Adana Kadın Doğum Doktoru Önerileri

Eyliko

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2025
17
6
1
26
Merhabalar Adana'da kadın doğum doktoru arayışındayım ama erkek tercih etmiyorum. Bir de bu aralar biraz sıkışığız muayene ücreti yüksek olan yerleri de tercih etmiyorum. Önerebileceğiniz kadın doktor var mı ve şehir hastanesine giden var mı kadın doğum doktorları nasıl özele gitmeden de olur mu fikirlerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Canim şehir hastanesinde dilek hocadan memnunum dusunursen
Teşekkür ederim peki şehir hastanesinde nasıl oluyo doktor kendisi mi veriyo bir sonraki randevuyu yoksa kendimiz mi alıyoruz MHRS den çünkü çok zor randevu bulunuyo

Teşekkür ederim peki şehir hastanesinde nasıl oluyo doktor kendisi mi veriyo bir sonraki randevuyu yoksa kendimiz mi alıyoruz MHRS den çünkü çok zor randevu bulunuyo
Kendim aliyorum canim. Sabah saat onda mhrs den iki hafta sonrasina aciliyor randevular

Merhabalar Adana'da kadın doğum doktoru arayışındayım ama erkek tercih etmiyorum. Bir de bu aralar biraz sıkışığız muayene ücreti yüksek olan yerleri de tercih etmiyorum. Önerebileceğiniz kadın doktor var mı ve şehir hastanesine giden var mı kadın doğum doktorları nasıl özele gitmeden de olur mu fikirlerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Bende sizin gibi arıyorum ama butun oneriler erkek ya. Sastim kaldim. Şehir hastanesinde eren haytaoglu nun muayenesi cok iyi ilgisi sorusu alakasi. Digerlerine soru soruyon seni tersliyo. Ama dogumu ozelde ve kadin arayisindayim maalesef bulamadim

Selam anneler, ben ozel kliniğe gidiyorum özel hastaneden uygun gittigim kliniğin ücreti. Erdal Candan a gidiyorum tavsiye ederim ama kadın doktor arayışındaysaniz aynı klinikte hale erbaş var arkadaşımın doktoru. Sizlere de tavsiye edebilirim.

Ben 8 ay boyunca Güzelyalı hastanesinde takip edildim. Bütün doktorları çok iyi muayene ücreti 1500₺ eğer karşılayabilecek durumdaysanız tavsiye ederim bütün ekibi çok ilgili ve nazikler. Ben ne yazık ki bebeğimi kaybettim ama doktorum ve diğer çalışanlar öyle destek oldular ki desteklerini sonuna kadar hissettim. Benim doktorum İbrahim kaya hatta şu anda da takibe devam ediyor kadın doktorlar da gayet iyi ama ben gebeliğimin başında kadın doktorlardan (başka hastaneler) kötü muamele görünce İbrahim hocayı tercih ettim.

Back
X