için bu yeme arzusu gittikçe artırmış. Eve gelirken abur cubur almayın koyun yanınıza bit Sürahi su içine limon dilimi ve nane sürekli için. Tarçın seviyorsanız evde kendiniz meyveli yoğurt yapıp üstüne tarçın serpip yiyin yeme isteğini keser çünkü kan şekerini düzene sokar

şeker ölçümü yaptırdım normal çıktı çok şükür bir rahatsızlığım yok o tarz konularda
bu daha çok psikolojik bir şey sanırım kendimi deniyorum şu an sağlıklı beslenmeye ve spor yapmaya çalışıyorum
kendi kendime yenebileceğimi düşünüyorum
önerileri deneyeceğim teşekkür ederim :)

aslında kilon da çok değil neden takıntı haline getirdin ki gerçi rahatsızlık olunca doğru diyorsun elinde değil
peki kusuyor musun yediklerini ?
Yok kusmuyorum ben, Karataya uygun besleniyorum, dışına çıkarsam şişmanlayacağımı düşündüğüm için geriliyorum hep.

Anlattıklarının aynısı bendede var psikiyatrist bir arkadaşım var ona söyledim antidepresan bir ilaç önerdi sigarayı biraktirmak içinde kullaniliyormus ben almadim onlarinda bir sürü yan etkisi var akapunktur düşünüyorum bakalım

Back
X