duygusala bagladim kizim krese gidiyo diye

Birincisi çocuğunu 8 aylık kundakta kreşe götürenler var. 4 yaşında bir çocuğa daha güzel bir şey vermen mümkün değil kendi yaşıtlarıyla olmasının dışında. Sen de çalışmaya başlamışsın ne güzel. Hem kızın da ağlamamış.
Sanırım çocuklarımız aynı yaşta. 2010 doğumlu kızım, 2014 güzde kreşe verdim. 1 ay boyunca ağladı direndi gitmek istemiyorum diye. Annem de bakabilirdi o da sorun değildi. Ama vazgeçmedim. Şimdi geldiğimiz noktayı görmeni isterdim. Evde sen ya da bakıcı ya da diğer aile büyüklerinin öğretmesi mümkün olmayan şeyleri o kadar güzel öğretiyorlar ki. Sen de yıl sonunda geldiğiniz noktayı görünce çok mutlu olacaksın.

evet kizimda 2010dgumlu..evet evde skiliyoruum diyo devamli oyunlar oynamak istiyo.bnlarn bnde farkincayim canim aslinda.ama kzm erkn dgmustu buyudu etti ck skur bi saglik srunu olmadan ama anne yuregi ya iste anne yuregi ya yada bn abartiyom sanki orada ezilecekk. eksik klcak diee hissediyorum...

evet kizimda 2010dgumlu..evet evde skiliyoruum diyo devamli oyunlar oynamak istiyo.bnlarn bnde farkincayim canim aslinda.ama kzm erkn dgmustu buyudu etti ck skur bi saglik srunu olmadan ama anne yuregi ya iste anne yuregi ya yada bn abartiyom sanki orada ezilecekk. eksik klcak diee hissediyorum...

halbuki o artik buyuyo duse kalka buyumesini ogrenecek...nezamana kadar yannda tpesnde olacam smdi olmasa okul yasi gelexek bir sene snra.bide smdi ise grdimde biraktim mamtigi olusuyo bynimde...is hic aklmda yoktu pat die cikti.ondanda duygusal bakiyorum biraZ

Aynen öyle canım. Sanki kendimden başkasına guvenemiyorum. Babanneyr anneanneye bırakırken bile aklım kalıyorken, orda hepten aklımda kalacak. . Aslında çoğu kreşte çokta güzel ilgileniyorlar. Farkındayım ve hastalıklı bir düşünce olduğunu da biliyorum. .
böyle yaparsam çocuğumun özgüveni de zedeleniyor ve ona sorumluluk veremiyorum.

Sanırım siz de ben de ve bizim gibi düşünen annelerde bir yerden başlamalıyız. .

ayni bnde senn gibiym kndmden baskasina guvenmiyorum...ama bunu asmaliyim diye de krse alissn istiyorum

Alistik canim ben uzuldugumu onu ozledigimi hissettirirsem o da gitmek istemez.arkadasligin, buyumenin ne guzel oldugunu anlatiyorum daha da hevesli oluyo.bence bunlar guzel duygular saglikli olsun da yeter.hersey onlar icin degil mi.cocuklari terketmiyoruz sonucta ordakilerin hepsi ayni durumda.kendi gibi cocuklarla beraber tekbasina degil sonucta.ve egitim hayati da basliyo boylece.bu arada sizin isiniz de hayırlı olsun

evet sanki terkediyorm sanki tek bnm cocugum var arkadas...is icinde tesekkur ederim

Evlat başka bişey doğal böyle hissetmeniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynî dertten muzdaribim.. oğlumu artik kreşe göndermem gerekiyor fakat gonderemiyorum. Sırf kendim için. .:( aslında,oğluma haksızlık ediyorum farkındayım. .

4 yaşında bir çocuğun gelişimi için kreş önemlidir, okulun psikoloğu vardır görüşün ve siz destek alın derim. Çocuk sonuçta sizden alacağı enerji ile hareket edecek, sizin endişeniz ona geçecek, sorduğunuz sorulardan bir sürü anlam çıkartacak ve bir gün gelecek ben gitmek istemiyorum diyebilecek. Siz kararlı olmazsanız, çocuğunuz ne yapsın.
ona hp guzel anlatiyorum cok mutlu oluyorum annecim diyorum..sarkilar ogren banada anlat diyorum

:10: biraz cadilik yapiiiim once kizma
olayi abartma :21:
nolmus kizin krese gidiyor ayyyy canim yaaaaa:4::4::4::4::4::4:
tek cocuk sendemi det kizarim simdik heeeee bizde buyuttuk 3dene bizimkilerde gitti krese alla alla yaaa

saka bir yana sevgili birvarmisbiryokmus cocukalr bizim zannettigimizden cok farklilar onlar sendeki en ufak bir endiseyi sezip eteklerine yapisip beni birakma diye zirlar..
sen oncelikli oalrk krese tam olarak guveneceksinki kizinda onlara guvensin senin icin rahat olucak ki kizininda icin rahat olsun
tamammi:73::73::73::73::73::70:

ayy canm yaa iste onu kucagima aldim ta hayat kizim oldu sadece herseyi terkettim erteledim galiba buyudune inanamiyorum halbuki bikac zaman snra okul yasi gelecek...snra smra bizler gibi evlenip gidecek yillaaarr snra ama sanki bn hp ynnda olmaliyim ki korumaliyim...iste ne zamana kadar

Back
X