Yakın bir zamanda saçımı kestirmek istiyorum çünkü saçımda çok fazla kırık var, uçlarından aldırsam bile üstte kalanlar gitmez.
Saçım ince telli ve dalgalı. Birazda kabarık.
Sizce düz uçlardan mı aldırmalıyım yoksa katlı kesim mi ?
Uçlarından aldırsam kırıklar tamamen gitmez, katlı kesim yaptırsam saçım daha çok kabarırmış gibime geliyor. :/
Çok kabarıyorsa eğer hafif kat attırıp uçlarını incelttirmeden kestirebilirsiniz. Bir de dalgalarını bozmayacak şekilde makas vurulması gerekiyor. Düz kestirince dalgalı olduğu için saç belli olmuyor ve uçları eşit görünmüyor zaten.
İşinin ehli bir kuaför katlı bir kesimle seni sadece kırıklarından kurtarmakla kalmaz, kabarma derdinden de kurtarır.katları da inceltir.
Ama mahalle kuaförüne gidersen, o da kat yapıyorum diye kırparsa saçınıkoca koca tutamlar halinde, her bir kat ayrı ayrı kabarır, bir kat anyaya giderken diğeri konyaya gider.
Yakın bir zamanda saçımı kestirmek istiyorum çünkü saçımda çok fazla kırık var, uçlarından aldırsam bile üstte kalanlar gitmez.
Saçım ince telli ve dalgalı. Birazda kabarık.
Sizce düz uçlardan mı aldırmalıyım yoksa katlı kesim mi ?
Uçlarından aldırsam kırıklar tamamen gitmez, katlı kesim yaptırsam saçım daha çok kabarırmış gibime geliyor. :/
Bence asla kat attırma. Düz kesimde saçı istediğin gibi şekillendirebiliyorsun ama katlı öyle mi habire kabarıyor. Yani en azından bende öyle. Bende kırıklarım için gittiğimde kat istemedim ama gitti bana aslan yelesi gibi milattan kalma bi model kesti. Sonuç hüsran.