Lise Yorum ve Soruları düz lise mezunuyum telafi eğitimi ile çocuk gelişimi okuyacağım!!!!

pavli

Nirvana
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2009
522
1
621
39
Edirne
arkadaşlar düz lise mezunuyum ve çocuk gelişimi okumak istiyorum 15 kişi olduğumuzda sınıfımız açılacak AYDIN merkezde bu kurs aydınlı olupta düşünen varsa bana ulaşabilir yada zübeyde hanım kız meslek lisesi müdür yardımcı ile görüşebilir kurs süresi 1,5 yıl.

bulunduğun şehirdeki kızmeslek lisesine danış oralardan oluyo ya da halk eğitime.

mrblar bu kurs hakkında bilgi alabilirmiyim..bende gitmeyi düşünüyorum

arkadaşlar peki bu kursu bitirdiğiniz zaman yardımcı ablalık diyorlar sanırım onumu oluyorsunuz.yoksa öğretmenmi?

arkadaşlar peki bu kursu bitirdiğiniz zaman yardımcı ablalık diyorlar sanırım onumu oluyorsunuz.yoksa öğretmenmi?

yardımcı abla oluyorsun canım. öğretmen hemen olunsa onlara haksızlık olur sanırım
ama öğretmen statüsü ile çalışılıyor sadece maaş öğretmenlerin yarısı kadar başka bi fark yok

bu kurs hakkında,telafi eğitimi hakkında detaylı bilgi verir misiniz?bende düz lise mezunuyum..
çalışma imkanımız olcak mııı?bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
yüksek okul bitirdim ben 2003 yılında.şimdi ise çok pişmanım geçmişte doğru alan seçimi yapmadığım için.merak ettiğim konu geç kalmış sayılırmıyım.açık lisede telafi eğitimi alarak çocuk gelişimi bitirebilirmiyim?mersin de yaşıyorum.bu konuda acil yardıma ihtiyacım var.benim gibi olan arkdaşlar varsa lütfen buradan yazışalım.

arkadaşım daha yaşın kaçki olsa olsa 25 tir 2003 yılında mezun olduğuna göre çok gençsin bizde 32 34 yaşında büyük insanlar var ben 38 yaşındayım bende gidiyorum asıl ben geç kaldım

asyanur cum nerden başvuru yapıp nerde ders görüyorsun bende gitmek istiyorum ama biraz daha beklemem gerekecek...
bu telafi eğitimi kaç yıl oluyor acaba

Merhabalar arkadaşlar...
bende bu eğitimi almak istiyorum....
denizlili arkadaşları bekliyorum....
bide bu eğitime üniversite mezunları baş vurabilir mi.....

yardımcı abla oluyorsun canım. öğretmen hemen olunsa onlara haksızlık olur sanırım
ama öğretmen statüsü ile çalışılıyor sadece maaş öğretmenlerin yarısı kadar başka bi fark yok

Başka bir fark yok olurmu? Bir kere derse öğretmen yerine girme hakkınız yok.İmza hakkınız yok.Veliyle görüşme hakkınız yok.Daha ne olsun? Maaş bakımındanda öğretmenin anca 4/1 ini alırsınız.Ancam çocuk gelişimi dplomasını aldığınızda iyi bir ygs puanıyla 4 yıllık okul öncesi yada özel eğitim öğretmenliklerini kazanabilir ve lisans eğitimi alarak öğretmen olabilirisiniz.Öğretmen olabilmek için bir basamak asla öğretmenlik değil.Ben bu yıl aldım dipolamamı.Öğretmenliği kazandım.Asla lise mezunu kalmazdım.Sizede tavsiyem liseden sonrasını da düşünün en azından iki yıllığı.

DUYDUK DUYMADIK DEMEYİN.ARKADAŞLAR gaziantep şahinbey kız teknik ve meslek lisesi lise mezunlarına 1,5 yılda çocuk gelişimi diploması veriyor.isteyen arkadaşlar 24 eylüle kadar halk eğitime kayıt yaptırıp bu okulu yazsınlar.sınıf açılacak şuan 8 kişiyiz 12 kişi lazımmış acele edin

arkadaşlar düz lise mezunuyum ve çocuk gelişimi okumak istiyorum 15 kişi olduğumuzda sınıfımız açılacak AYDIN merkezde bu kurs aydınlı olupta düşünen varsa bana ulaşabilir yada zübeyde hanım kız meslek lisesi müdür yardımcı ile görüşebilir kurs süresi 1,5 yıl.

merhabalar bende geçen sene yazılmak istemiştim aof 2 yıllık okuyorum geçen sene başladım üniv. olduğu için kabul etmediler buradaki kız meslek liselerin çoğuna sordum izmirde birde 3 yıl dediler bilseydim oraya gelirdim siz bir buçuk yılda aldınızmı halen devam ediyormu?????

Back
X