Düzeleceğine dair tüm inancımı yitirdim

Usaklibirkiz

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2017
1.681
863
53
eşimle anlaşamıyoruz. Sürekli bana baskı kurmaya çalışan , dediğini yaptırmak isteyen, ailesine gelinlik yapmamı bekleyen bencilin teki.
Kaç gündür tartışma üstüne tartışma zaten sogukluk vardı. Bugünde eltim kaynım eşim plan yapmışlar benim haberim yok(!). Ben ona her durumda uymak zorundaymısım. 1 haftadır markete gidelim evde bir şey kalmadı diyorum cevap yok. Deli gibi iş arıyorum alımlar seçimlere kadar durduruldu diyorlar piyasa zaten kötü. Ailem maddi manevi sürekli destek. Ona rağmen benim aileme su kadar gidiyoruz senin ailen şu kadar geliyor hesabında.
Bugün yine tartıştık. Çekti kapıyı çıktı gitti. Şehir dışına abisi yengesi çocuklar gezmeye gitmişler. Şu saat oldu evde hala yalnızım. Aileme bişey anlatamıyorum abimin boşanma süreciyle yeterince üzgünler. Ne yapacağımı bilmiyorum henüz 4 aylık evliyim.o kadar Yorgunum ki dilimde hep bir keşke .. keşke gözümü kapatıp açsam evlenmeden öncesine dönsem...

Evde birşey kalmadı cevap vermiyor ama gezmeye gelince para buluyor demek ki, karpuz değilki koklayasın kuzum, aynı evde kalmadan anlaşılmıyor, biz ülke geneli evlilik öncesi yeterince tanımada zayıfız.. allah sabır versin
Böyle birisi değildi yada ben göremedim bilmiyorum. Ama 4 ayda bu raddeye geldi hiç düzeleceğini sanmıyorum. Çok çaresizim

4 ayda bu raddeye gelmeniz üzücü.. Ama tanıyamıyorsun işte ya da evlilik heyecanı ile göremiyorsun.. Ama sağlam bir ders vermeniz lazım, daha yolun başındasın. Asla kendinizi ezdirmeyin yoksa öyle devam eder..

4 ayda bu raddeye gelmeniz üzücü.. Ama tanıyamıyorsun işte ya da evlilik heyecanı ile göremiyorsun.. Ama sağlam bir ders vermeniz lazım, daha yolun başındasın. Asla kendinizi ezdirmeyin yoksa öyle devam eder..
Nasıl ders verebilirim. Galiba kör oldu gözlerim göremedim nişanlıyken:(

Tartışmalarınız da tek suçlu eşiniz mi? Diğer konulardan yola çıkarak da söylüyorum sizde çok fazla kendimi ezdirmiycem düşüncesi var. Abisi ve yengesiyle konuşup sizin de o am misait olduğunuzu düşünüp plan yapmış olabilirler, bu bu kadar tepki verilecek birşey mi? Bende eşime sormadan oda müsait diye plan yapabiliyorum mesela. Hayatı bu kadar zorlastirmayin, karşıdaki eşiniz,yeri gelir o size uyar yeri gelir siz ona uyarsınız.
Eve alışveriş yapmamasi yanlıs o konuyu ayrı tutuyorum.

Tartışmalarınız da tek suçlu eşiniz mi? Diğer konulardan yola çıkarak da söylüyorum sizde çok fazla kendimi ezdirmiycem düşüncesi var. Abisi ve yengesiyke konuşup sizin de o am misait olduğunuzu düşünüp plan yapmış olabilirler, bu bu kadar tepki verilecek birşey mi? Bende eşime sormadan oda müsait diye plan yapabiliyorum mesela. Hayatı bu kadar zorlastirmayin, karşıdaki eşiniz,yeri gelir o size uyar yeri gelir siz ona uyarsınız.
Çünkü sürekli ezmeye çalışıyor bende mücadele ediyorum. Ben robot olayım sürekli beni yönetsin. Onun istediği huyda karakterde profilde birisi olayım. Bende buna gelemiyorum. Herkes herkesi olduğu gibi kabul etmeli bence. Yengesini bile arayıp müsait olup olmadığını soruyor. Benim başka bi planım vardı zaten kaç gündür aramız soğuk sürpriz yapcaktm.

Tartışmalarınız da tek suçlu eşiniz mi? Diğer konulardan yola çıkarak da söylüyorum sizde çok fazla kendimi ezdirmiycem düşüncesi var. Abisi ve yengesiyle konuşup sizin de o am misait olduğunuzu düşünüp plan yapmış olabilirler, bu bu kadar tepki verilecek birşey mi? Bende eşime sormadan oda müsait diye plan yapabiliyorum mesela. Hayatı bu kadar zorlastirmayin, karşıdaki eşiniz,yeri gelir o size uyar yeri gelir siz ona uyarsınız.
Konu sahibi sunu demek istemis sanirim. Evi ile ilgili sorumluluklarina gelince hic tık yokken birileriyle bulusmaya gelince kosa kosa gidiyor. Adam evli oldugunun daha farkinda degil. Esini saf disina birakmis yanlis anlamadiysam. Konu sahibi evde bir hukmu olmadigina icerlemis. Umarim dogru anlamisimdir.

Konu sahibi sunu denek istemis sanirim. Evi ile ilgili sorumluluklarina gelince hic tik yokken birileriyle bulusmaya gelince kosa kosa gidiyor. Adam evli oldugunun daha farkinda degil. Esini saf disina birakmis yanlis anlamadiysam. Konu sahibi evde bir hukmu olmadigina icerlemis. Umarim dogru anlamisimdir.
Evet evet aynen öyle. Yaşadığım duyguları dile getirmişsiniz teşekkür ederim

Back
X