Düzeleceğine dair tüm inancımı yitirdim

Bence esinizle sakince konuşun baktiniz anlamiyor eğer kv ve kp niz anlayisliysa esinizin bu tavrini kv ve kpnize deyin ve bunu yapacaginizda esinize deyin muhtemelen anlayislilarsa duzelir

Şu kk da evlenemedim diye konu açanlar şu konuları okumuyorlarmi acaba daha 4 ay nedir ya bu erkekler ne sanıyor acaba kendini bütün kadınlar sizin gibi olsa keşke bu erkeklerin g.....tu kalkmicak okadar

Evin ekonomisini ben düzenliyordum. Ona bir yerden toplu para gelecekti. Geldi. Yaklaşık 3 buçuk saatte kumara gitti. Ekmek paramı ayırdığım için rahatım. O da bu evlilik benim hatam yüzünden bitiyor ceketimi alıp giderim dedi. Birikmiş alınmış hiç bir şeyin lafını etmedi. İyi de neyleyim yuvam yıkıldı
Hiç öyle düşünme.120 bin borçla boşanan (adam kendi üstüne borçlandıktan sonra karısına da zorla kredi çektirmiş) cocuguna ayakkabı alırken düşünmek zorunda olan ornek var çevremde:KK43:

Dört aylık evlilikte bu kaçıncı kavga?
Kaçıncı konu?
Tamam, evlilikte ilk yıllar,özellikle de ilk bir sene çok zor geçer ama sizinki değişik bir durum.
Evliliğe mi hazır değildiniz karı-koca?
Birbirinizi iyi tanımadan mı evlendiniz?
Mizaçlarınız mı çok zıt?
Hayata bakışınız ve evlilikten beklentileriniz mi çok farklı?
Var bir sıkıntı ama çözemedim.

eşimle anlaşamıyoruz. Sürekli bana baskı kurmaya çalışan , dediğini yaptırmak isteyen, ailesine gelinlik yapmamı bekleyen bencilin teki.
Kaç gündür tartışma üstüne tartışma zaten sogukluk vardı. Bugünde eltim kaynım eşim plan yapmışlar benim haberim yok(!). Ben ona her durumda uymak zorundaymısım. 1 haftadır markete gidelim evde bir şey kalmadı diyorum cevap yok. Deli gibi iş arıyorum alımlar seçimlere kadar durduruldu diyorlar piyasa zaten kötü. Ailem maddi manevi sürekli destek. Ona rağmen benim aileme su kadar gidiyoruz senin ailen şu kadar geliyor hesabında.
Bugün yine tartıştık. Çekti kapıyı çıktı gitti. Şehir dışına abisi yengesi çocuklar gezmeye gitmişler. Şu saat oldu evde hala yalnızım. Aileme bişey anlatamıyorum abimin boşanma süreciyle yeterince üzgünler. Ne yapacağımı bilmiyorum henüz 4 aylık evliyim.o kadar Yorgunum ki dilimde hep bir keşke .. keşke gözümü kapatıp açsam evlenmeden öncesine dönsem...
Keşke....

Back
X