- Konu Sahibi PrincesaDeLosCielos
-
ah ah çok az kaldı çook
Bebeğim artık stres yapmaya başladım ya inan ki.Başvurular da başladı ya artık. Sınav zilleri çalmaya başladı. Çok korkuyorum.
kızlar ya eğitim bilgilerindeki değişiklik olayı nedir üni kaydım var bu değişiklik kapsamına mı giriyor yoksa lise değişikliği olarak mı belirtmemişler bir türlü anlayamadım o kısmı daha önceki yıllarda yoktu ya bu olay nerden çıktıysa
canım rahat ol bu stres bitirir seni çalışıyorsun sonuçta gerisi nasip canım benim
peki bu internet sifresi nasıl alıncak unuttum gitti valla
cok tesekkur ederim canım bende salı gunu halletcem insallah :)
Ben meslek lisesiyim. Ygsye bugun başvuru yaptım.Sınavsız geçiş içinde başvuru yapmış oldum mu acaba,bu konuda bilgisi olanlar bilgilendirebilirse çok sevinirim :)
Bankaya ne kadar para yatırdın canım? Sınavsız geçişten yararlanmak isteyenler 10 tl mi 20 tl mi ne ödüyor? Kaydını kendin mi yaptın? Başvuru kağıdının çıktısını aldıysan tüm yazıları okulu. Bak bakayım 'Sınavsız geçişten yararlanmak istiyorum' diye bir şey işaretlemiş misin? Eğer öyle bir şey yoksa yakınındaki bir liseye gidip hocalardan rica et de kontrol etsinler. Bir yanlışlık varsa ki İnşAllah yoktur başvuru süreci içerisinde düzeltebilirsin merak etme.
arkadaslar bi yardım edin((
üniversiteye basvuru yaptıgım sifreyi buldum ama sistem kabul etmiyo giris yapamıyorum(
sonra 3 kez yanlıs yapıldı guvenlik sorusu felan diyo ama hic guvenlkik sorusu felan gormedim((
Benim de öyle oldu. Aldığımda şifreyi kaydettim telefonuma eminim doğru olduğundan ama yanlış şifre girdiniz diyo galiba zaman aşımı gibi birşey oluyor
basvuru merkezinden alabilirmisim sifre ama basvuru formunda soyle bisey yazıyo
diploma mezun ornegi 6 hazirana kadar dilekceyle osym e bildirilcek diye.
onu simdi yapmama gerek varmı finallerim oldugu icin zamanım yok belgelerle ugrasmaya
ayrıca okul kodu bolumune ne yazcam ben((
40 lira yatırdım bankaya. Sınavsız geçiş için ek ücret ödemiyormuş bu sene, okuldaki hocalar öyle söyledi. Bankadaki adam 2 oturum mu dedi evet dedim. Başvurumu tamamlamadım henüz, yani sadece bankaya para yatırdım.Sanırım başvuru formunda hem ygsyi hem sınavsız geçişi işaretlemem gerekiyormuş,araştırmalarım sonucu bu bilgiye ulaştım inşallah doğrudur
efsa arkadaşım çok çok teşekkür ederim yardımların için.
dün bankaya 40tl yatırdım yarın da liseye gidip halletcem insallah
vakit ayırıp cevap verdiğin için çok sağol :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?