duygusuz ve hissiyatsız bir yaşam

Suna2222

sensizliğim bir çığlıktı hepiniz mi sağırdınız.
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2014
3.145
2.436
83
40
bu konu burda açılacak bir konu değil ama gerekli yerde konuyu açma iznim yok sanırım o yüzden burda açıyorum.Ve affınıza sıgınarak benim gibi olan var mı merak ediyorum.kızlar ben cinselliği hiç sevmiyorum.benim için olmasa da olur.yaşamımı böyle sürdürebilirim.Fakat eşime hiç belli etmiyorum zamanla sogudum eşimden değil cinsellikten.buz gibiyim yani.bu dorum normal mi?

yaşlar kaçtı?
evlenmeden nekadarlık bir beraberliğiniz oldu? zamanla soğudum yazmışsınız, zamanla oluşan sorunlardan mı? ilk başta herşey normalken sonrada soğuduysanız eşinizle cinsellik değil başka problemleriniz vardır diye düşünüyorum

Normal degil zevk alamama sorununuzmu var sogudunuz.

Bir hormonlara baktırın. Sorun yoksa psikologla görüşün. Normal değil, muhakkak altında bir sebep yatıyordur.

Hormonlara bakılabilir, doktora gittiniz mi? Ama "zamanla" olduysa eşten kaynaklı da olabilir

YAŞIMIZ 30 ÖNCELERİ AZ VARDI SONRA HİÇ KALMADI

Çocuğunuz var mı.çocuktan sonra böyle olan duymuştum ama siz oldum olalı böleyim diosunuz.doktora görürünün.taze sıkışmış havuç suyu hergün bir bardak içebilirseniz östorojen hormonunu arttırıp duygularınızı uyandırıyor.tecrübe ile sabit.(çocuk istememiz sebebi ile iki günde bir düzenli ilişki beni çok sıkmıştı,doktor arkadaşım hergün bir bardak havuç suyu önerdi çok faydası oldu istek bakımından)

ACİLLLLL DOKTORRRR

İLK DEFA DUYUYORUM DENEYECEGİM COK TŞKR EDRM

Cinsel terapi alma sansiniz varsa alin yada kitaplar internet esle konusma zevk almaya bakin.
YOK İŞTE ÖLMÜŞ SANKİ HERŞEY AMA TERAPİ ALABİLİRSEM İYİ OLUR FAKAT BEN EŞİME BU DURUMU ANLATIRSAM YANLIŞ ANLAR BENİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…