- Konu Sahibi mehtaperkan
Merhaba şu an 4+3 haftalık hamileyim (çok şükür) Düzce de yaşıyorum. Daha çok erken ama araştırmaya başladık. Burada tavsiye edebileceğiniz bir kadın doğum uzmanı var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar merhaba,
bende henüz 3 haftalık gebeyim ve aynı şekilde Dzüce'de yaşamaktayım. tabii dr arayaşına girdim acaba siz neler yaptınız?? Doktorlarınızdan memnun kaldınız mı??
yardımcı olursanız çok mutlu olucam..
Çok teşekkürederim iyi dileklerin için ve cevabın için, adapazarı da olabilir aslında ama acil bir durumda hemen müdahele edilebilsin istiyorum açıkçası, ilk olduğu için haddiden fazla endişeliyim..
tekrar teşekkürler umarım hayırlı bi seçim yapabilirm..
Merhaba şu an 4+3 haftalık hamileyim (çok şükür) Düzce de yaşıyorum. Daha çok erken ama araştırmaya başladık. Burada tavsiye edebileceğiniz bir kadın doğum uzmanı var mı?
Arkadaşım bende düzcedeyim, siz kime gittiniz, memnun kaldınızmı? şimdi bende doktor arıyorum ama tavsiyeniz var mı?
Kızım şuan 21 aylık. hamilelik döneminde gerek doktor gerek hastane açısından düzce de kimseye karar kılamadım ve adapazarı altınova hast. sami kemik e gittim. sami beyden de hastanedende çok memnun kaldık. hastanenein en büyük artısı bence (İnşallah gerek kalmaz) bölgedeki tek yeni doğan yoğunbakım ünitesi olması (hayrisivrikaya olduğunu iddaa ediyor ama tam teşekküllü değil, orada çalışan arkadaşlarımdan biliyorum). Hayırlı bir doğum ve sağlıklı bir evlat dilerim.
Buarada meltem hanimi kesinlikle tavsiye etmiyorum insani azarliyo resmen bi kere gittim kist icin hic memnun kalmadim bakmadi bile hemen ameliyat dedi yoksa cocugun olmaz dedi sivrikayada yeni bayan dr gelmis giden herkes cok memnun aklinda olsun
Bence insanları kesin yargılarla yönlendirmeye çalısmayın hasta doktor uyumu tamamen kişiseldir.size iyi olmayan başkalarina iyi gelir kaldıkı ben meltem hanıma gidiyorum çok memnunum ilk doğumumu da o yaptirdi asla gereksiz bir işlem yapmiyor siz abartmissiniz ben bu kadar zamandir gidiyorum en kücük bir tersligini görmedim cok anlayisli ve güleryüzlü denemeden baskalarina göre karar vermeyin arkadaşlar.Buarada meltem hanimi kesinlikle tavsiye etmiyorum insani azarliyo resmen bi kere gittim kist icin hic memnun kalmadim bakmadi bile hemen ameliyat dedi yoksa cocugun olmaz dedi sivrikayada yeni bayan dr gelmis giden herkes cok memnun aklinda olsun