- 2 Ağustos 2009
- 4.172
- 2.082
- 773
cnm evet öyle bidurum var ve yakın zamana kadar bendede vardıMerhaba sevgili kk üyeleri seninki de dert mi dersiniz belki bilmiyorum ama bu konuyu açmaya karar verdim duygusal yemek bozukluğu yaşıyorum kilolu bir geçmişim vardı bu zamana kadar zar zor kilo verdim 1o kilo kadar şu an 76 kiloyum ama diyet yapmakta zorlanır hale geldim internetten araştırdım biraz duygusal yeme bozukluğum olduğuna karar verdim aranızda bu durumu yaşayan var mı ? varsa yardımcı olabilir mi bana ne yapmam gerekiyor bilmiyorum 2 aylık süre içerisinde bu durumu üst üste yaşadım. Eve gelirken 1 poşet kadar yiyecek alıyordum tamam bugün son deyip kimseye göstermeden odanın kapısını kitleyip ya da evde kimse yokken yapıyordum genelde hepsini aynı anda yiyorum doyuyorum aç olmuyorum ama yemeye devam ediyorum sanırım en çok yalnız olduğum zamanlarda yapıyorum ne bulursam ağzıma atıyorum bir ara mide bulantılarım oldu ama o da geçti karnım ağrıyor yemekten ama sanki kendime engel olamıyorum ve sürekli yiyorum .
Bu durum canımı çok sıkıyor zayıflamak istiyorum ama kendime engel olamıyorum ...
seni korkutmak istemesemde bu şeker belirtisi
bende her alışverişe çıktığımda bu son diyip tatlılar cipsler alıyordum
evimin karısındaki markette çok güzel kurabiyeler var onlardan alıyordum
bu son 2 tane yicem diyip bi bakıyordum kurıyenın yarı kutusu bıtmıs
ardından tuzlu krizi yada gece yarısı açlık krizleri
sonrasında gelsin pişmanlıklar gelsin kilololar gitsin mutluluklar
bence vakit kaybetmeden çok yönlü bi kan tahlili yaptır
ben şuan ilaç kullanıyorum ve o krizlerim bitti
ayrıca öyle aniden cnn tatlı istediğinde
tarçınlı süt veya tarçınlı yoğurt ye kesiyor o hissi bolda su iç