Düz memurluk sorunu, anlayamama..

Ahkalbimsenden

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2020
290
329
33
Selamlar, kpss sürecinde çok ciddi bir ameliyat geçirdiğim için toparlanmam.zor.oldu ve malesef istediğim puanı alamadım. 84,5 puanla düz memur olanlar var mı ? Nasıl oluyor bu memurluk kendi alanimda atanamayacagim düz memurluk nasıldır nedir bu meslekle uğraşanlar var mı acaba 😟

Selamlar, kpss sürecinde çok ciddi bir ameliyat geçirdiğim için toparlanmam.zor.oldu ve malesef istediğim puanı alamadım. 84,5 puanla düz memur olanlar var mı ? Nasıl oluyor bu memurluk kendi alanimda atanamayacagim düz memurluk nasıldır nedir bu meslekle uğraşanlar var mı acaba 😟

kendi alanınız ne

artık çok fazla düz memurluk kalmadı

bir çoğuna mezuniyet şartı getiriyorlar

İİBF bölümlerinden

bir ara yurt memuru alıyorlardı Tarih mezunu

4001 kadro Merkezi atama ile başvuru yapıyorsunuz.

Tercihler açıklanınca başvuru yapacaksınız.

Diyetetik alanım 🙏🏻

düz memurluk bence değmez

iki yıl uzun süre farkındayım ama özelde iş arayın 22 ye girin

ya da merkezi olmayan ama KPSS arayan atamalar varsa belediye vs onlar olabilir onlar için puanınız yüksek

tabii alanınızda yıllık atama da önemli

alınan kişi sayısı az ise bir yerden hayata başlamak da gerekebilir

düz memurluk bence değmez

iki yıl uzun süre farkındayım ama özelde iş arayın 22 ye girin

ya da merkezi olmayan ama KPSS arayan atamalar varsa belediye vs onlar olabilir onlar için puanınız yüksek

tabii alanınızda yıllık atama da önemli

alınan kişi sayısı az ise bir yerden hayata başlamak da gerekebilir
Yıllık atama çok az, yüksek lisans da yapıyorum öğretim elemanı olmak da çok zor yüksek lisansim da bir işe yaramaz.. napacagim bilmiyorum

Yıllık atama çok az, yüksek lisans da yapıyorum öğretim elemanı olmak da çok zor yüksek lisansim da bir işe yaramaz.. napacagim bilmiyorum

önce sakin olun

atama çok az ise kendinize köklü firmalarda iş arayın eğer büyük şehirde iseniz

alanınızın çalışma sahalarını çok bilmiyorum ama sanki gıda fabrikaları yemek şirketleri olabilir gibi geldi

onlar eleman aramasa da siz yetkinliklerinizle başvurun

yüksek lisans aşamasında da hocalarınızla görüşün işsizim deyin onlarla irtibata geçen eleman arayanlar olabilir

alanınızın önü açık yıllar sonra bu günleri düşünüp ne günlerdi dersiniz

sınav sonucu sonrası umutsuzluğa kapılmışsınız ama geçecek

Kafasi en rahat memura duz memur denir:)) saka bir yana duz memur kpss ile atanir, genel memurdur, is taniminda ek gorevler yoktur, yazisma evrak islerine bakar genel olarak.

Ben o puanla 10 yil once filan duz memur olarak atanmistim.
Suan sef kadrosundayim.
Cokkkk ama cokkkk memnunum cok severek yapiyorum isimi.
Hicbir zaman kucumsemedim mudurluk sinavlari acildiginda ona da giricem ve inaniyorum ki yolum oldukca acık.

Geçmiş olsun, ben 2017 de 83 le atanmıştım ama merkezi değil sözleşmeli il il tercih yapılıyordu mülakat vardı birde, alımları takip edin neden olmasın, tekrar sınavlara hazırlanır kendi bölümünüze geçersiniz, bizim grupta bir arkadaş kpss i bırakmadı tekrar girip sonra öğretmenliğe atanmıştı.

Ben de tam 84.5 puanla 7 yıl önce atandım düz memurum yani eskisi gibi iş azlığı bir durum yok bayağı özel sektör gibi çalışıyoruz ha 5 te çıkıyoruz tatiller falan var ve çok memnunum ama haklarımız falan da çok yok işin gerçeği yükselmek De kolay değil ama tabi ki özel sektöre göre doğumda falan özellikle çok daha geniş imkan var tavsiye ediyorum aslında ama alandan atanmak gibi bir seçenek bir ihtimal varsa tabi ki alanı tercih etmeli

Back
X