• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzce de kadın doğum doktoru tavsiyesi olan var mı?

mehtaperkan

Hoşgeldin Elif Nil'im
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2008
673
16
118
47
Düzce
Merhaba şu an 4+3 haftalık hamileyim (çok şükür) Düzce de yaşıyorum. Daha çok erken ama araştırmaya başladık. Burada tavsiye edebileceğiniz bir kadın doğum uzmanı var mı?

arkadaşım açtığın başlığı görünce çok sevindim bende düzcedeyim bende doktor arıyorum.

aslında kocaelinde gidiyordum doktorumudda seviyordum çok iyi biriydi ama gittiğim yerdeki görevinden ayrıldı.

bende kala kaldım öylece.....

ben normal doğum istiyorum normal doğumu destekleyecek bayan kadın doğumcu düzcede varmı?

sen ne yaptın bulabildinmi ben 26. haftadayım

Düzcede bayan doktor benim bildiğim 2 tane var. meltem ve Gülsüm hanım. Meltem hanım direkman sezeryan taraftarıymış. Diğerini bilmiyorum. Biz cumartesi adapazarı altınova Sami Kemik e gittik. Çok tatlı ve ilgili bir bey. Altınova epiduralle normal doğumda da çok başarılıymış. Bakalım zaman ne gösterecek. Birde Hayrisivrikaya ya nisanda yeni bir doktor gelecek onada iyi diyorlar. Bekliyoruz...

hayri sivrikayadaki erkek doktor çok iyiymiş tanıdıklarım var orda doğum yapan çok memnunlar. gebelik dışındaki teşhisleride çok yerinde ve doğru. erkek olması rahatsız etmezse onu tavsiye ederim. meltem hanımı tavsiye etmem diğerlerini bilmiyorum..

Hayri sivrikayada ki Zeki beyi de Muharrem beyide benim tanıdığım kimse tavsiye etmiyor gebelik konusunda. İkiside sezeryan taraftarı doktorlar hemde. Fakültede Prof. İsmail bey var eşiminde hocası ama sıra beklemek ölüm.... Düzce de cidden kadın erkek farketmez güvenebileceğim birine ihtiyacım var ama genelde iyi duyumlarım yok :(

Arkadaşlar merhaba,

bende henüz 3 haftalık gebeyim ve aynı şekilde Dzüce'de yaşamaktayım. tabii dr arayaşına girdim acaba siz neler yaptınız?? Doktorlarınızdan memnun kaldınız mı??
yardımcı olursanız çok mutlu olucam..

Arkadaşlar merhaba,

bende henüz 3 haftalık gebeyim ve aynı şekilde Dzüce'de yaşamaktayım. tabii dr arayaşına girdim acaba siz neler yaptınız?? Doktorlarınızdan memnun kaldınız mı??
yardımcı olursanız çok mutlu olucam..

Gebeliğin hayırlı olsun. İnşallah sağlıkla doğar bebeğin. Ben Adapazarı Altınova Sami beye devam ettim ve doğumumu orada yaptım. Hastaneden de doktorumdan da memnun kaldım.

Çok teşekkürederim iyi dileklerin için ve cevabın için, adapazarı da olabilir aslında ama acil bir durumda hemen müdahele edilebilsin istiyorum açıkçası, ilk olduğu için haddiden fazla endişeliyim..
tekrar teşekkürler umarım hayırlı bi seçim yapabilirm..

Çok teşekkürederim iyi dileklerin için ve cevabın için, adapazarı da olabilir aslında ama acil bir durumda hemen müdahele edilebilsin istiyorum açıkçası, ilk olduğu için haddiden fazla endişeliyim..
tekrar teşekkürler umarım hayırlı bi seçim yapabilirm..

Düzce de tavsiye edebileceğim hiç bir iyi kadın doğumcu yok..İyi olanlar da gittiler zaten Düzce den... Yakın illerdeki Kadın doğumcuları araştırmanızı tavsiye ederim.......

Merhaba şu an 4+3 haftalık hamileyim (çok şükür) Düzce de yaşıyorum. Daha çok erken ama araştırmaya başladık. Burada tavsiye edebileceğiniz bir kadın doğum uzmanı var mı?

Arkadaşım bende düzcedeyim, siz kime gittiniz, memnun kaldınızmı? şimdi bende doktor arıyorum ama tavsiyeniz var mı?

Merhaba bende duzceliyim 11 aylik bebegim var bende hamileyken cok arastirdim dr ama sonra sivrikayada zeki beye basladim ilk baslarda memnun degildim ilgisiz geliyodu bana ne sorsam normal bisey olmaz diyodu ama cok tecrubeli oldugu icin gidiyodum sonra 3.ayimda dusuk tehlikesi atlattim zeki bey aksam 9 da hastaneye geldi ki nobetci dr vardi onu istedim aradik geldi sonra inanin babam olsa okadar ilgilenir esimle ben agliyoruz neolur ona bisey olmasin die bize okadar iyi davrandiki hep yanimda oldu sabah yine geldi hep bizi motive etti orda dedimki iyiki zeki beyi tercih etmisim ben sezaryenle dogum yaptim bebegim tersti sezaryenci falanda degil normal dogum yapan arkadasimda cok zeki beyde benim sahsi gorusum kesinlikle tavsiye ediyorum haa bide cok uzun oldu ama ilk bebek oldugu icin aklima ne takilsa ariyodum hic tlfn acmamazlik yapmadi saolsun gecte olsa arardim hep

Buarada meltem hanimi kesinlikle tavsiye etmiyorum insani azarliyo resmen bi kere gittim kist icin hic memnun kalmadim bakmadi bile hemen ameliyat dedi yoksa cocugun olmaz dedi sivrikayada yeni bayan dr gelmis giden herkes cok memnun aklinda olsun

Arkadaşım bende düzcedeyim, siz kime gittiniz, memnun kaldınızmı? şimdi bende doktor arıyorum ama tavsiyeniz var mı?

Kızım şuan 21 aylık. hamilelik döneminde gerek doktor gerek hastane açısından düzce de kimseye karar kılamadım ve adapazarı altınova hast. sami kemik e gittim. sami beyden de hastanedende çok memnun kaldık. hastanenein en büyük artısı bence (İnşallah gerek kalmaz) bölgedeki tek yeni doğan yoğunbakım ünitesi olması (hayrisivrikaya olduğunu iddaa ediyor ama tam teşekküllü değil, orada çalışan arkadaşlarımdan biliyorum). Hayırlı bir doğum ve sağlıklı bir evlat dilerim.

Kızım şuan 21 aylık. hamilelik döneminde gerek doktor gerek hastane açısından düzce de kimseye karar kılamadım ve adapazarı altınova hast. sami kemik e gittim. sami beyden de hastanedende çok memnun kaldık. hastanenein en büyük artısı bence (İnşallah gerek kalmaz) bölgedeki tek yeni doğan yoğunbakım ünitesi olması (hayrisivrikaya olduğunu iddaa ediyor ama tam teşekküllü değil, orada çalışan arkadaşlarımdan biliyorum). Hayırlı bir doğum ve sağlıklı bir evlat dilerim.

Çok teşekkür ederim canım, henüz hamile değilim, doktora danışarak planlı bir şeklde kalıcam inş:)) Herşey aksi zaten bu şehirde... Allah kızını sana, seni kızına bağılasın, sevgilerr:)

Buarada meltem hanimi kesinlikle tavsiye etmiyorum insani azarliyo resmen bi kere gittim kist icin hic memnun kalmadim bakmadi bile hemen ameliyat dedi yoksa cocugun olmaz dedi sivrikayada yeni bayan dr gelmis giden herkes cok memnun aklinda olsun
Bence insanları kesin yargılarla yönlendirmeye çalısmayın hasta doktor uyumu tamamen kişiseldir.size iyi olmayan başkalarina iyi gelir kaldıkı ben meltem hanıma gidiyorum çok memnunum ilk doğumumu da o yaptirdi asla gereksiz bir işlem yapmiyor siz abartmissiniz ben bu kadar zamandir gidiyorum en kücük bir tersligini görmedim cok anlayisli ve güleryüzlü denemeden baskalarina göre karar vermeyin arkadaşlar.

Merhaba ben de düzcedeyim henüz hamile değilim ama öncesinde bir kontrol olmak istiyorum gidip memnun kalan arkadaşlar doktor ismi yazabilir mi acaba? insan yeni bir yerde tedirgin oluyor yeni bir hayat..

Merhabalar, konu geçmiş tarihli fakat şu an güncel olarak tavsiye edeceğiniz doktor kim var Düzce'de özelde? Ayşe Efe Arıcan hakkında bilgisi olan var mı? Çağsuda Esma hanıma gidiyordum çok da memnundum ama ayrıldı...

Back
X