Eşimin değişeceğine dair inancım kalmadı artık...

eğer bana hayatı cehenneme çevirirsen ikimizde yaşarız o cehennemde demelisin..
sana cehennem yaşatan bir adam cenneti haketmez..
eşinn çk fazla üstüne düşmemeni tavsiye ederim. düşünsün taşınsn hayatı nasıl yaşamak istiyorsa öyle davransın..
bu ne bencillik yaw..
önce kendine değer verr...
umarm haytnda herşey düzelir. sende lütfen pozitif düşün, pozitif yaşamaya çalış.. bu tür konularda düşünce gücüne de inanlmaz inanırım..

Son düzenleme:
öncelikle allah sabır versin..çok zor bir durum..bir evliliğin bu duruma gelmesi çok kötü birşey tabi..sonuçta ne hayallerle yola çıkılıyor.ben evli değilim nasipse dğünüm seneye,ancak babamın anneme tavırlarını çok net görüyorum..24 yıllık evliler ama bbam hiç değişmemiş..annem çok sabırlı biri,hep düzeleceğine inanıyor ama artık o da ayrılsam mı diye düşünüyor..biz varız diye boşanmayı düşünmek bile istemiyordu ama baktı ki bu evlilik ,özellikle o insan bize daha çok zarar veiyor,o zaman yanlış giden birşeylerin olduğunu anladı..sizin allahtan çocuğunuz yok..çocuk olunca gerçekten daha da zor herşey..bence bir kadın herşeyi değiştirecek güce sahip..bi insanın değişeceğine inanmak imkansız gibi birşey..gerçekten yapılabilecek herşeyi yaptığınıza inanıyorsanız huzursuz bir ev ortamındansa kafanızın rahat olduğu bir ortamda olmanız çok data iyidir diye düşünüyorum..allah sabır versin..

zamanla gecer umarım sorunlarınız ama iş bulmanız gerek..ne olursa olsun hayatı zehır etmeyn kendınıze helekı cocuk yapmamayada ÖZEN gösterın böle bi durumda...iş arayın ona olumsuz oldugunu değilde size uymadıgını söyleyın en azından şevkınızı kıramaz ...umarım herşy yoluna gırer...

Back
X