yaşlar kaçtı?bu konu burda açılacak bir konu değil ama gerekli yerde konuyu açma iznim yok sanırım o yüzden burda açıyorum.Ve affınıza sıgınarak benim gibi olan var mı merak ediyorum.kızlar ben cinselliği hiç sevmiyorum.benim için olmasa da olur.yaşamımı böyle sürdürebilirim.Fakat eşime hiç belli etmiyorum zamanla soğudum eşimden değil cinsellikten.buz gibiyim yani.bu dorum normal mi?
Normal degil zevk alamama sorununuzmu var sogudunuz.bu konu burda açılacak bir konu değil ama gerekli yerde konuyu açma iznim yok sanırım o yüzden burda açıyorum.Ve affınıza sıgınarak benim gibi olan var mı merak ediyorum.kızlar ben cinselliği hiç sevmiyorum.benim için olmasa da olur.yaşamımı böyle sürdürebilirim.Fakat eşime hiç belli etmiyorum zamanla sogudum eşimden değil cinsellikten.buz gibiyim yani.bu dorum normal mi?
bu konu burda açılacak bir konu değil ama gerekli yerde konuyu açma iznim yok sanırım o yüzden burda açıyorum.Ve affınıza sıgınarak benim gibi olan var mı merak ediyorum.kızlar ben cinselliği hiç sevmiyorum.benim için olmasa da olur.yaşamımı böyle sürdürebilirim.Fakat eşime hiç belli etmiyorum zamanla sogudum eşimden değil cinsellikten.buz gibiyim yani.bu dorum normal mi?
HİÇ SÖYLEMEDİM BU DURUMU ONA OLDUM BİTTİM BÖYLEnormal değil. hormonlarınıza baktırın. eşinize yazık.
EVET BAKTIRMAKTA FAYDA VAR FAKAT TRİDLE ALAKASI OLABİLİR Mİ SİZCEHormonlara bakılabilir, doktora gittiniz mi? Ama "zamanla" olduysa eşten kaynaklı da olabilir
YAŞIMIZ 30 ÖNCELERİ AZ VARDI SONRA HİÇ KALMADIyaşlar kaçtı?
evlenmeden nekadarlık bir beraberliğiniz oldu? zamanla soğudum yazmışsınız, zamanla oluşan sorunlardan mı? ilk başta herşey normalken sonrada soğuduysanız eşinizle cinsellik değil başka problemleriniz vardır diye düşünüyorum
AYNEN ÖYLENormal degil zevk alamama sorununuzmu var sogudunuz.
eşinden kaynaklı olabilir.AYNEN ÖYLE
Cinsel terapi alma sansiniz varsa alin yada kitaplar internet esle konusma zevk almaya bakin.AYNEN ÖYLE
bu konu burda açılacak bir konu değil ama gerekli yerde konuyu açma iznim yok sanırım o yüzden burda açıyorum.Ve affınıza sıgınarak benim gibi olan var mı merak ediyorum.kızlar ben cinselliği hiç sevmiyorum.benim için olmasa da olur.yaşamımı böyle sürdürebilirim.Fakat eşime hiç belli etmiyorum zamanla sogudum eşimden değil cinsellikten.buz gibiyim yani.bu dorum normal mi?
İLK DEFA DUYUYORUM DENEYECEGİM COK TŞKR EDRMÇocuğunuz var mı.çocuktan sonra böyle olan duymuştum ama siz oldum olalı böleyim diosunuz.doktora görürünün.taze sıkışmış havuç suyu hergün bir bardak içebilirseniz östorojen hormonunu arttırıp duygularınızı uyandırıyor.tecrübe ile sabit.(çocuk istememiz sebebi ile iki günde bir düzenli ilişki beni çok sıkmıştı,doktor arkadaşım hergün bir bardak havuç suyu önerdi çok faydası oldu istek bakımından)
YOK İŞTE ÖLMÜŞ SANKİ HERŞEY AMA TERAPİ ALABİLİRSEM İYİ OLUR FAKAT BEN EŞİME BU DURUMU ANLATIRSAM YANLIŞ ANLAR BENİCinsel terapi alma sansiniz varsa alin yada kitaplar internet esle konusma zevk almaya bakin.
ACİLLLLL DOKTORRRR
Es bu neden yanlis anlasin kendisinden kaynakli bir sorun varsada cozmesi gerekir konusun esinizle cozum yolu arayin.YOK İŞTE ÖLMÜŞ SANKİ HERŞEY AMA TERAPİ ALABİLİRSEM İYİ OLUR FAKAT BEN EŞİME BU DURUMU ANLATIRSAM YANLIŞ ANLAR BENİ
TEK ÇÖZÜMÜ TERAPİ SANIRIMEs bu neden yanlis anlasin kendisinden kaynakli bir sorun varsada cozmesi gerekir konusun esinizle cozum yolu arayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?